• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Tak to dává smysl; ten základ na Garminech bude skutečně zdarma (aspoň na F3 jsem na nutnost za něco platit nenarazil) a pak budou třetí strany vydávat různé appky za peníze.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MINER: Jsem debilní, byl to placený vzhled hodinek.
    MINER
    MINER --- ---
    BARA_ONLY_ONE: a co za app tu platbu chtělo?
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    TAURUS: Děkuji, pomohl jsi. Tak jsem si to prostě zaplatila a vše funguje, jak má. Ale upřímně mě to trochu nasralo, protože jsem je užívala jako běžně, žádný nový appky a tak, a v Garminu mě přesvědčovali, že je vše free. Nejde mi o ty tři pětky, ale o princip.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    BARA_ONLY_ONE: asi jsi nastavila appku nebo watchface, za který se platí:

Welcome! You’ve reached this website because the app or watch-face you’ve installed needs to be purchased to continue to use it.
    KiezelPay is a website that allows creators the ability to request money in order to use their products.
    You’ll only need to purchase once, even if you get a new watch. All your purchases are stored and remembered to avoid any repeat purchases.
    If you do not want to purchase this app and want to get it removed from your watch instead, or you have any more questions, please check out our FAQ.
    Thanks for using our service!
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Co to je? Díky :-) Garmin Vivoactive 3

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: A maji BT sluchatka a tak nemusi pro knizky a muziku nosit telefon :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pokud jste nekdo zvazoval prejit z naramku na smart watch, ted je asi nejlepsi cas.
    Krome toho ze MP.cz ma samsungy v zaruce za 3k, tak je jich plny bazar kolem 2k v krasnem stavu.

Tohle se tyka predevsim:
    - Male ruce (40mm)
    - Lidi co pouzivaji smartphone v prubehu dne a nechteji porad vyndavat telefon
    - Jsou v dosahu WiFi a nemaji telefon vzdy u sebe.
    - maji moderni padlo :)
    - Maji iphone :)
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    BATY: tvoje úvaha je dobrá. To mě nenapadlo. Já to řešil pro Garmin, kde jsem tyhle možnosti nenašel. Ale už jsem to vyřešil a ručně si ty GPX upravil přes notepad. Zase tak hrozné to nebylo. Jen jsem nemyslel, když jsem se ptal :-)
    BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: Strava má teď novu funkci, kdy můžeš i přes mobil oříznout začátek i konec aktivity. Tak bych nahrál kamarádovu aktivitu k sobě do Stravy, oříznul jí konec tam, kde už to tobě začíná a pojmenoval jí part1 a tu tvojí part2 a hotovo. Kdybys to chtěl spojit, tak bych part1 i part2 nahrál do Endomondo a tam bych obě označil a dal merge a budeš z toho mít jeden kus. Ten pak můžeš zase vyexportovat a nahrát zase třeba na Stravu. To mě teď jen napadlo, ale myslím, že by to mělo jít...
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Včera se mi stalo, že mi hodinky zaznamenaly trasu až po první třetině. Od kamaráda můžu získat data z jeho Endomonda. Máte nějaký ověřený nástroj, jak ty trasy dát dohromady?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ja minulý týden, koupil fenix 6 pro a nemůžu si je vynachválit. za 16k. je to krapet víc, ale myslím, že bys toho nelitoval...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    LEGI: garmin 5xplus . 6 uz je venku, takze 5xplus se da sehnat za dobrou cenu.
    LEGI
    LEGI --- ---
    ahoj, mám prosbu o konzultaci... kvůli zavření všeho možnýho mi nezbylo než začít trochu víc běhat.. a jako dobrý :)
    a tak bych to rád podpořil něčím chytrým, co mi dokáže říct pravdu o běhu (a ne můj dojem, že to bylo vcelku v pohodě, i když jsem měl jazyk na vestě)... nejdřív jsem měl rozpočet relativně malej, pak zjistil, že chci kovový tělo hodinek, no a byl jsem hned na dvojnásobku (přinejmenším).. navíc kolega, který běhá i soutěžně, mi dal jasný mantinely - Garmin, nebo Polar, nic víc.. :) ..

takže moje by ideálně byla níže, ale štve mě, že nemají hudební přehrávač.. ty hodinky si kupuju mimo jiný i proto, abych s sebou nemusel brát mobil..

https://www.alza.cz/polar-vantage?dq=5630336#prislusenstvi

nemáte nějaký varianty, tipy, rady atd.?
    moje "nálož" je teď cca taková, že za posledních 30 dnů mám asi 100 km, před koronavirem jsem docela sportoval, včetně sem tam běhání, asi to hodlám udržet :)
    děkuju
    BATY
    BATY --- ---
    LACHAUER: Nejede.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    prosím vás, jede vám runkeeper.com? Nevím jestli závada není u mě
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NIXX: objednáno.. :) snad bude spokojenost
    AG_
    AG_ --- ---
    NIXX: aha já mám starý 910xt tak mě stačí jen měření tepu : ))
    NIXX
    NIXX --- ---
    SUBTITLES017: AG_: S tímhle pásem od Garminu navíc dostaneš Running Dynamics metriky (Vertical oscillation, Ground contact time, GCT balance atd.) a pokud si do hodinek nainstaluješ Running Power datafield od GarminLabs, dostaneš i odhad výkonu ve wattech.
    AG_
    AG_ --- ---
    SUBTITLES017: no jestli se ti za to chce dávat 2500 kč tak si klidně kup Garmin, ale podle mě je to naprosto zbytečný. koupil jsem si nedávno Sigma asi za 900 taky z alzy už po otevření, a funguje to naprosto normálně. pochybuju že ten pás za 2500 je v něčem lepší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam