OODOOW: Myslím, že na reklamaci, by to asi měli vzít bez problémů, když 3 tlačítka na levé straně hodinek mají jiných chod než ty na pravé straně... Jako naštve to, ale jak jsem psal, asi si to nechám na reklamaci případně v záloze a budu to reklamovat třeba později, jestli si na to nezvyknu, a bude mi to ještě stát za to... Určitě, jak říkáš, za ty prachy by to prostě mělo být perfektní...
Na druhou stranu, když jsem pročetl ty diskuze, tak týpek to reklamoval 4x a nedočkal se kusu, kde by tenhle problém nebyl... A to se mi teda úplně podstupovat nechce... Nechci ani riskovat, že dostanu ten kus s tím namodralým podsvícením :)
Ty tlačítka fungují, jen prostě bych očekával, že budou na stisk všechny stejně příjemný...
Asi jsem se vnitřně rozhodl, že zatím to asi řešit nebudu. Stejně je teď všechno zavřený... Asi si zkusím zvyknout, a když bych si nezvykl, tak budu reklamovat později... Trochu se to dá vyřešit nastavením vibrací na stisk tlačítka, to ten divnej pocit z mačkání eliminuje, ale zas to zbytečně žere baterku :)