• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MIKEKT: Garmin Forerunner 745

MCKIDNEY: jo aktivne je pouzivam da se rict posledni mesic
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    REFLEX: Nemas je kratce? Nevim jak Garmin, ale zony jsou mirne individualni.

Kazdopadne je to o delsi zatezi spis ne o tom co. Pri pohodlne zatezi hodinu v lese mam 3-7% jinak je vetsina weight control. I kdyz vyzenes procentualni body, tak stejne musis nahnat cas :)

Stoupa tep jak klesa saturace a kdyz kvetou travy, tak mam aerobic 3h denne v kancelari.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    REFLEX: co máš za hodinky? Mám vivoactive 3 a nic takového mi nehlásí 😀 asi bych potřeboval vyšší model 😀
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BATY: jo ja beham zatim indiansky, po covidu a 10 letech sedave prace u kompu a zadnyho pohybu to zatim neubeham a neudejcham :D

Ale po mesici uz je to o dost lepsi, uz se aspon nezadejchavam do schodu :D, tak tomu dam jeste cas proste
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: Asi neběháš v červeným :)

Občas to musíš trochu roztočit. O víkendu jsem jel závod vyplnil jsem teď všechny chlívečky a konečně je spokojenej a chvíli mě snad nechá :)

REFLEX
    REFLEX --- ---
    Hodinky na mě řvou, že mám Málo vysoce aerobní zátěže

2-3x týdně dělám fitness
    2-3x týdně běhám
    a prokládám to kardio cvičením (tedy není to asi úplně do omdlývání..)

Co zapojit? :D
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Tomu rozumim. Máš asi 3x silnější zápěstí než já, takže na tobě budou Xka vypadat asi líp než medium velikost :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: daruji si je k narozeninám (na podzim)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: to neni vůbec zlý... ale já se nakonec rozhodl pro 7X (kvůli velikosti)
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Teď mám Epixy od nabití 5d 3h a mám 62%, což by mělo vydržet ještě 10d...
    BATY
    BATY --- ---
    REFLEX: Taky mě to čeká s Epixama... :/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    REFLEX: tak se to zase vysralo, tak je dam reklamovat
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Pokud by někdo potřeboval servis na Garmina tak můřu dát kladnou osobní zkušenost na https://garminservis.cz/

Vivoactive3 měli po dvou rokách výdrž 2 dny a hlavně byl celkem problém je donutit, aby se začli nabíjet. Jasně že 2 měsíce po záruce :D
    Nejdřív je rozhodil a pak volal co s nima je a jestli je chci opravit. Za vyčištění a výměnu baterky + doprava sem platil 1900.
    Hodinky zas dají 5 - 6 dní.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když jsem měřil ty F5 na prodej, tak jsem si prostě poznamenal datum plného nabití vs vybití
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATY: Vyzkouším, ale ale snad nebude za těma dvěma dny rozdílu právě ta app :)

* Run in the background when it is not active (potentially affecting battery life)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: teď jsem byl na Čerňáku přímo v Garminu... A ten X je velmi sympatickej (až na tu cenu, ale s tím se asi naučím žít)
    BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    NAVARA: Píšou no, když je vyndáš z nabíječky...
    Ale já je používám a myslím, že 16 dní ani náhodou. Leda bys vypnul připojení k mobilu.

Zkus si na ně stáhnout aplikaci Battery Graph a uvidíš přesně...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATY: Moje píšou 16 dní a to jsem s nimi ještě neběhal (na druhou stranu mám ten častější monitoring hodnot a tak)
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Na co solar u hodinek, co vydrží 3 týdny na jedno nabití? Ještě ke všemu v ČR, kde toho slunce zas tolik není...

Na tvojí ruku ale klidně X...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam