• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    MEJLA82: Asi.

Ale bájný spánek nejde získat ani když to hodinky měří 😂

Měl tu někdo spánek 100?
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    BATY: tak to bude f6 a vejs.. ?
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    BATY: ne
    BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    MEJLA82: Ukazuje ti to skóre spánku?
    MEJLA82
    MEJLA82 --- ---
    zdar..je moznost ziskat tyhle odznaky na fenix 5x?

Dix fsem

SATAI
    SATAI --- ---
    Jak přesně měří chytré hodinky tep. Výsledky srovnání Garminu, Applu a dalších s hrudním pásem – MobilMania.cz
    https://mobilmania.zive.cz/clanky/hodinky-mereni-tepu-srovnani/sc-3-a-1358729/default.aspx#part=1
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    SMOKY: Moje FR55 mají v bookletu uvedenou pracovní teplotu baterky od -20 do 60 °C takže jsem je vzala jednou poprvý a od tý doby sundavám. Předtím jsem nosila xiaomi band mi 4 tam teda nevím co uváděl výrobce, ale dle empirických poznatků jim sauna nevadila, na baterce se to nijak neprojevilo
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    V globálu to prostě nemůže udělat nikdy dobře. Je to všechno špatně + tepelný šoky, při sprchování potom. Všechny ty těsnění a lepidla si musí fakt lebedit.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Jako ty vivoactive3 fungujou porad dobre, i kdyz je taham do sauny dlouhodobe, ale je fakt, ze baterce to asi nedela uplne dobre. Necham si je do sauny :)
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    SMOKY: bral jsem Tactix Delta a ted resim prave servis... nevim, jestli to bylo saunou nebo ne, ale novy tam brat nebudu. Jinak jsem je sundaval jen jak pise ID BUCCI. KTB anebo v lese, když taham drevo.., ale spis proto, ze me sere, ze mam pak piliny pod reminkem :)
    MINER
    MINER --- ---
    SMOKY: Baterce nedělá dobře teplo. Těžko říct, jak moc jí ničí sauna. A těžko odhadovat, na jakou teplotu jsou designovaný senzory jak tlak atd…
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SMOKY: párkrát jsem je v sauně měl, kromě nabíjení je takřka nesundavám... Výjimkou jsou tréninky s kettlebellem, tréninky s trhačkama nebo práce která ohrožuje jejich životnost (formou rozmáčknutí, rozpůlení apod.)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    SMOKY: Nepatri tam, takze neberu.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Berete si někdo hodinky do sauny? Mám vivoactive3 , který si tam beru a fungují pořád dobře. Chci si koupit nový, tak nevím jestli to s nima mám riskovat.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Na fénixů to nevypadá moc hezky, ale dá se poznat o co jde... Takže za mě dobrý
    BATY
    BATY --- ---
    BATY
    BATY --- ---
    BUCCI: Máš pravdu, je se musí počkat asi u větších obrázků, než se stáhne asi... Ale funguje :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BATY: mně jo, zobrazí se ikonka, a po sjetí dolů se zobrazí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam