• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NIXX: co je to za face?
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: Není to taková hrůza [ NIXX @ GPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Smartphone X Sporttester ]
    Vnější rozměry jsou skoro stejný jako Fenix 3, který jsem měl předtím. Akorát displej na šestkách zabírá větší plochu hodinek :-)
    BATY
    BATY --- ---
    NIXX: BMI 21.1? Nejseš náhodou moc vyhublej na model X, neměl sis spíš koupit ty menší?

;)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    hele nedáme teda rovnou do záhlaví, že pokud chce někdo mluvit o svých fenixech, tak musí zároveň uvést BMI, nebo dostane RO na týden? :D
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: mám Fenix 6X Solar (BMI 21.1), kupovaný někdy v únoru. Nepovedlo se mi žádný tlačítko zmáčknout tak, aby hodinky nezareagovaly.
    NYX
    NYX --- ---
    Ja mam teda podobny chod tlacitek na f3hr...
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Tak promiň :o)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: já teda asi taky mám mushy buttons na F6, ale tak nějak mi to přišlo jako zamýšlenej chod, byť trochu divnej. vlastně mě to do teďka nijak neomezovalo a ani jsem si toho nevšímal. tak teda díky :)

btw tady aby se člověk bál vůbec něco říct, když má fenixy :D snad teda nebudu lynčován, když doplním bmi 24,8 a fakt, že jsem jimi byl obdarován po tom, co se mi začaly rozpadat FR35 :)
    MINER
    MINER --- ---
    BATY: z 5 fénixů, co jsem historicky používal, to dělaly jedny. Taky mě to štvalo, ale na funkci to nemělo vliv, takže pochybuji, že ti to vyreklamují. I když Garmin je relativně tolerantní. Já je nakonec vyreklamoval kvůli rozbitému vibrování.

Pro místní kádrováky: BMI: 25, ale desetinu jsem nabral cvičením kalisteniky, což nevím, jestli máte v kádrovacích tabulkách.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    BATY: jj, nz :) si zvyknes mackat silnejc a bude to cajk :)
    BATY
    BATY --- ---
    SHITTIE: Dík za vyzkoušení. Tak možná jsem vadnej já :)
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    BATY: spodni back button jo, ten je stejnej jak ty vlevo, ale to startovaci v pravo nahore takhle zmacknout (resp. nedomacknout) nejde, ale ono ma prej uvnitr i jinaci konstrukci, co jsem tehda procital fora dyz jsem to kupoval. podle mne je to o zvyku, doted jsem si toho fakt nevsim, myslel jsem ze ty spatny tlacitka proste vubec neklikaj, takze kdyz mi klikaly, tak uz jsem tomu nevenoval pozornost.
    BATY
    BATY --- ---
    SHITTIE: A tlačítko vpravo nahoře pro start aktivity má stejný chod?

Hodinky taky nemačkám jedním prstem, ale držím i na druhé straně...
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    BATY: takhle jak to popisujes, tak kdyz se to tlacitko snazim zmacknout fakt ultra lehce aniz bych si hlidal jestli dojde ke "kliknuti", pripadne aniz bych si hodinky pridrzoval na druhe strane dalsim prstem (coz normalne delam), tak se mi to chova nejspis stejne jak u tebe, ale doted jsem si toho nevsim. bezne to mackam silnejc, proste az na kliknuti, a nestava se mi ze by mi prislo ze jsem to zmackl a nic se nestalo. proste jakmile citim kliknuti, tak tlacitko tlacitkuje :) f6 sapphire titanium, rok stary.
    BATY
    BATY --- ---
    Zkuste prosím u tlačítek na levé straně hodinek, jestli některé z nich dokážete trochu zmáčknout bez toho, aby to tlačítko něco udělalo na hodinkách... Takhle to dokážu se všema 3 tlačítkama na levé straně. Když tlačím takhle na tlačítko na spuštění aktivity vpravo nahoře, tak tlačím tlačím, tlačítko se ani nehne, až když vyvinu dostatečnou sílu, tak se zmáčkne (1 chod tlačítka)... Kdyžto ty tlačítka na levé straně mají jakoby dva chody. Tlačítka jdou stisknout trošku, cca o 0,3 mm a hodinky na tento stisk nereagují, až, když se zatlačí víc, tak se zmáčkne úplně, jakoby dva chody tlačítka.

Pokud ty tlačítka někdo drtí pořád velkou silou, tak si toho možná ani nevšimne, že každé funguje jinak... Snad jsem to popsal tak, aby to bylo pochopitelné :)
    BATY
    BATY --- ---
    OODOOW: Myslím, že na reklamaci, by to asi měli vzít bez problémů, když 3 tlačítka na levé straně hodinek mají jiných chod než ty na pravé straně... Jako naštve to, ale jak jsem psal, asi si to nechám na reklamaci případně v záloze a budu to reklamovat třeba později, jestli si na to nezvyknu, a bude mi to ještě stát za to... Určitě, jak říkáš, za ty prachy by to prostě mělo být perfektní...

Na druhou stranu, když jsem pročetl ty diskuze, tak týpek to reklamoval 4x a nedočkal se kusu, kde by tenhle problém nebyl... A to se mi teda úplně podstupovat nechce... Nechci ani riskovat, že dostanu ten kus s tím namodralým podsvícením :)

Ty tlačítka fungují, jen prostě bych očekával, že budou na stisk všechny stejně příjemný...
    Asi jsem se vnitřně rozhodl, že zatím to asi řešit nebudu. Stejně je teď všechno zavřený... Asi si zkusím zvyknout, a když bych si nezvykl, tak budu reklamovat později... Trochu se to dá vyřešit nastavením vibrací na stisk tlačítka, to ten divnej pocit z mačkání eliminuje, ale zas to zbytečně žere baterku :)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BATY: Zajímavý, nedovedu si představit jak moc to štve, ale šel bych je když tak hned vrátit, ty hodinky jsou dost drahý na to, aby se tam takové věci nemusely tolerovat.
    Jsem teď zas ozkoušel tlačítka přijdou mi v pohodě. Kupoval jsem je ale z druhé ruky, tak tam už by to snad poznal předchozí majitel. :)
    BATY
    BATY --- ---
    Fenix 6X x 2 unboxing - DO THEY HAVE THE DREADED BLUE SCREEN?!?
    https://www.youtube.com/watch?v=Kdib6VeB_1A

Tady video, kde to týpek taky zmiňuje. Je to hlavně namodralém podsvícení, ale i o těch divných tlačítkách...
    Takže to, žes o tom neslyšel ještě neznamená, že se to neděje :)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    Na netu je toho plno... možná jsem na tyto věci jen citlivější, než vy :)

Fenix 6 button issue resolved too? - fēnix 6 series - Wearables - Garmin Forums
    https://forums.garmin.com/...fenix-6-series/193921/fenix-6-button-issue-resolved-too/1140114#1140114
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam