JOPS: Ano jdem mne o výdrž na GPS a zároveň i bez GPS. Mám Instinct Solar Tactics I. V celklu spokojenost s výdrží... ale líbí se mne Garmin Instinct 3 45mm AMOLED Neo Tropic/Neo Tropic band. Co se mne líbí na Tactics I, je režim utajení. Kdy jednoduše vypnu přenos a prodloužím normální výdrž. V režimu GPS zvládnou dva dny při celodenní aktivitě. Normální výdrž v režimu utajení 25dní +-. Solar bych řekl, moc nefunguje... Amoled, se mne líbí barevností a barevný displej malý bonus, který úplně nepotřebuji.
Důležité je pro mne výdrž jak v GPS tak bez. Ale z toho co jsem tak zkoumal tabulky a popisy tak Amoled III. asi výdrž o dost horší. Rád bych věděl víceméně jestli jsou chopné vydržet alespoň dva dny v režimu GPS, jestli mají možnost vypnout komunikaci lehce jako tactics režim utajení a reálná výdrž bez komunikace ve dnech bez GPS s vypnutou komunikací.
Ale jestli dobře chápu, nejspíš funkci utajení, nebo lehce vypnout komunikaci asi vůbec tento model nepodporuje a díky barevnému displeji výdrž možná ani nedá dva dny na GPS.