• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MTHU
    MTHU --- ---
    Pro mě by byla dostatečná cyklovýzva vyndat kolo ze sklepa a vyprat z řetězu čtyři roky prachu.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Cyklo je super. Mám tam krásných 5km což byla cesta s kolem do servisu, kde už zůstalo :-)
    BATY
    BATY --- ---
    Tak zadal jsem nějaký spravedlivý výzvy na cyklistiku... Např. na zkoušku výzvu na tento týden a potom jednu na celý rok.
    BATY
    BATY --- ---
    COYOT: To je jasný
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Výzva na počet kroku je v čase homo office fakt docela výzva , pac sem cca na 30% průměru dle normálních dnů v kanclu ... ale přeci nebudu chodit pěšky když muzu jít na kolo ze jo , nějakou cyklo výzvu aspoň do konce roku a ne na tyden pls :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    BATY: jezis promiň. :)
    BATY
    BATY --- ---
    JOHN_LENON: Hele nenadávej tady ostatním, jo!

;)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JOHN_LENON: nejdriv se podivej, pak se ptej, debile.

ve skupině jsem. jméno ten svatej, co pich draka a příjmení anděl na horách
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    da se ta skupina najit? na connectu mam svoje jméno, tak to tu nechci spojovat
    BATY
    BATY --- ---
    "Nyx soutěží o to, kdo ujít nejvíce kroků od pondělí do neděle" - ten Garmin překladač je hroznej :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BATY: Viz. FATBOZZ. Stačí se přihlásit a můžeš tvořit do aleluja.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MR_DAN: podle mě tě to přihlásí automaticky, když jsi v té skupině. Akorát ta výzva začíná až příští týden.
    BATY
    BATY --- ---
    Tak mi dejte toho admina, ať můžu vytvořit férový výzvy :D
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BATY: no prave se musis stat tim adminem a delat vyzvy sobe sity na miru, zejo :-))

GALENIUS: super! nemuzu se aktivne prihlasit, tak hadam, ze to zucastni vsechny ve skupine samo...
    BATY
    BATY --- ---
    Kdybyste tam udělali třeba kdo ujede nejvíc km na kole. Ale kroky, na to vám prdim :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MR_DAN: No, Fenixy mám od června 2017 a od té doby mě to hází každý týden do týdenní výzvy. Chvíli se člověk snaží... ale co z toho. Po nějaké době jsem zjistil, že tyhle výzvy nemají smysl. A beru to jen jako informaci o ostatních. 8-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Zkusil jsem spustit první výzvu - na příští týden, kroky. Nazvanou Zombie Walk. Takže, kdo máte odznak Zombie, přihlašte se. Kdo ho chcete, taky se přihlašte. A uvidíme, jestli je možné se pokousat i v rámci skupiny. 8-)

Jinak, chtělo by to, aby nás mělo práva na vyhlašování výzev víc. Jinak to za chvíli zase utichne.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BATY: ja chodim (teda ted ne, pac zena brzo rodi, musim bejt nablizku v pohotovosti :-) cca 150k kroku tejdne, z toho tak tech 80k je sobotni "vylet" ... s tim kdyz te nekdo predbehne, tak si rikas doprcic, co to je za Jirku Hofmana? (clovek co chodi 100+km kazdej vikend, ma na konte pres 900 stovek)
    ty tydenni vyzvy jsou super, to takhle zapnes, jses v nejaky zakladni skupine, kterou s prehledem rozdrtis (druhej ma treba 30k) a ono te to vzdycky hodi do vyssi skupiny, az uz jses tam pak s borcema, co maj 200k kroku kazdej tejden protoze behaj 20-30km denne (a ja, takovej snek mezi nima) ... pak prichazi frustrace, ze nemuzes bejt porad prvni, vystoupeni z vyzvy, atd :-))

GALENIUS: jak te vylecily? hodil ses do zenu? ja kdyz jsem v ty vyzve, tak na to porad musim cucet a srovnavat :-))
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MR_DAN: Tak z toho mě vyléčily týdenní výzvy. To už neřeším 8-).
    Navíc, výzva se dá udělat na cokoli, málem i na skákání na jedné noze 8-D
    BATY
    BATY --- ---
    MR_DAN: Já jsem nikdy výzvy neřešil, až asi poslední 2 týdny to zkouším... Teď byla kroková výzva, ta na týden a nic moc, pořád jsem byl tak nějak sedmej. Pak jsem docela chodil a byl jsem druhej. V neděli jsem zavezl kluky na plavání a mám hodinu čas, tak si řikám, že se půjdu projít a posunul jsem se na první místo!! A pak, asi v 20h jedna ženská mě přeskočila asi o 1000 kroků. Už jsem byl v pyžamu, ale říkám si, že se zajdu ještě projít do obchodu a tak jsem šel a dal jsem 2000 kroků a byl jsem zase první s 31000 kroků. A pak, asi v 23h někdo sesynchronizoval hodinky a měl 88000 kroků :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam