• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: aha, to je dobrý, hlavně že u těch černých maj tu cenu v tom výběru všech modelů a když to rozklikneš, tak jsou to jediné bez slevy :))
    BATY
    BATY --- ---
    SITH: to nevim, ale není to stejný, jako když si máš sundat řetízek, aby tě nepopálil, nepopálej tě ty hodinky?
    SITH
    SITH --- ---
    Jsou garmin Fénix 6 vhodné do sauny? Jakože sauna 90-95°
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: jak ne černé, jsou tam jen černé...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BATY: jo, ale ne cerne, tak premyslim o tech bilych, ale asi jeste vydrzim :)
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: No vida, máš tam ty 745ky za 8990...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Garmin ma nejakou narozeninovou akci https://www.garmin.com/cs-CZ/c/promotions/birthday-sale-emea/?FILTER_FEATURE_GIFTONSALEEMEA=true (ale slevu maji vetsinou ty mene prodavane modely)
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    SMOKY: normálně ne, ale tak jednou do roka to zešílí.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MACSKA: To máš rozbitý
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    On i barometr má jistá omezení. (Praha, nadmořská výška na trase cca 310-380 m)

AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    REFLEX: Ja mám na Fenixech non-sapphire sklíčko z Ali cca za dolar už asi rok a vůbec o něm nevím. A mám na nich i nalepenou ochrannou kovovou lunetu. Lezu s nima na stěně a skalách a po tom, jak tam dopadly ženiny vivoactive, jsem je radši obrnil.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    REFLEX: nebudeš.. určitě ne, jestli u běhání vydrzis :)) časem se dostaneš do stavu, kdy budeš chtít dávat hill repeats a podobný vychytávky, kdy budeš honit nastoupaný metry v rámci tréninku.. trust me
    IV0
    IV0 --- ---
    REFLEX: Jsou, já mám i do mírného kopce o 2 minuty na km horší čas... Hodinky Tě vedou k měření a analýze, bez barometru Ti z toho zbude jenom tepovka...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BATY: a jsou ty nastoupany metry dulezity? ja budu 90% behat po rovince (ptam se blbe protoze se v tom nevyznam :D)
    E42
    E42 --- ---
    BATY: Jo, je fakt, že v těhle hraničních případech ta korekce podle mapy nejspíš selže.
    BATY
    BATY --- ---
    Pokud s hodinkama bez barometru člověk pánuje běhat jen po oválu, tak pak je to jedno, no :)
    BATY
    BATY --- ---
    E42: Jo, už chápu co píšeš. Ale to neřeší ten problém... Když budeš mít blbě GPS, tak budeš mít blbě i tu korekci. Například, když poběžíš někde po vrstevnici a gps ti uskočí do stran i pár metrů a hned to máš nastoupáno chybou X metrů, protože GPS skáče doleva / doprava - do kopce / z kopce... Tohle ti barometr pohlídá. Chtěl bych tu Strava korekci pak vidět... Muselo by to mít nějakou korekci těch rychle nastoupaných metrů metrů, aby to poznalo, že to je nějaká blbost a první předpoklad je, že by to muselo mít úplně přesně ty mapy. Prostě výškové metry jsou u hodinek typu 245 fejk k ničemu...
    BATY
    BATY --- ---
    E42: To si nemyslim. Můžeš si tu "korekci" zmáčknout, ale pokud na zařízení barometr máš, tak ti tam tento údaj nechá. Proč by automaticky Strava nahrazovala přesný údaj nějakým hausnumerem z mapy? Automaticky to možná dělá jen u zařízení typu 245, který barometr nemají...
    E42
    E42 --- ---
    BATY: Pokud ale ten údaj bude používat až ve Stravě, tak je to fuk, protože ta si údaj o výšce z hodinek bez barometru automaticky koriguje podle mapy. Nemůžu říct, že by mi u FR 235 nějak chyběl. Ale v hodinkách a asi i v Garmin Connect to bude blbě, to jo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam