Trochu kvuli cyklotrenazeru a tepovce pokukuju po navratu ke garminum s tim, ze casem dokoupim i radar. Lakaly by me i treninky, pojud davaj trochu smysl.
Chci-li bezpodminecne MIPS, GPS a co nejobycejnejsi vzhled hodinek a mam fakt malou ruku, tak mi z toho asi vypadava jenom Fenix 7s. Cim se v praxi lisi ty jednotlivy verze pro/solar? Chapu, ze jenom ve skle a solaru? Velikost baterky je zda se stejna a nevim, jestli je rozdil v potencialu solaru worth 6k navic. Jak dlouho vam pripadne vydrzej realne nabity?
Ted mam Suunto Peak 9 Pro a vadi mi, ze neumi broadcastovat tepovku, nemaji zadny napojeni na Zwift (a musim to tam klopit pres Run Gap jako tydyt), vsechno je to lockly v mobilni appce, takze nejaky veci se z toho blbe vytahujou. Na oplatku je skvela vydrz baterky (3-4 dny celoddenich hiku se zapnutou navigaci, jinak pri aktivite hodinu az dve denne mi to vydrzi tak 10-14 dni), super TSS prevzaty z Training peaks a jsou docela lehoucky. Vyhodu toho, ze jsou Finsky jaksi uz ztratili.