• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    OKULTICH: To se ulomilo samo? Nebo to spadlo? Je to v záruce?
    Kamarádovi upadly hodinky ve sprše tak debilně, že se mu rozbil sensor. Dal to reklamovat a dostal nové. Takže toto asi normálně reklamuj.
    FINSON
    FINSON --- ---
    LEDOFREDO: Ty jo, hezky! Za jak moc omlácený Fenixy ti Alza dala 9,4k, prosím?
    OKULTICH
    OKULTICH --- ---
    Ahoj, neresili jste nekdo s Garminem podobny problem - ulomeny plastikove "ucho" drzaku?
    Jak pripadne nejlepe postupovat k oprave/reklamaci?

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja sem presel ted z F7X na Enduro 3 a jsem uplne spokojenej.. navic mi alza vykoupila ty 3,5 roku stary fenixy za 9,4k takze upgrade na novy watche realne za 9k (stály neco pres 18), parada
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    SATAI: Ohromný zklamání, eSim by byla pecka, microled jsem čekal prodlouženou výdrž (klasika je až 35 v reálu 20 dní, tak jsem očekával 45 v reálu 30) a oni to nasvítí jako kráva a výdrž 10 v reálu max 7 dní
    A to jsem byl připraven za ně utratit raketu...
    Jenže v tomhle případě je nechci

Uvidím, co vymyslí pro 9, ale jinak zůstávám na 7x 51mm a až odejdou, tak se rozhlédnu třeba i jinde...
    Hlavní, co očekávám je výdrž a NFC placení, takže zatím nic moc výběr.... A ideálně ne čínu, o to je to horší
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Mě zmátlo že v appce vypadá takhle 🤦🏿

STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    MAESTRO_007: pokus omyl pomohl
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    MAESTRO_007: Tak jsem to vyhledal. Horní je intenzivita slun. záření a spodní jsou kroky. Má chyba
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Tak otázka vyřešena
    STROUZIN:
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    STROUZIN: jestli to hodinky umožňují tak si můžeš zkusit tu obrazovku editovat. Pokus omyl vypnes zapneš funkci a uvidíš co zmizelo nebo se zase objevilo :-)
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    MAESTRO_007: V manuálu nejsou vysvětleny všechny ciferníky
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    STROUZIN: to spodní budou ty kroky jak píše VOJTAM. Nahoře to může být úroveň stresu nebo něco podobného

STROUZIN: tím líp :-) nejspíš to bude popsané v manuálu
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    MARASAN: Chytrák co 🤣
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    VOJTAM: To je přednastaveny ciferník, je v hodinách od základu. Nestahoval jsem ho a nemůžu ho v app najít
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    U solaru to také může být intenzita slunečního záření
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Máme tu novinku.
    Outdoor navigace GPSMAP® H1
    Garmin GPSMAP® H1 | Přenosná GPS navigace
    https://www.garmin.com/cs-CZ/p/1262753/
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    STROUZIN: "ST 3" neni streda tretiho zari?
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    STROUZIN: Co to znamemá přesně najdeš v popisku toho face watch na webu (nebo v aplikaci)...
    Můj skromný tip je nakolik máš splněné kroky a vystoupaná patra.
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Zdravím, ví někdo co znamenají tyto dvě lišty?

SATAI
    SATAI --- ---
    Garmin Fenix 8 Pro: LTE, MicroLED & Satellite Messaging Hands-On: Everything You Need to Know!
    https://www.dcrainmaker.com/2025/09/garmin-fenix-8-pro-lte-microled-satellite-messaging-hands-on-everything-you-need-to-know.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam