• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ADAM
    ADAM --- ---
    To nastavení délky kroku jde jen manuálně? Nekalibruje se to samo, když člověk třeba zapne aktivitu chůze?
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    DRAGON: jasně, moc neběhám. Tak se chytám možností...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUCCI: to je nesmysl, na běh se krokování nepoužívá
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SUBTITLES017: napadlo mě taky nastavení délky kroku, ale zas mi v tom nehraje GPS, protože jedno vylučuje to druhé...
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    PUSCHPULL: Jsem tu jediný, kdo je z nových Instinctů rozpačitý? Nový model s černobílým displejem je plus mínus autobus stejný jako 2X, ale s pořádně napálenou cenou. Novinka s AMOLEDem zase sice nemá solár, dotykové ovládání a mapové podklady, ale zato má menší výdrž na jedno nabití a taky stojí raketu… O řadě E ani nemluvím, to je parodie.
    SATAI
    SATAI --- ---
    AUTOLOKATOR: trasa na mapě vypadá jak?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    AUTOLOKATOR: děla to takhle každý kilometr stejně, nebo třeba jen ten první? čekáš vždycky než se chytne gps když vybíháš?
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    AUTOLOKATOR: Pro upřesnění, hodinky indikují uběhnutých 0,5 km, když jsem podle mě známé geografie uběhl už 1 km.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    JOPS: Ne, jen hodinky na zápěstí. Telefon s sebou neberu.
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    AUTOLOKATOR: nepouzivas hrudni pas?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AUTOLOKATOR: Nemáš náhodou hodinky v mílích a po synchronizaci to ukazuje v km ?
    AUTOLOKATOR
    AUTOLOKATOR --- ---
    Mám hodinky Garmin Forerunner 255 Music. Děje se mi, že při běhu mi hodinky indikují kratší vzdálenost, než je reálně uběhnutá. Tím pádem hodinky např. špatně indikují čas na km. Po běhu, když data z hodinek synchronizuju s mobilní aplikací, tak údaj o uběhlé vzdálenosti je správně. V čem je problém?
    SATAI
    SATAI --- ---
    PUSCHPULL:

Garmin Instinct 3 Series Hands-on: Everything You Need To Know! | DC Rainmaker
    https://www.dcrainmaker.com/2025/01/garmin-instinct-3-series-hands-on-everything-you-need-to-know.html
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Garmin nakonec Amoled dostane všude. Hodinky Instinct 3 ale nemají dotykový displej – MobilMania.cz
    https://mobilmania.zive.cz/clanky/garmin-nakonec-amoled-dostane-vsude-hodinky-instinct-3-ale-nemaji-dotykovy-displej/sc-3-a-1361745/default.aspx
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nemate nekdo na Suunto (mam Peak 9 Pro) problem smerenim heart rate? Nekdy od 20. prosince mi vypadava mereni - z niceho jic nemeri, v pribehu aktivity, v prubehu dne, proste prestane merit az do soft restartu. Uz ki to takhle pokazilo data z myho vyletu na Tenerife. Co s tim po navratu, reklamovat nebo je to jenom firmware?
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    RICK: To je dobrý úlet. :D Nevím jak je to přeložené, ale spíš to vypadá, že je "zakázané" brát to do letadla. Těžko tomu uvěřit, ale opravdu se to v Indii děje https://www.linkedin.com/pulse/power-one-rahul-banerjee-his-fight-carry-gps-device-khasnabish-idwhc/
    FINSON
    FINSON --- ---
    RICK: Napadá mě spousta otázek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam