• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    PISTA1: Super, děkuji. Už to funguje. Hodinky jsem zatím nikdy nevypínal, tak mne to nějak ani netrklo .-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MINER: to jo, ale používám kalanedářů víc a ty ostatní maji název na 50 znaků, ale poradil jsem si - kopie názvu do google keep a v telefonu jsem to zkopíroval zase z keepu.

Ten watch face používám už fakt dlouho a nevím proč jsem tam měl pořád kroky a neudělal jsem si dávno ty kalendáře
    MINER
    MINER --- ---
    BUCKOWSKI: na calendar ID je tam link do settings, kde ho přečteš. U primárního kalendáře je to ale většinou tvůj gmail.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MINER: díky...vyzkouším
    QWITI
    QWITI --- ---
    Tak kroky se mi včera dohrály, po 2 urgenci na podpoře Garmin.
    Sice mi ani neodpověděli ale výsledek to mělo...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: tak už jsem to ID našel - to v životě nemůžu přepsat bez chyby...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MINER: právě se snažím rozchodit, jen moc nechápu ty calendar ID, ale ještě to zkustím rozlousknout.
    Ale z jiného soudku - třeba na Fenix 5s není ten namalovanej 24 hodinovej ciferník a jeližkož asi většina lidí ovládám 12 hodinový z hlavy, tak i ten východ a západ slunce by se mohl nastavit do 12 hodinového formátu - asi by lidem došlo, že východ je dopoledne a západ odpoledne.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Odpovím si sám :D
    Kroky tam samozřejmě jsou. Když si zobrazím v prohlížeči "fit" soubor aktivity je to hodnota "total_cycles" v lap a sesion.
    Jen se musí vynásobit 2.

ZORRO: Občas se mě stalo to samý, vždycky stačlio jen vypnout hodinky a po zapnutí nastavit zpět požadovaný ciferník.
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Garmin Vivoactive 3
    Dva dny zpátky se mi přestal zobrazovat stažený ciferník, tak jsem si chtěl vybrat jiný, ale mám u všech co nejsou původní bílé kolečko s nápise IQ a vykřičník. Když jsem se připojil na IQ connect, všechny ciferníky chtěli aktualizovat, teĎ jsou aktuální a stejně se odmítají zobrazit, i nově stažené ciferníky kteér jsou určené pro mé hodinky se nechtějí zobrazit. Tak jsem to zkusil přes PC a Garmin express, tam jsem zjistil, že i systém hodinek je aktuální. Tak nevím co s tím :-(
    MINER
    MINER --- ---
    MERISCZ: můžeš zkusit můj watchface s kalendářem: https://sl8.ch/
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Ahoj,
    používáte někdo originál Calendar widget? Nedaří se mi ho přemluvit, aby neukazoval odmítnuté události. Popřípadě jestli nepoužíváte nějaký jiný widget. Zdroj dat je Google kalendář.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BATY: Mě nejde o kroky 24/7 ale o kroky v té aktivitě Které začínají 0 při spuštění aktivity. Minimálně celkový počet kroků tam musí být uložený, protože jinak by to nemohlo vypočíst průměrnou délku kroku kterou connect zobrazuje.
    BATY
    BATY --- ---
    PISTA1: Já si myslím, že ne. Záznam aktivity a kroky 24/7 jsou podle mě dvě úplně oddělené věci. Když koukám do nějakého svého posledního běhu, tak tam mám u té aktivity maximálně graf s délkou kroku, ale počet kroků v té aktivitě nevidím.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Ahoj.
    Dá se nějak ze záznamu aktivity "chůze" vytáhnout počet kroků? Ideálně na okruh.
    V hodinkách vidím jak se načítají, ale v connect se k nim nikde nedá dostat. :(
    QWITI
    QWITI --- ---
    Ručně jdou aktivity, kroky bohužel
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    QWITI: případně doplnit rucne?
    PHOB
    PHOB --- ---
    QWITI: me se nedavno nenacetl beh... tak sem hodinky pripojil ke kompu a tam to naskocilo...
    QWITI
    QWITI --- ---
    Čau,
    nemá tady někdo stejný problém ?
    Načetlo se mi po obživě garmin téměř všechno.
    Bohužel mi chybí kroky za 23.7. a přerušila se mi lajna kroků přes 10 tis.
    Je něco, co ještě můžu udělat kromě synchonizace, aby se mi to načetlo ? (v hodinkácj je vidím zatím, ale nevím jak dalece zpět to tam ještě bude)
    jsem technický antitalent :(
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Služby Garminu po útoku znovu ožívají, firma získala dešifrovací klíč - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/technet/software/garmin-sluzby-utok-hackeri.A200728_105014_software_nyv
    BATY
    BATY --- ---
    Jj, něco už jede...

https://connect.garmin.com/status/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam