• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Mám trochu trabl se stavem tréninku na F6 pro. V létě jsem polevil s běháním a Connect mi přestal ukazovat stav tréninku (jiný aktivity byly, ale ne běh/cyklistika). Vím, že je to navázaný hodně na běh a dřív tam bylo i napsaný “jděte di 2x zaběhat.” Teď jsem ale byl během týdne běhat 3x a pořád mi to hlásí Žádný stav tréninku. Netušíte, kde může bylo zakopanej pes? Píšou, že běhat se musí venku a s GPS, což jsem splnil, ale dvakrát se mi chytla až v polovině běhu - může to být tím?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: Po příštím nabití zkusím vypnout
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Pulse OX žere baterku jako prase. To mám vypnutý i přes spánek... Zbytečná informace podle mě, pokud nejsi někde na horách.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    NAVARA: mám bez safíru (s menší pamětí) to samý, a opravdu jedou 11 den a jedenáct ještě píšou (baterka 44%) mám tam ale tak 8 hodin aktivit na gps (turistika po horách, kontrola map, apod. pak pár workoutů)

mám stock ciferník (ale vč. zobrazení vteřin), podsvit staženej na 10% po dobu 4 vteřin (při aktivitě na 8 vteřin), v noci podsvit na 5% 4 vteřiny, a během spánku sledování oxy a vst, vše ostatní ve standardu...
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: Ne to ne. S AOD by to bylo tak o polovinu méně... Ale jelikož to gesto funguje, tak jsem AOD nechal vypnuté. Kdykoliv se na hodinky chci podívat, tak svítí, takže nevidím benefit v tom, abych měl AOD zapnuté...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: už jsem našel taky
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BATY: to neni s always on, ze ?
    BATY
    BATY --- ---
    NAVARA: Jestli máš ten poslední update 9.33, tak tam se garminu něco nepovedlo a žere to skoro 2x tak rychle baterku. Alespoň u Epixů. Snad to brzo opraví :)
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Battery Graph
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Battery Graph.

F7X Saphire Solar - těch cca 14-15 dní dá, měřeno bez sportu, bez slunce, se zapnutým detailním měřením.

BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: co to máš za Widget nebo apku se zobrazením baterky?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: epic jsou velikosti shodný s 7 bez x a tam se udává výdrž cca 18 dnů, takže u epixu 2 týdny jsou super
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: Ale ty Xka budou mít i větší baterku. Epix se dělá jen jedné velikosti, té bez písmena (medium) :)
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Mně Epixy s amoledem vydrží o dost míň, po 8 dnech zbývá 50%, takže můžou dát cca těch 14 dní (víceméně v režimu smartwatch)...

Ale pořád o něco lepší na AW s amoledem, které vydrží 1 den :)

BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BUCKOWSKI: luneta už je omlácená a poškrábaná jako prase
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    BATY: myslím, že jsem obstojnej tester
    BATY
    BATY --- ---
    BUCKOWSKI: A snažil ses pořádně? 🙂
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    MAESTRO_007: Já mám 5s se safírem a na skle ještě ani škrábanec