• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MR_DAN: Tak se mi zdá, že jsme plynule přešli od hejtování k přeměřování pinďourů :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    SMOKY: to je teprve win win ;)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    CLOJSTER: Nebo muzes masturbovat pri prochazce s kocarkem
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    CLOJSTER: neni to opacna ruka?

BUCKOWSKI: nekde radili dat si hodinky do kapsy.. to mas zas kroky, ale nemas tepovku, coz ja se pri tom kocarovym tempu dostanu urcite i na 10 tepu za minutu :D

BOD1E: tak to nikdo nepopiral, podle me by se to dalo vymyslet jeste levnejc ... ale tak ja zrovna tu cenu resit nepotrebuju a fenixky maj mapu a daj se mnou stovku na jedno nabiti
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CLOJSTER: Ty vole - s kočárkem jdu třeba hodinu až dvě v kuse....
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    BUCKOWSKI: Za jednu prochazku s kocarem je povolena jedna masturbace. Win-win
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MR_DAN: jo - procházky s kočárem nefungují - to můžu potvrdit - leda tlačit "jednoruč"
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MR_DAN: Regeneraci počítají i o několik řádů levnější Forerunner. Ale nechci hejtovat
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    no tam jsou dalsi vyhody... treba kdyz je clovek nosi porad a nesundava, tak podle tepovky pozna, kdy jeste regeneruje a kdy se muze zas jit znicit :-)
    ja mam 5X+ to jsou vlastne asi nejvetsi (od 6 zacli zmensovat), ale ja mam velky pazoury tak se to ztrati ... jen se nevejdou do kosile, no ...
    zas kdyz clovek tlaci kocar, tak mu to nepocita kroky
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BTW: s Fenixama i telefonem jsem spokojen. I když mi tedy Fenixy přijdou strašně velký, takže jsem si koupil "dámský" Sko. A ty vypadají fakt elegantně, když zvolím vhodný watch face a černý kovový řemínek.

10 kilo dolu mám taky jako dlouhodobý plán, i když vím, že by to bylo moje minimum asi tak od páté třídy základky a že to asi není dost reálné. Běhání mě baví a přesnost GPS se s dobou telefonu a Endomonda fakt nedá srovnat. Mapa vždycky vypadala podobně jako posílal BIRLIBAN: .

Stejná cca 10 km trasa měla klidně +- 0,5 km rozdíl. To se mi s Fenixy rozhodně nestává.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Radsi si koupim fenix 6x solar pro. To pak shodim, protoze nebudu mit za co kupovat zradlo
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    MR_DAN: Tak to bez behat radsi s tim telefonem nez shodis... ;)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BUCKOWSKI: ja mam telefon perfektni, ale potreboval bych poslat tak 10 kilo dolu ... mam fenixky, ale bojim se jit behat, aby me nekdo za pupek nehejtil
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MR_DAN: mám fenixy a nadváhu, ale jaký mám telefon raději psát nebudu
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    tady v ty diskuzi je to celkove nejaky hrozne radikalni ... nejdriv se hejtujou lidi s fenixama nebo kilama navic, ted zas kvuli telefonu...
    podle me malo sexu
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    JOPS: Tvůj názor na můj firemní telefon bylo přesně to, co jsem tady hledal. Neskonalej dík.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIRLIBAN: jako sry, ale J5 jsou shitky za par tisic, kde to s vybavou neni zadna slava. A ano, v dnesni dobe 3-4 roky starej telefon, ktery v te dobe stal 4000 Kc je fakt tak maximalne do sberu. Ale v pohode, jenom jsem rekl svuj nazor :)
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    JOPS: Tři/čtyři roky starej telefon je pro tebe hodně oldschool? To ti při návštěvě muzea musí explodovat hlava, ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIRLIBAN: eh, jako J5 uz je hodne oldschool telefon :-D
    NIXX
    NIXX --- ---
    LACHAUER: Mně přijde, že většině fitness aplikací totálně ujel vlak a jen se drží zuby nehty... Akorát jim pomalu boptnají úložiště a zpomaluje se odezva. Endomondo blbne furt, mizí lajky, komentáře, pak se zas objevují, blbnou notifikace, nové funkce ani updaty nejsou (v podstatě od doby, co je koupil Under Armour). Podobně je na tom RunKeeper, Runtastic (teď Adidas Running - web snad zařízli úplně, aplikaci přebrandovali, jinak stejná bída) a další.
    Strava to všechno válcuje a kdo chce analytičtější nástroje, používá TrainingPeaks, SportTracks nebo jinou pokročilejší platformu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam