• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SMOKY: Tak Garmin min nabidl 540 za 6500, je mi lito ale vyhazovat tu 530, kdyz podle mne staci vymenit displej. Neznate nekdo nejaky servis v Praze ? Servis v Humpolci nebere objednavky a nasel sem jeste jede v Brne, ten ma mizerny reference.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SMOKY: Ach so. Já jen, že "posvícení svítí, tlačítka pipaji, ale nic není vidět" byl přesně můj problém před tím rokem ...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    FLIPPER: Nevím, mně se to zdá jako hw problém, protože před tím to problikavalo, začalo to po pádu. Někde sem četl, že se stává, že se odpojí kabel displeje z desky. Nechce se mi ale lézt dovnitř, je mi jasný, se bych to zkurvil. Psal sem na Garmin servis, ale zatím mne ignorují.
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    SMOKY: Tohle se mi taky přihodilo a nakonec z této klinické smrti naskočil a funguje od té doby bezchybně už více než rok. Zkoušel jsem ho různě resuscitovat a pomohlo, až když jsem ho nechal vybít a při nabíjení se chytnul a dělal jako kdyby se nic nestalo :)
    KIA
    KIA --- ---
    MIKEKT: S tím uvidíme no :) ale budu doufat. :D epixy i fenixy proste bohužel, to už bylo moc :) a nemyslím finančně :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    KIA: hezké. Mám na ně zálusk, ale bojím se toho vystoupleho displeje, o kterém psali tady i v recenzích
    KIA
    KIA --- ---
    KIA
    KIA --- ---
    KIA: Tak jen sesdilim, jak to dopadlo :)
    Fenix na mě moc těžký, robustní.
    Nakonec mi nejvíce sedly Forerunner 965 a dneska otestovano v terénu na kolobezce. A pecka 💜
    Ještě se szivame, ale ty statistiky jsou skvělý :))

Díky všem 🙏
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    No, v případě Xiaomi koloběžky mi ofiko servis - na který Alza sama linkuje, jako rychlejší způsob řešení reklamací - řekl, že ta má není CZ distribuce a že to řešit nebudou :o
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    KIA: Alza si e.preprodavaEU modely (namísto přímo CZ) ale nebál bych se mám tam jen ty nejlepší zkušenosti
    FORREST
    FORREST --- ---
    KIA: Já si je tam koupil a bez problémů. S Alzou mám dlouhodobě dobrou zkušenost.

BUCCI: Bral jsem to tak, že tam budou všechny data a statistiky, aby to mohla KIA analyzovat. U Fénix se podle mne nestane, že by časem zjistila, že ji tam něco chybí. Což by se u nižšího modelu asi mohlo stát.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    FORREST: žena 7s má a moc funkcí nepoužívá, výdrž 10 dní, se sportem tedy max týden, jinak můžu doporučit
    KIA
    KIA --- ---
    FORREST: Tak se přiznám, ze jsem zrovna byla v oc a zkusila si 7spro. Ty kraaaaaso, to je tak těžký na ruce 🙈
    KIA
    KIA --- ---
    FORREST: Díky. A Alza na nákup je ok?:)
    FORREST
    FORREST --- ---
    KIA: S tímhle budgetem už můžeš koupit Fénix 7S.
    Což by podle mne mohl být ideál. Z hlediska dat a měření Ti to dá podle mne všechno co Garmin umí a bude více než stačit na Tvoje potřeby. A baterka by mohla vydržet na pohodu necelé 2 týdny.
    Garmin Fenix 7S Silver/Graphite Band - Chytré hodinky | Alza.cz
    https://www.alza.cz/garmin-fenix-7s?dq=6980635
    KIA
    KIA --- ---
    Hezké odpoledne, rada bych názor někoho dalsiho :)
    Chci koupit Garminy, zaujaly mne například venu 3s, nebo fr 265s.. Chci je i pro zvýšení motivace se hýbat upřímně :)
    Mám malé zápěstí:)
    Ráda bych při jízdě na koloběžce měla relevantní data (ráda koukám na statistiky, profily trasy a tak.. :)) ), abych s hodinkami mohla i do bazénu, jít s nimi na túru a hlavně - abych je nemusela nabíjet každý den. Pokud daji jógu a fitko, o to lépe. :)
    Teď mám AW a ničí mě ta baterka :D
    Nechám si moc rada poradit, budget cca 15k max.
    Díky !:)
    P.S. Snad je to v rámci klubu dobre:)
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: Aha, tak dostaneš alespoň slevu na novej, když ti ho nebudou umět opravit...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BATY: mám ho asi 4 roky
    BATY
    BATY --- ---
    SMOKY: Reklamace, dají ti nový...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    U edge 530 mi přestal zobrazovat display. Posvícení svítí, tlačítka pipaji, ale nic není vidět. Asi po smrti, co?
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    OODOOW: jo tam jsem zkusil napsat a pak na ofiko garmin servis.. tak uvidime. Mimochodem na ten ofiko servis jsou strasny reference...
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    RONDALUS: Znám jenom https://garminservis.cz/ ale tam řeší spíš hardware než software. Jestli je to hw závada, možná by ti byli schopni vyměnit wifi modul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam