• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MR_DAN: Víš kolik lidí bys tím přiměl ke sportu? :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    NAVARA: *pip* bezkyne pred vami je single .. to by sportovani nabralo uplne jinej rozmer :-))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MR_DAN: To mohli propojit s tinder-like funkcemi :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    AUDIAC: jo mas pravdu, ty segmenty budou ten duvod uvodni popularity
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    mne se ve Strave libily Flybys ... clovek se na vetsich akcich mohl podivat jak si vedl v rmaci davu... nebo kdyz jsem si sel zabehat a po ceste se mijel s peknou bezkyni, tak se obcas dalo ji takhle vystalkovat :D
    ale to uz je taky pryc... takze uz na Stravu skoro nelezu, jen to tam syncuju z GC kvuli kamosum
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    LEDOFREDO: Strava přišla se segmentama, což byla zejména pro bikery velká pecka a doteď z toho těží. Ale ve chvíli, kdy mám všechny metriky “zadarmo” v GC, tak nemám sebemenší potřebu platit stravě premiovku a jen jednou za čas kouknu do segmentů, že jsem stále lemra a o KOMech si můžu nechat jen zdát :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    mam to uplne stejne jako tady pánové níže.. porad nechápu na co strava ty lidi utáhla, me prijde jak web tak ta apka neintuitivni a zmatena.. zatimco garmin udelal za posledni roky dost pokrok tak strava se nikam
    meho pohledu obcasneho uzivatele neposunula a jedina fičura kvuli ktery sem tam po treninku chodil - matched runs, byla presunuta do placeneho, a jak si predplacim každou kravinu tak tady se nak nedokazu premluvit k tomu to zaplatit
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: Hlavne v zabezpeceni :) (doufejme)
    BATY
    BATY --- ---
    BOD1E: Chtěl jsem napsat něco podobného, ale byl jsem na mobilu a nechtělo se mi :)
    Za poslední dva roky udělal Garmin Connect celkem velkej pokrok...
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    HOLAKAC: Všechny nebo většinu vyfikundací co má Strava placené má Garmin Connect v ceně hodinek. Pokud mám potřebu se ve svém běhání nějak pitvat, dělám to v GC. Stravu mám jen jako běžecký Facebook. Kdyby měli všichni kamarádi hodinky od Garminu, tak pro mě za mě ať Stravu klidně vezme čert.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    OODOOW: Jasny rozumim. Díky oběma!
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    HOLAKAC: Podle mě je lepší mít stravu a garmin appku jenom jako přestupní stanici, odkud se to tam pošle. Na stravě mám známý, co maj jinou značku hodinek a i kdybys to měl jenom jako svůj osobní deník bez interakce s ostatními uživateli, tak pochybuju, že má garmin něco jako https://www.statshunters.com/
    (všechny možný statistiky + heatmapy a fotky).
    Krom toho kdybys pak někdy měnil hodinky za jinou značku, tak nemusíš řešit co s aktivitama na garminu. Takže za mě jenom samý výhody.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    SUBTITLES017: Jo to jsem si hned zapnul. Spis jestli to ma nějaké (ne)výhody. Používám free stravu v zásadě jen jako "denik" kdy jsem kolik ubehnul, plus jsou fajn ty challenge některý. Takže zaply synchr.se stravou a garmin connect je jen zprostředkovatel dat pro stravu...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HOLAKAC: garmin apka jde synchronizovat se Stravou, tak to mám já (a myslím, že většina z nás)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Jezuch mi přinesl garmin hodinky - dotaz primárně na běžce co je maji take - používáte na tracking tu garmini appku, nebo stravu? Nebo i neco jiného?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Zkus vsezaodvoz.cz kdyz neuspejes tady
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Nechcete někdo černej koženej řemínek na Garmin Vivoactive 3? Je z Aliexpressu, novej, na moje úzké zápěstí moc dlouhej. Zadarmo, když si pro něj přijedete na Háje. Kdyžtak pošta.
    FAT
    FAT --- ---
    NEPHIRUS: Díky.
    FAT
    FAT --- ---
    Mám dotaz na Endomondo:
    Prosím, nevíte někdo, jestli půjdou data z Endomonda převést do UA? Dostal jsem mail, že Silvestrem Endomondo končí a pokračuje UA, ale o přenosu dat se tam nehovořilo vůbec.
    A proč vlastně Endomondo končí?
    Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam