• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FINSON
    FINSON --- ---
    JOPS: Asi jsem se špatně vyjádřil, já s Amy (zatím) problém nemám a toho, co píše AETHER, jsem si zatím nevšiml - že by to bylo tím, že v tom plánování dělám sám ještě větší bordel než Amy? :-D
    Jinak v tom přehledu na začátku právě o Amy iirc psali, že je něžná a dbá na to, aby se člověk nepřetrénoval do zranění... no uvidím, kdybych to přestal zvládat, tak ten plán stopnu a s Amy se rozloučím, ale jak říkám, zatím mi to s ní šlo.
    Teď mám zapauzováno, protože jsem měl víc jak týden nějaký škaredý kašel, pak jsem se šel po tom kašli rozdýchat na koloběžku a na ní sebou flákl :facepalm: Koukám že už je to taky 8 dní a kyčel po tom nárazu a broušení asfaltu ještě není úplně OK, dnes jsem už šel na kolo a dobrý, ale ty nárazy při běhu jsou ještě cítit trochu moc. Ale snad se s Amy už zase brzy proběhnu :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FINSON: hele, dej si klidne Jeffa, on preferuje run-walk-run, ale bud v klidu, chodit nemusis a ty sprintovaci intervaly jsou taky super na umreni. A kdyz jsem mu rekl, ktery dny nechci a ktere den chci delsi behy, tak mi to dodrzoval. Ale trenink jsem jeste nedokoncil... Taky na me skocil nejakej moribundus a porad jeste cejtim, ze to neni uplne ono a to je tri tydny zpet....
    AETHER
    AETHER --- ---
    FINSON: No prave podle me musis behat presne podle ni, protoze ona s zivotem v mezicase nepocita🙈
    FINSON
    FINSON --- ---
    AETHER: Díky za info! :-) Nelouskl jsem to, další den se mi ten trénink sám označil jako skipped a nazdar :-) Amy jsem teď po třech týdnech musel pauznout, protože jsem nastydl a pak boural, dneska jsem se byl zkusmo proběhnout a ještě to není dobrý (natloukl jsem si kyčel a na seriózní trénink to s ní pořád ještě není), nicméně naťukal jsem si tam jako cíl půlmaraton na jaře a čas si dal hodně optimistický, takže tak trochu čekám, že pokud to vůbec zvládnu, tak to intenzivní trénink vyžadovat opravdu bude... a dny s workouty si tam posunuju sám, protože rodina a život vůbec, tak ještě uvidím, jak na to bude Amy reagovat :-)
    Zatím po mně chtěla naběhávat objemy, a jisté varovné znaky tam pravda jsou, např. když si myslím, že jdu slušně v tempu, tak Amy tomu říká "easy run" :-D Ale podle testovacího běhu je prý "confident", že to dáme, tak teď fakt nevím...
    AETHER
    AETHER --- ---
    FINSON: Taky jsem nepřišla na to, jak to spárovat. Amy jsem zrovna včera zrušila, protože po asi měsíci mi přidávala celkem nesmyslné workouty (zjevně bez použití dat o předchozích bězích) a začalo mě zlobit koleno. Nepochopila jsem také, proč se na začátku ptali, který den nemůžu běhat a který den chci rezervovat na delší běhy, když to stejně nedodrželi. Nicméně na Redditu jsem se dočetla, že Amy to takhle prostě žene na krev a komu to nesedí, tomu může mu i ublížit. Naopak tam doporučovali použít přímo Garmin Run Coach, který s těmi daty o předchozích bězích pracuje, tak to od včera zkouším a uvidím.
    Původně jsem používala ty jejich suggestions a ty se s těmi workouty párovaly.
    MRTS
    MRTS --- ---
    CHOTOUCHOVAK:
    Děkuji. Ale prostě to tam není.
    Jen notifikace z té jejich "sociální" sítě.
    Aktuální verzi mám, žádný beta program...

CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    MRTS: Nemám teda Apple, ale předpokládám, Connect bude podobný.
    Klikni na tři tečky (Více) - nastavení - oznámení - oznámení aplikace
    Ono to není v nastavení hodinek, kde kde by to člověk přirozeně hledal (a také najdeš nastavení oznámení), ale je to prostě v nastavení Connect. Snad Ti to pomůže...
    MRTS
    MRTS --- ---
    Poradíte někdo, prosím, jak nastavit pořádně notifikace na Garmin Crossover a Apple telefonu?

Některé notifikace mám v telefonu nastavené na zobrazení pouze v "Scheduled summary" (zobrazení souhrnu jednou denně).
    Ale tyto notifikace se mi zobrazují na hodinkách okamžitě po "přijetí".
    Takže hodinky zobrazují notifikace, ke kterým se v telefonu dostanu pouze komplikovaně, nebo druhý den...

Předtím jsem měl Vivoactive a tam bylo možné vypnout notifikace pro některé aplikace úplně.
    To jsem v Crossover nenašel a v Garmin Connect také ne.

... prostě chci v hodinkách zobrazovat jen pár notifikací. (Volání, sms, whatsup kromě ztlumených skupin...)
    KLON
    KLON --- ---
    Jak dodat odhad wattů do gpx trasy, podle váhy, CdA, ...? Umí to Strava? Kde watty nejlépe zobrazit?
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    VOJTAM: Já to měl zezačátku zapnuté, ale zvyšovalo se mi to k hodnotám, které už nešlo při běžném provozu zvládat. Hodně to ovlivňovaly víkendy, kdy jsem dal za den třeba 60k kroků a pak to strašně skočilo. Nastavil jsem si pevně 12k a to mi stačí.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    FOOTFAN: Jo měl by ale mám to zaplé a pořád mám denní cíl stejný i když nachodím 15k.
    Asi nějaký bug...
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    VOJTAM: Ten Auto Goal dělá to navyšování kroků.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    COVBY: Já to na nich měl také, ale byla to najaká aplikace, která ukazovala východ a západ slunce i fázi měsíce.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    SATAI: No asi neumí, myslel jsem si že ano, když to uměly 3ky.. ale mám tu jen toto:
    COVBY
    COVBY --- ---
    Nevite, jestli Fenix 6x umi faze mesice? Pripadne, kde to najdu. Fenix 3 to umely.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    VOJTAM: a umějí to ty hodinky?
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    SATAI: Neměl by jsi screenshot ? vůbec nic takového tam nemůžu najít...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BUCCI: V covid times mi to pogratulovalo ke splnění cíle, když jsem šel vynést odpadky :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    VOJTAM: já mám hlavně pocit, že to opakovaný snižování kroků prostě potom nefungovalo, zůstávalo to dost vysoko
    Proto mám pevně nastaveno 10 000 a i kdybych měl do půlnoci chodit po obejváku kolem dokola tak to prostě splním
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam