• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: zatím to je alpha, raději chvilku ještě počkám, ale těším se, ač nejsem zaměřený na běhání
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: doufam, ze se to dostane i na 6x pro… by me nasrali jestli ne
    BATY
    BATY --- ---
    Ranní report konečně přichází na hodinky Fénix 7 a Epix + řada dalších novinek | Život s Garminem
    https://www.zivotsgarminem.cz/ranni-report-konecne-prichazi-na-hodinky-fenix-7-epix

K dalším novinkám patří funkce, které dostaly již hodinky Enduro 2, a sice GAP a Next Fork. GAP je zkratka pro Grade Adjusted Pace, tedy tempo přizpůsobené změně nadmořské výšky během aktivity. Next Fork pak upozorňuje na následující křižovatku, i když není aktivní navigace. Běžce rovněž potěší možnost zobrazit data výkonu i tehdy, nemáte-li hrudní pás a je aktivní pouze optický snímač.

Z oprav pak stojí za pozornost vylepšená práce se zoomem mapy při aktivitě, stejně jako rychlejší práce s Wi-Fi. Měla by tu být i možnost spustit Snímek zdravotního stavu s hrudním pásem, když jsem to ale zkoušel, vždy po mně hodinky chtěly mít puštěný optický snímač.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    nepouzivate nekdo s garmin hodinkama air pods pro 2. generace?
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BATY: vyzkouším dneska, já tu aktivitu z G520 smazal a nechal tam jen tu z hodinek, tak dneska to udělám opačně a pak dám vědět.
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Ano, vždycky se mi to tak právě chovalo a nechápal jsem, proč se do HR 24/7 nemůže dotáhnout tepovka z aktivity změřené z hrudním pásem... Ale teď by to snad už mělo podle toho článku fungovat. Píše tam, že to ale nějakou dobu trvá, než se to pochroustá. Když se tam koukneš teď pořád tam máš díru?

Jak mi to funguje teď nedokážu říct, protože za posledních X jízd dozadu jsem měl vždycky i hodinky na ruce, plus už docela dlouho používám ten HRM PRO, který tam dává tu tepovku nezávisle na ostatních zařízeních, když je propojen přímo s mobilem, takže nejsem schopný ověřit, že to funguje tak, jak píše v tom článku. Jen vím, že dřív mě to taky rozčilovalo.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    BATY: Včera jsem zkusil nahrát jízdu z hodinek a tam se tepovka do celodenního přehledu propsala, ale když jsem nahrál aktivitu z Garmina 520 (s hrudním pásem) tak se nepropíše. Chová se ti to taky tak?
    AG_
    AG_ --- ---
    a proč se tam stáhly, nepamatuju že bych stahoval mapy. zařízení mám z bazaru
    BATY
    BATY --- ---
    AG_: Ne.
    AG_
    AG_ --- ---
    náhodou jsem kouknul do edge 830 do nastavení navigace:mapy, a zjistil jsem že tam mám 6 map a všechny jsou zaplé. nezpomaluje to zařízení? a jak zjistím který můžu vypnout ? ::D
    BATY
    BATY --- ---
    Cyklonavigace Edge + HRM-Run 2: Tepová frekvence a MIA se ukazují v denním přehledu i v aktivitě! | Život s Garminem
    https://www.zivotsgarminem.cz/cyklonavigace-edge-hrm-run-2-tepova-frekvence-mia-se-ukazuji-v-dennim-prehledu-i-v-aktivite

No konečně... :)
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    LEDOFREDO: měl sem nějakej z amazon.de nebo ali, už nevim a ten teda smrděl po čase strašně a vyprat už to neslo... ale byl tak levnej, ze sem ho pak zahodil a vymenil za jinej
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEDOFREDO: vubec... a že tomu dávám zabrat a prakticky hodinky nesundávám...
    BATY
    BATY --- ---
    LEDOFREDO: Nevim, zatím ne. Teď, když jsem se zpotil jako prase na trenažéru, tak jsem ten řemínek umyl mýdlem a teplou vodou... Je to pratelný.

Každopádně je to fakt příjemnej materiál. Hlavně na spaní je to super. Se silikon řemínkem jsem někdy přendával hodinky na druhou ruku.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BATY: nesmrdi to postupne jak se do toho potis, pripadne máčíš ve vode (sprcha, plavani) ?
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Nebo na Ali za dolar.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: ty samý na eBay za cca 160,-
    STAJA
    STAJA --- ---
    BATY: jak na těch hodinkách můžeš něco vidět :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: odkud jsi bral ty pls?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam