• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: nn, z nepro jen Fenix 7x, a od něj odvozené (enduro2 a tactics7), u pro modelu ji mají už všechny
    Jen pozor na orientaci v modelech většina prodejců dávala do názvu Pro, když přidali cz Topo mapy (po vzoru fénixe 6, kde pro mělo mapy a nepro ne), Garmin ale prodával 7 řadu fénixů bez přídavného jména, pro dal až na upgrade mezigeneraci
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BUCCI: a sakra.. ja myslel ze tu svitilnu mají i všechny “ne-pro” epixe 2.. do pr
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Mám F7x, takže stejný tělo jako epix, po roce používání jsou hodinky, jak nový a to pár zásahů vdoblunety dostaly... Subjektivně o dost víc než moje předchozí honor magic watch 2, který nepřežily...
    Jestli chceš ušetřit, tak vem epix2 (bez pro) a taky ušetříš, přijdeš jen o nový snímač elevate 5 a svítilnu (teda pokud nechceš jít do velikosti 51mm) i tak já osobně bych radši doporučil Fénix s MIP displejem
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jaky je realně rozdil mezi epix a epix 2 pro?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    CUBE: no jedine z ceho mam strach je paradoxně spánek :-D ja jsem zvyklý spát u zdi a poměrně často se mi stane, že ve spánku hodinkama narazim do zdi.. u fenixu to schytá luneta, kdyby to u těchle schytal displey, mohlo to by být blbý..
    CUBE
    CUBE --- ---
    SUBTITLES017: Ja mám na ruce téměř 24/7 už druhým rokem fr645 bez lunety a bez jediného škrábance.. téměř denně sport .. asi dost záleží jakej seš drsoň a nebo mám hold štěstí :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: to je fér point.. no nosit je plánuji jako daily, včetně spánku (na občasné nošení mám jiné hodinky 😄). ja mám tedy i na těch fenixech klasické sklo, ale je pravda, ze je schované pod lunetou.. z fotek jsem měl pocit, ze to tak mají i ty forerunnery 😑
    BATY
    BATY --- ---
    SUBTITLES017: Kolega je má a lituje, že nedal těch pár tisíc a nevzal Epix...

Funkčně asi stejný, ale 965 nemají displej poď lunetou a nemají safir, takže pokaždé, když s nima někde skrtneš, tak máš odřený displej 🙁

Pokud je máš na poličce a nandaváš jen na běhání, tak je to asi jedno. Ale mě osobně by to taky štvalo... Jinak jsou ale super.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    mate nekdo forerunner 965? spokojenost? mám fenix 6x pro a přemýšlím, že bych vyměnil za forerunner 965.. s hodinkama stejně hlavně běhám, nic moc jinýho nepotřebuju.. přemýšlel jsem i o epix 2, ale nějak si nedokážu ospravedlnit těch x tisíc navíc..
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Ahoj,
    nedaří se mi dohledat řešení, tak zkusím tady, jestli se někomu nestalo něco podobného na Fenixech 7.
    Včera jsem "Trenér Garmin pro 5 km Plán" uběhl svůj třetí běh (jeden "Srovnávací běh" a dva "Opakovaná chůze/běh"). Doma jsem ale zjistil, že se i po tom, že hodinky hlásili trénink ukončen, do plánu jako splněný nezaznamenal. Tak jsem si řekl no co, tak poběžím i podle změněného plánu dnes a snad se to srovná. Jenže po dnešním běhu se zapsal do plánu, ale dle plánu to vypadá, že mám běžet ještě jednou. A co je ještě zvláštnější, tak z plánu se jako splněný odstranil i běh z 12.9.

PULKA
    PULKA --- ---
    BATY: Jak to drzi ty hodinky? Za osicku u reminiu nebo neco specialniho?
    BATY
    BATY --- ---
    MARASAN: Tím drncáním, jo?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BATY: hlavne se tim muze rozjebat kamera v mobilu - jeden takovej mi tu lezi.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    HAJOUNEK: na Fenixech je možnost mít až 8 poli na obrazovce a asi 6 obrazovek, takže pohodlné všechno, co zmiňuješ
    M1SHA
    M1SHA --- ---
    JOPS: v hodinkách ano, já jsem to řešila v aplikaci, tam je to evidentně daný
    M1SHA
    M1SHA --- ---
    HAJOUNEK: mám Fenix 7 a garminí aplikaci...v souhrnech samozřejmě mám úplně všechno, šlo mi o údaje na té konkrétní obrazovce poté, co rozklikneš aktivitu a vidíš souhrn...nechci tam kalorie, ale nastoupaný metry, ale evidentně to nejde měnit.
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Zkusím ty hodinky a uvidím, jestli mě to bude srát nebo to bude ok. Navigaci moc nechci z toho důvodu, že je to “další jednoúčelovej krám”. Kdybych jezdil tisíce km, tak nad tím nepřemýšlím, ale bohužel poslední dobou nemám moc prostor jezdit pravidelně, tak hledám primárně nejakej easyfix.
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Edge 530 pořídíš za pár korun a asi i z bazaru, když teď vyšel 540 a ten komfort je pak už úplně někde jinde. Argument s PM moc nechápu, ten můžeš připojit i k hodinkám... Ale jo, mám ho na silničce i na gravelu...

Nefandím mobilu na řídítkách, raději si ho nechám baterku v mobilu na telefonování nebo data, kdybych měl nějakou krizi... A hlavně je to hnusný, to je to nejhorší na tom :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    AUDIAC: Display na mobilu proste zere, s tim nic neudelas. Podle mne hodinky by fungovat mohli pro zakladni navigovani. Zalezi kde se obvykle nechavas navigovat. Pokud treba ve meste nebo nekde v terenu, kde je stezejni vedet presne kudy mas zrovna jet, tak to asi nebude vono. Jestli nekde v min slozitym prostredi, kde ti staci vedet, ze mas za 100m jet vlevo , tam to bude asi ok. Jinak reseni je poradna cyklonavigace, jak pises :).
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    AUDIAC: dal bych si tam hodinky

Treba edge 530 se dá sehnat za pár tisíc v bazaru a ten komfort "cyklonavigace" je úplně někde jinde.

Tu část s wattmetrem chápu napůl, pokud ho nepotřebuješ s hodinkama tak ho nebudeš potřebovat ani cyklocomputerem.
    Jinak jo, já ho pořídil na jedno kolo a už mi chybí na všech ostatní :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam