• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    DYNK: Můžu ti prodat synovi lamax dětské hodinky kam s dá vložit simka. Dají se najít i přes GPS ;)
    Neutrální černá barva, volání a všechno ;)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DYNK: běhám nebo jezdím na kole ve špatně přístupném terénu a nosím sebou pouze jeden klíč malý a často ani vodu ne. Nemít sebou nic navíc je super. Běhal jsem i bez mobilu, ale existuje spousta oblečení se všitou kapsou právě na mobil že už ho nosím vždy sebou a ani oněm nevím. Na kolo je to pak už úplně bez problémů. A ty benefity když ho máš sebou jsou veliké, nikdy nevíš co tě potká. (Ještě js.ho naštěstí nepotřeboval). Hodinky mám Garmin .)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Přežili, šlapou :D
    Teď jsou pěkně smáčklý ve svěráku a čekají až zaschne lepidlo ;)

SATAI
    SATAI --- ---
    DYNK: Samsung nebo Apple hodinky s LTE.
    DYNK
    DYNK --- ---
    Existuje nějaké (ideálně lowcost) řešení, když bych na kolo nechtěl brát mobil, ale chtěl bych být ve spojení? Tím myslím možnost zavolat si pomoc, ideálně i pomocí GPS, kdyby to šlo. Vyskytuju se často ve špatně přístupném terénu. Co hledám? Nějaké chytré hodinky s eSIM?
    Vůbec se nevyznám, segment hodinek jsem přestal sledovat někdy v devadesátkách. Vlastně chvíli po tom, co jsem ho sledovat začal:) V aktuální nabídce jsem se snažil zorientovat, ale vlastně nevím jakou funkci hledám. Mám pocit, že většina hodinek počítá s přítomností mobilu v dosahu BT a to není to, co hledám.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BUCCI: Když to nedopadne tak půjdou do koše :)
    Já mám místo nich Instinct 2 a kluk přišel s tím, že mu náramek nestačí a chtěl by hodinky. Vyhrabal sem je a když jsem ho viděl jak musí nabíjet každej den, dohodli jsme se že vyzkoušíme dát novou baterku a uvidíme jesli přežijou.
    Po pořádným ohřátí horkovzduškou šli rozlousknout celkem vpohodě.
    Slepit se musí, jinak by nedrželi pokupě.

BUCCI
    BUCCI --- ---
    PISTA1: 🤞at to dobře dopadne, btw, jak plánuješ těsnění/lepidlo kvůli vodotěsnosti
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Děj se vůle boží... :D

BUCCI
    BUCCI --- ---
    Hodinky365.cz (pro případ,cze do Ostravy to budeš mít blíž)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    STAJA: Tak jsem se ptal na podpoře garminu a tam mi řekli, že to nejde a že na to není garmin connect určen. No, takže zatím to jde jenom ťukat ručně.
    O_THREE
    O_THREE --- ---
    VASALOPETE: Dobré reference jsi na https://runlab.kobras.cz/sport
    Je to obchod Radka Brunnera. Nečekám, že bude přímo v obchodě, ale personál by měl mít vyškolení dobře :)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    VASALOPETE: hodinky 365 Ostrava...
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    SAKALICEK: Miril sem spis na obchod kde maj vic znacek, nemam preferenci tech garminu. Do Garminu chci zajit kazdopadne
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    VASALOPETE: Garmin na evropský? :)
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Ahoj, muzete mi prosim doporucit kamenny obchod kam se jit poradit s koupi hodinek? Zatim koukam po garmin instinct solar. Diky
    STAJA
    STAJA --- ---
    OODOOW: jo tak to už nevím, řešil jsem to vždycky rámci plánování trasy doromady s i waypointy. Na stravě mám mapovou vrstvu mapy.cz, tak si to dělám rovnou dohromady trasu včetně waypointů.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    STAJA: No, tomu se chci právě vyhnout, klikat to ručně, je to docela dost bodů. :D
    tu mám trasu https://en.mapy.cz/s/buhukahule
    tu mám body https://en.mapy.cz/s/cojupojema
    a potřebuju to dostat do hodinek. Spojit dohromady to umím do jednoho gpx souboru a ten pak naimportuju do Garmin Connect a vypadá to tam v pohodě trasa i body, ale v hodinkách to pak už nefunguje.
    Zkusil jsem si udělat krátkou trasu a pár bodů ručně a to mi funguje. Přitom v Connect to na první pohled vypadá úplně stejně. :)
    STAJA
    STAJA --- ---
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Ví někdo ja nahrát do hodinek Garmin Fenix 6 nebo 7 trasu s body na trase tak, aby to potom při aktivitě na mapě ukazovalo vždy následující bod a vzdálenost k němu? A až tím bodem člověk projde, aby se to přeplo na další bod? Dřív to fungovalo a teď to nemůžu rozchodit.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    z hodinek (garmin fenix 6x pro) mi zmizely souhrny aktivit (historie / souhrny / běh). byl jsem zvyklý tam koukat na týdenní / měsíční progres a trochu mě to sere

v connect aktivity zůstaly, v hodinkách aktuálně mám jen včerejší jednu aktivitu a kromě toho vůbec nic - stalo se to někomu? jde to tam nějak nakopat zpět?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam