• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BENDER: nemám coros, ale de facto jsem vybíral mezi corosem vetrix 2 a Garmin Fenix 7x (stejná velikost, podobné funkce), coros je levnější a hodně dobrý ve sportovních metrikách, a mají lepší výdrž na baterku, u mě vyhrál Garmin (odpovědi na zprávy, sice prednastaveny, ale jsou, Spotify a možnost doinstalace aplikací 3. Stran

Doporučím rozhodně mrknout na recenzi nebo i porovnání na YouTube na kanále 364hodinky.cz
    BENDER
    BENDER --- ---
    BUCCI: Tusis, jak dlouho cca vydrží a jak je s updaty? Aby pak po 3 letech neřekli, že už žádný update. Díky
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BENDER: coros vetrix 2
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: cena která začíná na 1900 USD.... mazec
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: je to minulá generace, vydaná v roce 2018, 4 roky update, to je sen.... Moje bývalé hodinky Honor Magic Watch 2 dostaly poslední update 9 měsíců po startu prodeje (nutno dodat, že v tom hrálo roli rozdělení Huawei a Honor)
    BATY
    BATY --- ---

Garmin MARQ Athlete (2nd Gen) In-Depth Review | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2022/10/garmin-marq-athlete-gen2-in-depth-sports-review.html
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BENDER: mně se 5x pokazili naštěstí v záruce. Vyměnili mi je za nové pokažené 7x :D ..s doplatkem v rozdílu v ceně za nové. Ty 7x jsem ještě nereklamoval takže celkem pokazenych 5 zařízení.

Jinak mi Garmin vyhovuje :D
    BENDER
    BENDER --- ---
    MAESTRO_007: jj po záruce. Myslel jsem si, že hodinky za 25k vydrží déle než 4 roky. Navíc mohli aspoň napsat, ať se stavím a podívají se na to..
    BENDER
    BENDER --- ---
    MAESTRO_007: Mám různě problémy např. s vydrží baterie, špatným měřením nadmořské výšky při aktivitě atd. Jejich univerzální odpověď na vše je, že mi prodají nové o CZK 500 levněji, protože moje se nedají opravit (hodinky nikdy ani nechtěli vidět, komunikace probíhala emailem). Jedná se o 4 roky staré Fénix 5x plus
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BENDER: můžeš upřesnit ten zákaznický servis? Mně se od garminu pokazilo úplně všechno (4 zařízení), ale zákaznický servis v pohodě :-)
    BATY
    BATY --- ---
    AG_:

Toto je tam v základu:
    ITL Standard Basemap, NR
    Garmin Cycle Map EU 2021.20, Central
    Garmin Cycle Map EU 2021.20, West
    Garmin Cycle Map EU 2021.20, East
    Garmin DEM Map EU 2020.10
    Trailforks 2022.10

Toto jsem si tam přidal:
    TOPO Czech v4 PRO
    BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    NIXX: Asi myslel jako nějaké velké updaty, ale pokud to není pravda, tak tím líp samozřejmě!

Alespoň jedné generaci hodinek zpět by se měli dál věnovat... Pokud nechtěj hodně lidí naštvat.
    BATY
    BATY --- ---
    BENDER: Coros
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: Píše tam, že Garmin spolu s těmi posledními updaty (HRV, Training Status) podpora defacto končí, což není pravda. Už teď je venku alpha s dalšími novými funkcemi.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ONLY_Q: je to oser no.. kazdy dva dny.. to me zatim u garminu drzi, ale nasrali me 😁
    AG_
    AG_ --- ---
    BATY: jo určitě ukaž. mám tam i mapu trailforks, ale nepamatuju si že bych je stahoval
    MINER
    MINER --- ---
    BENDER: Polar
    BENDER
    BENDER --- ---
    Existuje nějaká alternativa k Garmin Fénix mimo Suunto? U Garminu mi nevyhovuje jejich zákaznický servis. Díky!
    BATY
    BATY --- ---
    ONLY_Q: AWU už vydrží skoro dva dny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam