• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Na co solar u hodinek, co vydrží 3 týdny na jedno nabití? Ještě ke všemu v ČR, kde toho slunce zas tolik není...

Na tvojí ruku ale klidně X...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: na druhou stranu pokud se najde Fenix 7x za zajímavý peníze i se solarem....
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: to ne i vůbec špatná hodnota, pokud to bude opravdu minimálně 10 dní tak asi ok
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Po 49h od nabití mi zbývá 86% - jen smartwatch, notifikace, tep atd (bez aktivit).

Myslím, že 10 dní vydrží v pohodě, většinou je ale nenechám úplně vybít, po 7 dnech mám cca ještě 30% baterie s nějakýma dvouma 5km běhama.
    Displej Always On nepoužívám, protože hodinky mají, dalo by se říct 100% úspěšnost, že když se na ně podívám, tak se dispej rozsvítí.

Nejsem žádej ultramaratonec, takže jsem upřednostnil amoled displej.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Jen dotaz, někdo tady zmiňoval, že má Garmin Epix 2, jaká je reálná výdrž hodinek?
    Rozhoduji se mezi Epix2 a Fénix7 Solar
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BATY: tak factory reset pomohl, tak snad to vydrzi, uz se to stalo jednou cca pred mesicem a to jsem tam nemel nic nainstalovane, vsechno default
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: Zajímavý...

Zkusil bych postupně:
    1) připojit k pc ke garmin express, sesynchronizovat a zkusit

2) factory reset

3) přehrát firmware

4) pak už asi zbývá jen reklamovat...
    BATY
    BATY --- ---
    NAVARA:
    JOHNIEZ:
    Dík za reakce. Nechám si to ještě měsíc projít hlavou. Za měsíc jsem objednaný s kolem do servisu, tak tam pravděpodobně vezmu i ty hodinky na reklamaci a zkusím štěstí, teda za předpokladu, že mi dají nové. Doufám, že mi nenapíšou něco ve smyslu: "Závada se neprojevila".

Když dám hodinky manželce, tak slyším: "Ničeho jsem si nevšimla..." Ale v jejím případě bych tomu nepřikládal velkou váhu :) Taky je rozdíl, když máte hodinky na ruce 24/7 a pořád na ně člověk hmatá, než když něco zkoušíte na 20s...

Mně to bohužel prostě vadí...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ahoj,

zase se mi vyprasili texty v hodinkach, nejak nevim jak googlit fix :D. Zkousel jsem restartovat a nic

Jsou to Garmin Forerunner 745

DUKED
    DUKED --- ---
    Mam Coros a spokojenost zatim
    NAVARA
    NAVARA --- ---

Jakou značku hodinek/platformy mají?

Instrukce:
    STEMBUS --- --- 14:38:45 6.6.2022
    Mě osobně totiž zajímá zda je Sunnto/Polar atd tak málo zastoupený (tady se jede z 90% Garmin) a nebo je za tim něco jinýho...? :)

55 hlasy od 50 respondentů

JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    BATY: nic takovýho nepozoruju.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    NAVARA:

------------------------------------------
    Základní Sporttestery:

Polar
    Suunto
    Garmin
    Amazfit

+ další SmartWatches:

Apple
    Huawei
    Samsung
    Amazfit

Jiné...
    ------------------------------------------

Klidně bych dal dva hlasy na osobu ...

Díky :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MCKIDNEY: S F5 ano (do cca 10m) a bez problémů, S7X ještě ne - ale také na to přijde
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    STEMBUS: Nahoď seznam značek, co mají v anketě být
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATY: Na F7X jsem si ničeho takového nevšiml, F5 jdou ty tlačítka z tuha - ale to přikládám nashromážděnému bordelu

MCKIDNEY: Zapomněl jsi na "je to jednodušší pro uživatele na pochopení / používání" :)
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    Nemohl byste tu někdo s premiovkou nahodit anketu kdo jakou značku hodinek/platformy má? Mě osobně totiž zajímá zda je Sunnto/Polar atd tak málo zastoupený (tady se jede z 90% Garmin) a nebo je za tim něco jinýho...? :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    BUCCI: No já kvůli baterce mám amoled v monochrome a stále TizenOS i tak je týden jenom díky bezdrátové nabijecce.

To je udelel hodinek tohodle typu. 5nm watch 4 45/46mm.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: oprava... Venu 2 Plus...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MCKIDNEY: wear OS je fantastickej, ale výdrž míň než 1 týden je pro mě zásadní nedostatek... rád se k nim vrátím, až to bude jinak...
    garmin jsem vyhlížel jako možnost, dokonce bych asi bral i ten jejich model vivo 2 plus ale oni ho zmenšili oproti předchozí generaci, chci hodinky aspoň 46 mm, lépe větší
    do huawei gt 3 pro asi jít nechci...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    BUCCI: Cena ted moc nehraje roli. Pokud jsi wearos uživatel a spokojeny - koukni na watch 4 classic. Dostaneš ted zdarma druhé pro děcko či sport.

Pokud chceš opustit weearos a zároveň chces integraci s telefonem - je to poušť. Brzo se to nezlepší s popularitou tech prstenu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam