• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MINER: to jsem právě zjistil, že nakonec tahle verze neumí a musím si najít něco jiného.
    MINER
    MINER --- ---
    MERISCZ: nejjednodušší je Import na connect.garmin.com a pak sync hodinek.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Zdravím,
    pořídil jsem si svoje první Garminy Vivoactive 4s a nyní se snažím zjistit, jak do nich dostat trasu kvůli navigaci. Kolega mi poradil BaseCamp, ale ten hodiny nevidí. I když Garmin Connect aplikace je vidí (notebook mám s macOS).
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pravdepodobne je to chyba v appce a ne v naramku. Mi Band 3 ma uz alternativy na google play store.
    Zkus je a kdyz stale nic, tak snad tady nekdo ma jine vyrobce co funguji normalne.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Nedokázala jsem si odpoved vyfiltrovat.
    Pravdepodobne bude odpoved, ze mam proste zrovna zmetka.
    Xiaomi Mi Band 3 mi spojuje prichozi hovor na pasek proste podle nalady. Neni to nastavenim opravnení (vypnu vsechna opravneni- spoji hovor, nespoji hovor.. zapnu vsechna opravneni- nespoji hovor, spoji hovor). Bluetooth funguje normálně.
    Pasek mam hlavne pro upozorneni na hovory, tak me to docela krká.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Rychly update k Samsung majitelum:
    Samsung Wireless Battery Pack 10000mAh Silver - Powerbanka | Alza.cz
    https://www.alza.cz/samsung-wireless-battery-pack-10000mah-silver-d5552856.htm

Tato nabijecka umi i pass-through a podporuje hodinky Gear S3.
    Vzhledem ke kvalite provedeni a cene wireless charging padu je to dobra koupe!
    LARS_GUNNER
    LARS_GUNNER --- ---
    Aktuálně mám Forerunner 735XT, k mé naprosté spokojenosti. Vše ok. Triatlon dělám, takže využiji všechny funkce. Ale běh nejvíce. Nicméně s příchodem nových modelů se dají pořídit bazarovky 935 a F5 za super ceny. Mapy nepotřebuju, výdrž baterie neřeším, protože závody delší jak 5 hodin jdu jednou za rok. Nejvíce řeším přesnost měření tepu ze zápěstí. Zdá se mi, že v tomto je 735XT o něco za 935. Je to možné?
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    zeptam se tu - nepouzivate nekdo logger igotu 200? mam doma usb kabel po ztracenym modulu...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAVARA: To jsem zjistil s reprackem v bazenu :) Pred intenzivnim plavanim s S3 to chce vypnout zvuk :D

Jinak mluvil jsem o jinem tlaku - vnitrni stress v materialu ci telefonu. Duvod proc ti v kovovem telefonu vice praska sklo napriklad.

Prince Rupert's drop - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Rupert%27s_drop
    Exploding Prince Rupert's Drops
    https://www.youtube.com/watch?v=GXfji4IzArg
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MCKIDNEY: Tak některý uživatele co znám už napadlo je vzít do 50m hloubky :)

Prý hlavně v té hloubce nemačkat tlačítka, nejsou na to stavěné…
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja premyslim co budu delat az me umre S3, Band to nebude. WearOS je hot garbage.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ono od Gorilla Glass 3 uz neni problem skrabance, ale vnitrni tlak. V takovych hodinkach to bude krasa.
    6" telefon je trosku jina :)
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    LEDOFREDO: Ono to normalni sklo na f5 taky dost vydrzi. Lunetu mam hrozne dodrbanou, ale na skle ani carka.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LEDOFREDO: přesně, ocelové pouzdro a pásek několik škrábanců, sklo ani smítko :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    MINER: ja sapphire.. mam f5 s timhle sklem a nema po 3 letech ani tečku, na normalnim by me stvaly rejhy ..

Trochu sem doufal ze do f6 absorbujou wattmeter pro beh ala stryd, kterej se mi nechce kupovat
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Vida, tak mělo smysl liknat s upgradem těch F5, přeskočí rovnou na F6 :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MINER: kdyz si najdes minutku a napises to tomu autorovi treba mailem, tak on docela reaguje :-) bude to asi fakt neco jak pises

alza uz ma predbezny ceny pro F6: https://www.alza.cz/search.htm?exps=fenix%206
    tak asi budu brzo prodavat F5X+ par mesicu stary :-)
    MINER
    MINER --- ---
    FATBOZZ: jsou, hlavně na kole, když se potřebuješ rozhodnout pro konkrétní odbočku, která z pouhé stopy není poznat. Nebo když se odchýlíš trochu z cesty a vidíš tam, jak se dostat zpět.
    Už jsem použil i jako nouzovku routing, když začala bouřka a potřeboval jsem se co nejrychleji dostat na kole někam, kde mě to nesejme.
    F6x maj o dost větší displej při stejné velikosti hodinek, je to docela rozdíl.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    LEDOFREDO: Taky si rikam nicmoc upgrade, ale uvidime treba budou podporovat novejsi CIQ nez F5. Zatim kdybych měl chtít nový hodinky tak beru FR945. Zatím žiju s F3HR a na to moje kolo a semtam běh pfff..
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Jsou mapy v hodinkach pouzitelne ?
    Jedine na co bych je vyuzil je geocaching ( pravdepodobne ) abych videl GPX nahrane body v mape. Nebo to jde uz v F3HR ? Jedine navigace na bod ( moje predstava by byla hodinky pipnou kdyz je pobliz kes 100m )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam