• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    NAVARA: údajně jsem zaslechl, že Fenix je tak profi, že ti lidi, co je nosí ví, kdy sportují a předem si to zapnou, což je teda škoda, taky o nich uvažuju
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAVARA: RIP
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MCKIDNEY: Ty sedmičky už tam tu volbu ani nemají (MoveIQ ano) :(
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LEDOFREDO: 4,5 dne v horách, skoro 45 hodin zaznamu v zobrazení navigace po trase bez dobijeni na 7x solar.. naprosta parada a kazdy kdo zvazuje solar tak rozhodně doporucuju
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tohle neni ono - to by melo byt upozorneni na zacatek aktivity. Nemam u sebe Fenixe na dohledani. Google hlasi: "Auto Activity Start"

What Is the Auto Activity Start Feature on My Venu or vivo Watch? | vívoactive® 3 | Garmin Customer Support
    https://support.garmin.com/en-US/?faq=vV8trfTjiF9f3X9ninHZR8&productID=571520&tab=topics
    https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00083510/

MoveIQ to dela retroaktivne, tim ze se chovas 10 minut jinak nez normalne.
    What is Garmin Move IQ? | Garmin Customer Support
    https://support.garmin.com/en-US/?faq=zgFpy8MShkArqAxCug5wC6

Autodetekce co vlastne delast je dobra u Samsungu Tizen a i tam je to omezene I cyklistiku to obcas prohlasi za chozeni :D Navic tedka je uplatil Google a uz nerozpoznaji nic na WearOS :) (Posledni generace)

Jsme jeste docela daleko od zmapovani pohybu tela z jednoho akcelometru.
    Samsung podvadi, kdyz mas hodinky a zaroven telefon a to ted skoncilo.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Podle mě to moc nefunguje, to moveIQ chůzi do/z schodů označuje jako cyklistiku...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Hmm, měl jsem to zapnuté… asi obyč procházky nejsou dost cool pro to :\
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATY: Vypadá to tak, díky :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BATY: A funguje to? Já to mám zapnuté od hodinek zakoupení a ještě mi to nikdy nic nezaznamenalo
    BATY
    BATY --- ---
    NAVARA: Asi myslíš to Move IQ úplně dole?

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Až dnes jsem si u Fenix 7X všiml, že ty ledky co má ve předu - a hojně využívám - také mohou svítit méně rušivou červenou :o

Ale jdu s dotazem - měl jsem za to, že pokud F5 měly podezření že sportuji, tak se mne zeptaly jestli mají aktivitu považovat za sport a nahrávat.
    Je to tam - a kde - nebo jsem to vždy ručně spouštěl? Schází mi takhle záznamy několika procházek lesem a přijde mi to škoda…
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    OODOOW: ja si taky myslim, ze uz jsem to nekomu psal :-D
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MR_DAN: Díky, už mi to někdo psal, vyzkouším to. Kupovat sedmičky se mi fakt moc nechce.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    OODOOW: doporucuju si u mapy nastavit sever porad nahore... clovek si na to rychle zvykne a ten rozdil je fakt velkej, kdyz to toci jen sipeckou a ne celou mapou
    5x+ cca 4% baterky za hodinu aktivity s navigaci po gpx trase, a to uz jsou dva roky stary
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    OODOOW: Jojo baterka je z 90 % duvod proc sem ugradoval.. ta v 6kach uz je par let soupana plus rozdil ve vetsi baterce a solarni nabíjení.. papirova výdrž vypada skvěle... s f6 sem sice cely den vydrzel, ale pak sem musel vzdycky vecer nabijet a to me na vandru popravde receno trochu sere s tim jak pomalu se ty hodinky nabiji.. baterka je taky duvod proc sem nesel do epixu, i když display vypada krasne.. prijde mi ale ze tam ten wow efekt prejde do zvyku za par dni, zatimco velka vydrz fenixu zustane..
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    LEDOFREDO:Rozdíl ve výdrži s mapou je celkem propastný. U mých F6X saje mapa baterku jak divá a na sedmičkách skoro vůbec není poznat, že je tam nastavená mapa a ne obyč obrazovka s údaji. Ale jako nechce se mi moc teďka prodávat šestky a kupovat sedmičky, když to teď dělá každý, počkám až opadne ten hype. :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BATY: qucik fit z číny drrží překvapivě dobře - já jsem bral z Ali varianty, které prostě originál garmin nenabízí. Je pravda, že zrovna včera jsem utrhl tu velkou přesku - asi i vím u jakého pohybu - sundaval jsem si postroj od křovinořezu a hodinky se mi tam "zahákly". Ale quick fit drží.
    Ale měl jsem naprosto stejnou myšlenku - nerad bych si zničili hodinky za x tisíc kuli tomu, že jsem ušetřil 900 za řemínek. Želbohu ta nabídka garminu (minimálně pro můj model F5S) je stále a) tragická b) drahá; Jako 3590 za kožený pásek k hodinkám opravdu nedám...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    dlouho se se premlouval, ze ne, ze nepotrebuju, ale nakonec sem provedl upgrade z F6 na F7X a sem rad.. sice takovy QoL zmeny, zadna revoluce, ale stejne dobry ... uz jen ta konfigurace datovych poli pres mobil a ne jen pres hodinky je skvela
    BATY
    BATY --- ---
    SN0008102070570: Můj oblíbený vzhled je SC7 a SC8 od Standy Burešů. Na nových Epixech používám zatím originál ručičkový.

Řemínky možná vypadají stejně a ty od origo od garminu jsou možná dost drahé, silikon řemínek za 1200 Kč, ale tomu čínskému quick fitu moc nevěřím a tak používám raději jen originál. Když už jsem dal skoro 30K za hodinky, tak nechci, aby mi někde spadly z ruky kvůli řemínku za 2 dolary z Aliexpressu... Přece jen, na kole se to v terénu dost třepe...
    COYOT
    COYOT --- ---
    COYOT: Tak asi nejjednodušší a nejrychlejší způsob je si to naklikat v TP a poslat rovnou do edge 😅
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam