• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RICK
    RICK --- ---
    Chytré hodinky sportujícího vojáka odhalily polohu francouzské letadlové lodě — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/chytre-hodinky-sportujiciho-vojaka-odhalily-polohu-francouzske-letadlove-lode-371502?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja se picnu, tak ono je to origo kabelem, ted sem vystrachal neznackovej kabel a normalne se objevilo logo nabijeni a 0% :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAM: garminy, aspon vsechny ostatni, mi vzdycky fungovaly tak, ze kdyz sem domlatil baterku, tak umely na nabijecce nabehnout. Tyhle jsou total.. ale nevim. Zkusim napsat do Garminu, ale vzhledem k tomu ze me staly 2500, tak asi spis neresim..
    ADAM
    ADAM --- ---
    Koukám, že jsou z r. 2017. Mám laptop že stejného roku a zrovna mu totálně odešla baterka. Je trvale na 0% a nejde vůbec nabít. Tipuju, že u těch garminu to může mít dost podobný důvod....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Mam Fenixes 5X, jen tak zcista jasna odesly, hodinky mam asi rok, predtim lezely nove v supliku. Jsou bez skrabancu, padu, nic. Netusi nekdo, co se tak mohlo stat? Nereaguji na nabijecku, mackani tlacitek, nic.
    dik
    ISCH
    ISCH --- ---
    ARNIWUP: Je to v útrobách... Protože jsem nedávně nový uživatel iPhone, tak tady pro jistotu nastavení, kdyby to někdo taky hledal:
    nastavení - oznámení - zde níže, kde je seznam jednotlivých app pod "styl oznámení" u každé app, kterou člověk nechce, vykliknout prostřední "oznamovací centrum", pak je od toho klid. Notifikace na mobilu se ukáže (pokud neodklikáte všechno).
    Jestli to neroz... hodí i nastavení něčeho jinýho se ukáže až časem :D

Návod ve videu zde:
    How to turn off specific cell phone notifications on Garmin watches (for Apple iOS)
    https://www.youtube.com/watch?v=A0jWtM-yCKo
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    ISCH: taky jsem to resil a uz si to presne nepamatuju. Ale co si pamatuju je, ze zalezi na nastaveni notifikaci na iphone, co se posle dal do garminu a co ne.
    Myslim, ze kdyz mas na iphone vypnute notifikace do Notification center, tak se to neukazuje na garminech. nebo tak neco.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Asi to na iphone nejde
    ISCH
    ISCH --- ---
    ADAM
    ADAM --- ---
    Já tam mám tyhle 3 položky, a ta poslední vede tam, kde se to nastavuje

ISCH
    ISCH --- ---
    ADAM: Tam mám jenom "nabízená oznámení" - to jsou jenom nastavení od Garminu a "E-mailová upozornění" a tam mi nabízej, jestli si to chci nechat poslat mailem...
    ADAM
    ADAM --- ---
    Našel jsem to v appce:

More
    settings
    Notifications
    App notifications

Není to pravé v menu hodině ale globální nastaveni garmin app. (mam Teda android)
    ISCH
    ISCH --- ---
    ADAM: Já mám dojem, že to je u každejch hodinek jako malilinko jinak...
    ADAM
    ADAM --- ---
    Já šel na to opačným způsobem. Někde v hlubokém nitru garmin app je seznam všech aplikací na mobilu a já si povolil jen ty, co chci. Ale hledal jsem to menu v nitru te garmin app asi půl hodiny. Je to na šíleně nelogicky místě, znovu to už asi najít nedokážu...
    ISCH
    ISCH --- ---
    FORREST: U notifikací mám možnost jenom "smazat".
    FORREST
    FORREST --- ---
    ISCH: Postup, který jsem zvolil já s Android a Fenix 7. Ale předpokládám, že to bude podobné.
    Zapnul jsem notifikace, čímž mi začalo chodit vše. Když mi přišla notifikace z něčeho co jsem na hodinkách nechtěl, tak jsem na hodinkách dal u té notifikace v menu "Block application", čímž mi z téhle apky přestali chodit notifikace. Postupně jsem si to takhle nastavil a už mi chodí jen to co chci.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak jdu se zeptat jako debil, byť to hledám všude možně po internetech:
    mám iPhone, aktualizovanej software, Garmin Vivoactive 5, dtto.
    Potřebovala bych si vybrat, který notifikace dostanu na hodinkách (Whatsapp jo, mail ne - ale na mobilu všechno...), jde to někde? Už jsem zkoušela x návodů na netu, ale nějak se mi nedaří.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    STROUZIN:
    DRAGON: Safír sice jo, ale mám pocit, že tam má Garmin nějaký coating (možná oleofobní, nebo anti-glare) který občas podlehne, už jsem to u známýho taky viděl. https://forums.garmin.com/outdoor-recreation/outdoor-recreation/f/fenix-6-series/299724/fenix-6-sapphire---scratched-glass-coating Tady navrhují odstranit zbytek coatingu zubní pastou.
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    DRAGON: Díky za info
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    syntetický safír je chemicky i mechanicky velice odolnej, tím to nebude, spíš ti ty hodinky netěsní a dostala se do nich vlhkost, jiná varianta mě nenapadá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam