• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    FORELLI: výš už bych to musel dát přímo na lyziny sedla a na to se mi už držák kupovat nechtělo.
    Já to vždy na pár sekund zakreju rukou, když s tím začne, a obvykle přestane blbnout...
    BATY
    BATY --- ---
    FORELLI: Jojo, bere vám to špunty na pneumatice, než mu dojde, že to je blbost a přestane to hlásit :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Zkuste dát ten radar výš, tohle se stává když je radar moc nízko.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    AUDIAC: Jo, me to taky obcas dela. I kdyz posledni dobou to trochu prestalo - netusim cim to.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    JOHNIEZ: Tak to mám možná nějakou po-zimní amnézii, ale mně to dřív myslím nedělalo. Zkusím ještě mrknout na fw, ale moc tomu nedávám. Přinejhorším si na to budu muset zvyknout.
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    AUDIAC: tak to mi asi delal vzdy...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Začala mi po zimě nějak zlobit Varia, spárovaná s Edge 540 - při každým rozjezdu (stačí třeba minutu stát, ani nemusím pokládat/opírat kolo), tak začně křičet falešnejma alarmama. ohlásí takhle cca 5-10 aut a pak to přestane. mám to na stejným kole, uchycení jsem taky neměnil...
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    nevím, jestli se to tu už neřešilo, moc nevím jak to filtrovat - po novém roce (přesně nevím, neměřím pravidelně, cca únor/březen) mi špatně měří strava v mobilu, jakoby vypadává signál. všimnul jsem si toho na kole na telefonu #2 kde gps jakoby bliká asi po sekundě on/off. neřešil sem, ale když mi to ted dělá i na mobilu #1, který býval vždycky spolehlivý, tak mi to přijde divné. posralo mi to ted několik běhů, evidentně ten samý problém, když vzdálenosti běhám za poloviční čas s dvakrát tak rychlýma segmentama. nesetkal se s tím někdo? zkusil jsem stravu přeinstalovat, ale jestli to pomohlo, uvidím až příště. jo a mám jenom free verzi.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    O tom vubec nema ted smysl uvazovat, 8 pro budou nejdriv Q4-25, Q1-26.. 9 ky plus dalsi rok a pul cca, podle obvykleho release kalendare garmin
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    BUCCI: zbobe = zbožné
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    JOPS: Bohužel, zbobe přání... O microled se mluví dlouho, e-sim by bylo fajn na volání ale to už je moc sci-fi ...

8 jako první přináší Amoled, další generace budou lepší, sám uvidím, jak moc bude mít smysl přecházet
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    taky mam fenix5x a nevidim jedinej duvod, proc se jich zbavovat
    JOPS
    JOPS --- ---
    BUCCI: hele, mas nejake blizsi info k tem 8 PRO ci prichazejicim 9? Priznam se, ze tohle vsechno me nejak minulo :) mam Fenix 5X a jsem s nima celkem spokojenej a nemam uplne jeste duvod kupovat nove, ale uz to chce obmenit...
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    MTHU: nevim, jak pro 6, ale pro 7 to chodí 4x do roka
    MTHU
    MTHU --- ---
    MAESTRO_007: Mám 6 (non-Pro). Jednou za čas přijde nějaká sada bugfixů.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    B3DA: Tak EKG pro USA funguje už přes rok, oni to jen uvolnili globálně, víc funkci bych už od nich ale nečekal, i tak je to skvělý, ty moje mám 3 roky z toho 2,5 chodily nové funkce a vylepšení, teď opravy... To je prostě skvělý

Když jsem měl honor aka Huawei, tak to po necelym roce zařízli a konec (měl jsem je hned, jak vyšly)
    B3DA
    B3DA --- ---
    BUCCI: nedavno zprovoznili ekg, to mi prijde spis jako feature nez bugfix :)
    Ale obecne spis jo, uz je to starsi model no
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SWAMP_ASS: Skvělá volba, i když už novinky od Garminu nedostává, už jen opravy...
    Já mám 7x (bez pro) a i kvůli designu a vydrží bych menší nechtěl...
    Uvidím, co vyjde... 8 pro je za rohem, 9 v závěsu...
    Určitě vím že buď to bude zase transreflex nebo microled
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Díkec za rady, to světlo to rozlomilo, objednal jsem 7Pro.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MAESTRO_007: No garmin předělal celý uživatelský prostředí v hodinkách a to nový maj jenom osmičky, endura 3 a možná ještě nějakej forerunner, ale v těch se neorientuju.
    Takže na žádný další modely bych nové funkce úplně nečekal.
    Čekat nějaký updaty s novejma featurama na šestky je podle mě úplný scifi.
    Jinak ta svítilna je fakt praktická, dokonce jsem s ní jednou dojel i na kole. Mám hodinky na řídítkách kvůli navigaci a po setmění jsem si zapnul aspoň ty hodinky, když jsem nic jinýho neměl. :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SWAMP_ASS: tak si kup 7 pro :-) ten svítilnu má.

Někdo má obyč Fenix 6? Není tam i problém že starší verze bez "pro" už nedostavaji nove aktualizace a funkce? Kdyžtak mě opravte, ale zdálo se mi, že jsem u aktualizaci viděl jenom 6 pro a vyšší. Což časem potká i sedmičky
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Já právě kvůli svítilně vážně uvažuji o výměně Instinctu 2 za Instinct 2X. Už žádné klopýtání při noční cestě na toaletu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam