• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ADAM
    ADAM --- ---
    MIKEKT: Bepanthen má mastičky na tohle i preventivní na obnovení přirozené ochranné bariery.
    Antibioticka mast by měla zabrat, já tady zrovna mám fuicidine. Ale nevím, jestli není na předpis
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    BUCCI: jo tak to bylo první co mě napadlo, že je to zaparene. Proto už víc než 2 měsíce nosím hodinky už jsem 2x týdně na sport a střídám ruce, ale vůbec to nepomohlo. Hodinky jsem čistil několikrát a ruce si taky myju 😀
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MIKEKT: ty diody v potají vypalují čárový kód pro identifikaci, po chemtrails další korporátní značkování a ovlivňování lidí

Teď vážně: může jít o podráždění od potu, kde pokožka nevětrá tolik, častá hygiena a větrání jsou velmi žádoucí
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    FATBOZZ: já mám právě jenom kolečko přímo pod hodinkami jako kdyby mi začal vadit materiál přímo hodinek a ne pásek. Hodinky jsem zkoušel několikrát pořádně vyčistit starým malým kartáčkem. Přijde mi, že ty dva fleky jsou občas víc červený a suchý i když nemám vůbec hodinky na ruce. Mazání krémem nepomáhá. Mám tam silonovy pasek. Zkusím to vyměnit zpátky za silikon a uvidím
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MIKEKT: Castejc mejt pod zapestim i hodinky mydlem. Pripadne vymenit pasek za prodysnejsi, nebo novy silikon. Drzi se ti tam nekde brebery. Tipuju 3y , nekde prasklina, tak si tam lebedí.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Ahoj, mám vivoactive 3 asi 3 roky a teď se mi začal dělat pod hodinkami červený flek a suchá kůže. Říkal jsem si to je v pohodě asi se tam zaparila kůže. Dal si hodinky na druhou ruku a po čase se tam udělala stejná věc. Hodinky jsem sundal a už snad dva měsíce je nosím jen na sport 2x v týdnu a střídám ruce. Fleky nemizi. Neměl jste někdo něco podobného a nemáte tip čím by to mohlo být a jak se toho zbavit? Díky
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Vypadá to že po několika měsících konečně opravili ty tlusté okraje u malých silniček.
    BATY
    BATY --- ---
    Po posledním updatu řady Edge už jdou mapy stahovat přes WiFi. A spousta dalších novinek. Nahlasovani a sdílení road hazards se mi líbí 👍🏼

TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    ADAM: (mam F7 teda)
    1) notifikace + rychly odpovedi. Kouknu na hodinky, pripadne tam odkliknu yes/no/I will call you later, aniz bych ztratil soustredeni na to co zrovna delam.
    2) baterka, zadnej extra vykon, ale na situace: "jdu se v noci vycurat, nechci rozsvecet a budit tim zenu, ale zaroven nechci potme zaslapnout psa" ideal.
    3) nahled kalendare a pocasi, nemusim kvuli tomu hrabat na mobil
    a pak teda i to trackovani sportovnich aktivit :)
    hydrataci sem dobu pouzival, pomohlo mi to naucit se pit pravidelne, pak sem s trackovanim prestal
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADAM: to stahování je normální, ale dají se tam nahrát i osm mapy ve větším detailu
    ADAM
    ADAM --- ---
    poridil jsem si fenix 8. nikdy jsem hodinky nemel, tak se asi budu ptat jako blbec.

umeli byste mi nekdo rict, co je pro vas top 3 uzitecne funkce?
    me se treba zda, ze trackovani spanku je super. pak samozrejme aktivity. a co dal? pouzivate nekdo treba trackovani hydratace?

a mel bych 2 konkretni dotazy:
    - je normalni, ze mapy evropy mi na 300mbit lince trvaji stahnout snad 10 hodin? mam radej nainstalovat garmin express do pc, nebo uz to je zastarale a radeji se s tim sw nesrat?
    - jde nejak whitelistovat jedna aplikace pro notifikaci behem spanku? jde o bezpecnostni kameru/alarm, kde bych rad dostal prave v noci pripadne upozorneni, ze se neco deje.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SMOKY: ty mas wattmetr vid? Ja tam mam uplny hovno :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SMOKY: VO2max je orientační, ale ukazuje rozhodně určitý potenciál :-) ...FTP nelže, záleží kolik máš roků (kategorie) a jak vybereš závod. S nějakým systematickým tréninkem je pak otázka o kolik nad 4w/kg se dostaneš. Ale je to prostě dobrá hodnota a to v kopci rozhoduje :-)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    SMOKY: Zkus ty zavody a uvidime. Zajima me jestli to keca nebo jsi tak dobry. :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SMOKY: nebo to spíš kecá
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MAESTRO_007: pár svižných vyjížděk a už sem na 73, asi bych měl začít závodit :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: baterka si myslim, ze je jinak docela v pohode (v listopadu mu budou tri roky). Jakmile jsem vypnul to navigovani, tak spotreba se normalne uklidnila a zbyvajicich 120km jsem dojel uplne v pohode a jeste mi tam zbylo :D to navigovani fakt zralo jako svin.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BATY: Aha, takže to na jedné straně pásku nemá tu rozšířenou koncovku aby se pásek nevyvlékl. Já mám nějakej nylon pásek z Ali a ten má právě tu koncovku na obou koncích. Ale u F6X jdou ty osičky vyndat lehce, na F7 to je prý mnohem více napevno.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BATY: já zkoušel na svých F6X vypnout mapy, abych tam měl jenom čáru a s výdrží to moc nepomohlo. Podle mě to fakt nemaj moc vychytaný programově a prostě to překresluje všecko i když tam nic není. Zkoušel jsem i Fenix 7X a tam už je to opravené.
    BATY
    BATY --- ---
    JOPS: No, to by neměl být zrovna tvůj případ... Na tom žere baterku to, že musí prekreslovat neustále všechny pixely na tom displeji. Na zařízení, které ukazuje jen čáru to zas takovej vliv na baterku mít nebude. Spíš máš už baterku celkově v prdeli. Jak je to starý?
    JOPS
    JOPS --- ---
    BATY: no ty mapy asi garmin nema uplne vychytane.

mam ten nejobycejnejsi tachometr od Garmina a on nema mapove podklady, ale muzes si tam nahrat trasu pres GPS soubor treba z mapy.cz. Jako zaradoval jsem se, ale pak jsem zjistil, ze to fakt strasne zere, kdyz mam na obrazovce tu caru, kudy mam jet. Ja ujel treba 15km a 30% baterky bylo v hajzlu (mel jsem to nabite na plno) takze jsem mapu vypnul a pak radsi pouzival obcas mobil no :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam