• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MINER
    MINER --- ---
    MAESTRO_007: zobrazuje jí, ale neuloží, dokud se zaznamenává.

Větší limit je, že neumí ani novou trasu do hodinek odeslat, pokud probíhá aktivita.

A opruz je, že vždy synchronizuje všechny trasy u z hodinek, což může trvat strašně dlouho, i když člověk teď přidal jenom jednu trasu.
    Takže se vyplatí nejdřív to nechat syncnout někde v klidu, když na to je mnoho minut času, a pak už přidání jedné trasy trvá rychle..
    MINER
    MINER --- ---
    ROOLO: ale trvá na tom, že se to uloží do cloudu na internet, a bez toho to přes Bluetooth nepošle..
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    BUCCI: Dík, zkusím. Měl jsem v seznamu ty předinstalovaný, přibalený a jiný OTM. Tak aspoň budu mít co zkoušet na nový hračce ;)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    používám mapy osm od vasam.cz a jsou lepší a navíc zadarmo na Fenix 7x, je to pecka
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MINER: to se může hodit. Neznal jsem :-)

Předpokládám že přenést trasu do hodinek když je zaplá (pauznutá) aktivita to pořád neumi :-)
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    MINER: Connect to dělá taky přes Bluetooth, ne? :/
    MINER
    MINER --- ---
    OODOOW: Explore je hlavně jediný způsob, jak přenést trasu do hodinek i pokud není internet.
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    OODOOW: Aaah, ok, sry jsem se v těch pravejch a levejch zamotal :) Nevím jestli je to lepší než SMapy, ale promítá se ti tam do mapy jak si natočený podle hodinek -- Garmin Explore
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ROOLO: Jo, to je přesně to o čem mluvím. Když je tam více souběžných cest, tak není jistý kterou, protože mají podobný směr, tím pádem se podklad hodí.
    Btw. Explore je něco od Garminu? Je to lepší než mapy.cz?
    NAVARA: Jo, tohle, ale lepší verze 4, protože ve verzi 5 si ochranáři a asi i další majitelé pozemků vynutili odstranění některých cestiček.
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    OODOOW: No levou, nebo pravou vidim i na tech Instictech, kdyz jdu Course, ale celkem často se mi stava, ze nalevo (nebo napravo) jsou dvě a víc cest a bez toho podkladu jde hodne blbe poznat kterou cestou jít a musím stejně vytáhnout telefon a otevřít Explore.

Dik za tipy. Zkusím dneska jestli budou v nějakém showroomu a asi se teda stanou.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Navigace na hodinkách je dobrá, když tam mám nahranou trasu. Vidím čáru a po té jdu, pokud je tam ještě mapový podklad tak je to výrazný bonus k orientaci, protože při souběžných cestách člověk hned vidí, jestli levou nebo pravou.
    Pokud bych chtěl plánovat anebo koukat po okolí, tak potom mapy.cz v mobilu.
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    IV0: No z toho zoomování jsem právě měl strach. Že tam při zoomu abych viděl rozcestí, uvidím jenom takový vzory jak na kočičím kožichu ;)
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    BATY: To vypadá celkem dobře. Díks
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    ROOLO: Používám navigaci na Fenixech při chození po horách, na běžkách a občas i na kole. A jsem spokojený. Pro ČR doporučuji dodatečné nahrání TOPO mapy, která je detailnější, než ta která je v hodinkách předinstalovaná. Je na ní skoro každá pěšinka. Ale ona je i ta defaultní mapa dobře použitelná.
    BATY
    BATY --- ---
    ROOLO: Ale jsou to Epix, ne Fénix...

IV0
    IV0 --- ---
    ROOLO: Dá se zoomovat, ty mapy jsou normálně použitelné, jediné omezení je velikost displeje.
    ROOLO
    ROOLO --- ---
    Hola,
    mam Insticty 2 a uvazuju Fenixech kvůli mapám. Celkem jsem s nima spokojeny, ale štve me navigace. Dost často se mi stava, ze z naplánované trasy na hodinkách nepoznám kterou cestou jít a pak se musím vracet, nebo složitě dojit zpět na naplánovanou trasu. Vrstevnice a jine orientační body by se mi taky hodily

Muze mi prosim nekdo vyfotit jak takové mapy na Fenixech vypadají někde uprostred lesa na rozcestí? Jde mi o to jestli z toho neco poznám. Když koukám na tohle, tak mi nepřijde, ze by mi to vyřešilo můj problem. Vypadá to jako rastr z hodne velké výšky.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Nevite jak to ma garmin s vydavanim novych modelu? koukam po 965, ale nejak na ne nechvatam. Porad mi tak nejak slouzi stare hodinky. Klidne si pockam, kdyby uz se vedelo, ze letos budou nove 975 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam