• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    LEDOFREDO: Mě akorát ten amoled displej...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Tak me teda nic moc z novych features nezaujalo.. jedine editace profilu aktivit i z mobilu a to doufám bude i pro 6ky ne jen 7
    COYOT
    COYOT --- ---
    Mě se na těch 7 líbí dodání jumps u mtb dynamics.. jinak sem na výsost spokojen s 6X PRO i po 2 letech baterka cajk..jinak tedy samo pěkný sou ty 7no :)
    MTHU
    MTHU --- ---
    BATY: Já mám obecně problém se svítícíma oled displejema na hodinkách. Venku je to jedno (až na výběhy v zimě). Ale překvapilo mě, že se to chová dobře i na přímém slunci (viz ta recenze Epixu od Raye), levnější hodinky s OLED tady dost nedávají.
    BATY
    BATY --- ---
    Ten Epix amoled 416x416 vypadá dost dobře. Asi nepotřebuju 18 dní výdrž a vystačil bych i se šesti dny a spíš hezčím displejem z tohoto století :)
    BATY
    BATY --- ---
    Garmin Fenix 7 In-Depth Review: 17 Things to Know!
    https://www.youtube.com/watch?v=YGXNYjL1t00&ab_channel=DCRainmaker
    BATY
    BATY --- ---
    Garmin Fenix 7 Series In-Depth Review | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2022/01/garmin-fenix7-7s-7x-in-depth-review.html
    MTHU
    MTHU --- ---
    Dneska uvedli nový Fenixy 7 a Epixy (Fenix s amoledem), kdybyste měl někdo potřebu utrácet :-) Od 16.990 ;-)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Kdybyste si nemerili kazdy prd a chozeni po nakupech, tak tady neresite takove “problemky” :D
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    M1SHA: pak zas nevypnes na konci a vypinas az v aute na dalnici :-D si nevyberes
    M1SHA
    M1SHA --- ---
    RONDALUS: no přesně, proto jsem nevypínala :))
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    BATY: takhle na papiru to zni jasne, ale realota je takova, ze z 99% zapomenu znovu zapnout a pak zapinam po dalsim kilometru :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DYNK: cool.
    BATY
    BATY --- ---
    M1SHA: No já když jdu uprostřed aktivity někam indoor, tak aktivitu pauznu (popřípadě Resume Later), když vylezu, tak jí aktivuji, počkám, až hodinky zahlásí GPS ready a pak teprve zapnu a jdu dál...
    M1SHA
    M1SHA --- ---
    BATY: Je pravda, že většinou se to "rozhodí" tím, když někam vejdeme, když vyjdeme z obchodu, mám najednou o kilometr víc a pak už se to teda veze až do konce aktivity. Zřejmě ty moje hodinky nemají tak dobré měření, jsou modelově horší, takže ztráta GPS je úplně vyndá :)) Takže se s tím nic dělat nedá? Je to normální?
    BATY
    BATY --- ---
    M1SHA: To je úplně jasný proč to u běhu je ok a u chůze taková odchylka... U běhu běžíte spolu z bodu A, do bodu pravděpodobně zase A, bez zastávek. U chůze se šouráte, GPS pak víc poskakuje, když se někde zastaví... Uprostřed procházky skočíš na menší nákup do LIDLu, zatímco manžel kouří venku. Když zapomeneš aktivitu pauznout, tak GPS ztratí signál, skáče stovky metrů se a tam, až naskáče třeba ty 4km, než zas vylezeš ven, a bum, na konci máte každý úplně něco jiného. Jednoduchý jak facka... :)
    M1SHA
    M1SHA --- ---
    JIRKA207: Díky, mrkneme na ta jednotlivá nastavení. Mně jen zaráží to, že u různých aktivit jsou různé odchylky a u té chůze je to úplně mimo
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    M1SHA: pro kazdou aktivitu u garminu muzes nastavit jakou formu sledovani pohybu chces pouzit, napriklad:
    gps
    gps+glonas
    gps+galieo
    UltraTrack

zacnete tim, ze zkontrolujete jakym zpusobem merite dane aktivity. Ale je tedy divne, ze by vam to melo na 8km hodit rozdil 4km...to je hodne.. pak jeste zalezi, jak mate zapnute sledovani Auto Pause a 3D rychlost+3D vzdalenost.
    Zkuste taky srovnat mapovy podklad zaznamenane aktivity, to by mohlo byt taky voditko.
    M1SHA
    M1SHA --- ---
    Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo podobnou zkušenost - já i přítel máme Garmin hodinky, když jdeme běhat, obyčejně mi to naměří nějakých pár set kmetrů víc (na 20 km třeba 500-600 m), ale když máme zapnutou chůzi, liší se naměřené hodnoty v kilometrech - on má třeba 8 km, já mám 12 km. Slyšeli jste už o něčem podobném? Nenapadá vás čím to může být? Já mam Forerunner 645, přítel Fenix5. Díky.
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: Ne, garmin právě jen vyměňuje celé hodinky a baterii v hodinkách ti nevymění.

MIKEKT: Taky jsem na tím přemýšlel, ale u Edge, kterého potká maximálně slejvák by to snad nemělo vadit, když ho nebudeš potápět v bazénu.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    DYNK: myslim si, ze prave vetsina hodinek se bude lepit, takze to na domaci vymenu moc neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam