• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SUBTITLES017: jj, odznacek sem videl nekde na redditu, zajimalo mne realne jestli na to nekdo dosahl, nikdo z meho okoli to nema , ja se porad pohybuju kolem 98 , 99 sem mel jednou.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MINER:
    SMOKY: a je za to myslím odznacek :) ale neměl jsem nikdy.. ale i vzhledem k odznaku to musí být možné
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MINER: neřeším, spíš by mne zajímalo , jestli to je možný:)
    MINER
    MINER --- ---
    SMOKY: Já jo. Ale je to úplně jedno. Rozdíl 99, ani 98 a 100 nepocítíš. Neřeš to.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Uz ste nekdo meli sleep score 100 ? Ja mel max 99, nevim co vic udelat abych mel 100
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: uaaaa, lol, dik, to bude asi tim :D pluska nemam ;))
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: 5x se dělaly ve verzi Plus, a jen ta měla Music IMO. Tak jen abys mě ty správný hodinky:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: MARASAN: zkusim dik.

ted sem hlavne zjistil, ze nedokazu ani vyvolat music player, s tema hodinkama asi neco bude :(
    v navodu se pise Hold Down abych vyvolal widgets a tam pry je ikonka hudby, drzim Down jak blbej a nic. V settings/system/hot keys mam Hold Down nastaveny jako Widgets, ale nic se proste nezobrazuje.
    Nejakej napad? reset to factory default, co? :/
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: Aha, já to dělal vždy ručně.
    Na F6x mám v root adresář Music, a když to do něj dropnu, tak je pak vidí Music Provider My Music.
    A když song vyberu, tak si řekne o výběr BT sluchátek…
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: na Zumo XT je to adresar "MP3". Muzes zkusit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: jasne ze to umi, ale ten navod pise neco jinyho. Ani nevim do jakyho adresare, takze se dostavame zpet k tomu, ze ten navod je spatne a nebo ho proste neumim cist :) jak sem psal, na pamet hodinek se normalne dostanu, udelaji ze sebe Mass Storage jednotku, ale ja nevim kam, jak, nic :) Nechapu cast "klikni na Music pole" proste :)
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: to se tam nahrává normálně přes USB. Pokud to tvůj počítač neumí, lze použít např. aplikaci Android File Transfer.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: jeste se teda zeptam, sem asi natvrdlej, krok:

On your computer, open the Garmin Express application, select your watch, and select Music.
    TIP: For Windows® computers, you can select Browse folders and browse to the folder with your audio files. For Apple® computers, the Garmin Express application uses your iTunes® library.

mam udelat co? zadny + ani Music nevidim, dokazal bys poradit pls?

DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: sakris, ja to prave delal podle tohodle navodu ale nevsim sem si "on your computer" a delal sem to pres mobil, diky :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    mel bych takovou prosbu, vim ze to sem asi uplne nepatri, ale mozna by mi nekdo dokazal poradit, je to otazka na Garmin.
    Mam Garmin Fenix 5x a zajimalo by me prehravani hudby.
    Prosim pekne, dokazal by nekdo vygooglit, jakym zpusobem:
    1) do toho nahraju Mp3, ktere chci poslouchat? Jasne, pripojim to do kompu a objevi se mi nova jednotka, ale nevim do jakeho adresare, Music tam neni.
    2) jestli k tomu jdou pripojit naprimo bluetooth sluchatka a pokud ano, jak?

ja to zkousim dohledat, ale i kdyz zkousim vsechny mozny postupy, tak nenachazim reseni :(
    diky moc za pripadny rady
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MAESTRO_007: wow, tenhle postup jsem neznal a mrskal sem se s tim pres (dobrou!) appku

https://kurviger.de/en

Nicmene posilani tras v ramci mobilu vypada funkcni. Dik!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MARASAN: tomu dotazu moc nerozumím :-)

Já si naplánuju trasu na mapy.cz a uložím do svého profilu na mapy.cz (seznam). V mobilu dám uložit/exportovat jako gpx a rovnou se mě to zeptá v čem to chci otevřít. Dám Garmin Connect, tam popíšu a uložím, odešlu do svého zařízení Garmin. Otázka minuty.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    zdar,
    planuju si trasy v mapy.cz a pak je chci importovat do Garmin Zumo XT. Problem je u jinych tras nez pro auto - Garmin je "nevidi". Jsou nahrany na device, ale route planner je nechce naimportovat. Jak mam exportovat v mapy.cz trasu jako plan i trasy jiny nez pro auta? Nevite?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    E42: smazat, fixnout, uploadnout znova
    E42
    E42 --- ---
    BATY: Ze segmentů zmizela už tím flagnutím, ale viditelnost, zdá se, nemá vliv na moje Best Efforts, o které mi jde. 400 m za 47 sekund fakt nedám. No nejspíš to skončí tak, že to budu muset úplně smazat. Trapný je, že s předplatným to jde. Ale je opravdu ruční oprava chybných záznamů funkce, která patří za paywall?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam