• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MIKEKT: kamarád se živí jako servisák plynových kotlů a hodinky v práci nesundává. Safír Fenix 6. Na sklíčku ani čárka, luneta je místo černé celá stříbrná :-)

Pozor bych si dával akorát na manželčiny nehty .)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    ALMIGHTY88: jo já měl do teď vivoactive 3 a vydržely snad 4 nebo 5 let bez velkého škrábance. Měl jsem tam na začátku nějakou folii a bylo to spíš za trest 😀 proto zjišťuji jestli není něco ověřeného, ale taky si říkám, že když vydrželo obyč gorila glass, tak by ten safir mohl taky, ale náhoda je blbec 😀
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    MIKEKT: Jedu bez sklíčka, vždycky mě tam rozčilovalo a když jsem se nudil, tak jsem měl tendence do něj rejpat z boku :) Mám 7S Pro safírový i předtím 6S Pro gorila přežily bez škrábanců. Zásahy určitě dostávají, občas se někde otřu o stěnu, je to vidět na lunetě, která postupně škrábance sbírá.
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    Jaký screen protector používáte? Máma nové 970 sice mají safir, ale stejně si říkám jestli tam něco nedat. Nebo jaké máte zkušenosti s tím jak se dá poškrabal safirove sklíčko?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Rozhodně bych to ničím nesnažil rozlestit, akorát poskodis antireflexní vrstvu. Dej si tam screen protector, rýha nebude vidět a bude menší šance udělat další. Já to tak vyřešil:)
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    AUDIAC: já bych to nedoporučoval zkoušel. Mohlo by to tu část spíše zmatnět ...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    PUSCHPULL: O tom jsem slyšel, ale nikdy nezkoušel
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    PUSCHPULL: já mám malý škrábanec u svého Google Pixel 6 Pro, pár týdnů po zakoupení. Škrábanec je uprostřed horní třetiny displeje, nevím jak se udělal a neřeším to nijak. Za další cca 4 roky se žádná další neobjevil...
    Taky je to odolné ...
    Gorilla Glass Victus
    Jak dopadlo sklo Victus ve srovnání s Gorilla Glass 6? Posuďte sami... – MobilMania.cz
    https://mobilmania.zive.cz/clanky/jak-dopadlo-sklo-victus-ve-srovnani-s-gorilla-glass-6-posudte-sami/sc-3-a-1349133/default.aspx
    Gorilla Glass Victus: nová generace odolného skla vydrží pád ze dvou metrů. První ji nabídne Samsung – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/gorilla-glass-victus-nova-generace-odolneho-skla-vydrzi-pad-ze-dvou-metru-prvni-ji-nabidne-samsung/
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    AUDIAC: nebo jakákoliv zubní pasta?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    MADCAT: Zkus to rozleštit Polywatch pastou. Na mělčí škrábance to funguje fajn
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    JOHNIEZ, PUSCHPULL: Já jsem tomu taky nechtěl věřit, ale holt tam je, je cítit prstem při přejetí. Leda by fakt měla něco za tím nehtem, ale nevím co... Na druhou stranu to asi nebyl jen tak nějakej šťouchanec, deset minut mně pak brblala, že si o mě zlomila prst... Zkoušel jsem to jemně isopropanolem - že to jako třeba bude fakt jenom něco na povrchu a půjde to dolů, ale ani ťuk...
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    JOHNIEZ: nějaké zrnko písku nebo tak něco na nehtu ?
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    MADCAT: a neni to jen nejaka stopa po laku ci tak? Neverim tomu ze by tam nehet mohl udelat ryhu.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Ženě se dnes podařilo mi nehtem udělat škrkanec na FR255 - nevěřil bych, že měkkým nehtem je to možný, ale asi je. Je to nějak rozumně řešitelný, nebo se s tím mám rovnou srovnat? Jo, cbybu jsem udělal, když jsem si na to hned nenechal dát nějaký ochranný sklo, na druhou stranu jsem neočekával, že když píšou Gorilla Glass, tak to bude měkčí než nehet... :-(
    MINER
    MINER --- ---
    RICK: Moc pěknej a vybalancovanej render. Super offseting souběžných značení.

Osobně bych se přimlouval za jiný render path, protože ty bývají častěji hůře jetelné i než tracktype 5, zejména gravelem. Např. tak, že tracks 4+5 a 2+3 budou mít stejný styl, a jen path bude ten současný nejmenší.

Ohledně pohraničního jezdectví: Garmin zobrazí seamless sousední mapy, takže to jde řešit i stáhnutím sousedního státu. Přijde mi, že to pak i přinese zahraniční obecenstvo, když to přeložíš (klidně AI). Ten render tvůj render je fakt imo mezi top-3, možná i úplně top, ale to musim ještě vyzkoušet v terénu přímo na MiP displeji.

Hodně dobrý.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    RICK: Mám pár let stále aktualizované mapy od https.//garmin.vasam.cz
    RICK
    RICK --- ---
    a tohle znáte? akorát to sprovozňuju
    Gravelistovy mapy pro Garmin Edge – GRAVELISTAcz
    https://gravelista.cz/vybava/gravelistovy-mapy-pro-garmin-edge/
    JOPS
    JOPS --- ---
    AUDIAC: ono to funguje tak, ze na Strave si oznacis segmenty hvezdickou. A kdyz se k nemu blizis, tak na tachaci se objevi, kolik metru ti zbyva k zacatku segmentu, pak co najedes na segment, tak se ukaze vyskovy profil toho segmentu a objevi se tam tecka. Ta tecka je myslim tvuj nejrychlejsi kamos na Strave. A ty tam pak vidis, jak jsi daleko od nej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam