• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    OODOOW: Já byla na den předtím po 7 letech na lyžích a tak jsem asi byla nějak nadopaminovaná :-D
    DON
    DON --- ---
    Mám otázku ohledně sledování aktivity v bikeparku na garminech (Fenix 8). Už to tady v minulosti někdo řešil, ale nepodařilo se mi najít funkční radu. Zapínám lyžování, protože to nejlépe vystihuje jízdy nahoru na vleku s sjezdy na kole z kopce. Máte někdo lepší řešení?
    TROOP
    TROOP --- ---
    Hmmm, tak já se pohybují tak kolem 60 🤔
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    BATY: Ja sa nejak neviem dostat cez 80
    BATY
    BATY --- ---
    HAJOUNEK: To se mi zatím nikdy nepovedlo... Ale už jsem měl párkrát 99 🤣
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    HAJOUNEK: Hezký, Mythical Sleep badge. To se mi povedlo jenom jednou v životě a to jsem měl ten spánek asi o hodinu delší než ty.
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Zdar bando, musím se pochlubit, včera v noci jsem dosáhla bájného sleep score 100!! :-D :-D
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BATY: hurá
    BATY
    BATY --- ---
    CIRQA Smart Band | Náramek pro sledování zdraví a kondice bez displeje
    https://www.garmin.com/cs-CZ/p/1989182/pn/010-04675-10/#specs
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    VOJTAM: Východ / západ mě hlásí epixy, ale to je vlastně taky jen Fenix 7 s amoledem, pokud se nepletu...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    STROUZIN: spíž, nic lepsiho nenajdes.
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    STROUZIN: Já mám Tactix a neměnil bych - ale libí se mi ty funkce (vychod / zapad slunce) a šetřicí módy - ale ty maji už mozná i Fenixy.
    Bral bych to podle vzhledu co se ti víc libí :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    STROUZIN: Ta jsou jen úplně kosmetické rozdíly jako design a barva světla ne? Imho to je úplně jedno, ale tactix se mi líbí vzhledově kapku víc.
    STROUZIN
    STROUZIN --- ---
    Zdarec.
    Otázka do pranice.
    Co by ste brali spíž, Garmin Taktix 8 nebo Garmin Fénix 8 ??
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    NIXX: Wow, máš pravdu. Jede mi to, dík moc!
    Já koukal jenom na to issue https://github.com/gr4v1ty69/strava-scripts/issues/2
    NIXX
    NIXX --- ---
    OODOOW: Samotný tile server zůstává na mapy.cz ;)
    NIXX
    NIXX --- ---
    OODOOW: Nebrání. Stačí v tom skriptu přepsat Referer header z mapy.cz na mapy.com a normálně to funguje
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    RICK: tak jsem to trochu zkoumal a tohle funguje na různý mapy. https://github.com/gr4v1ty69/strava-scripts
    Mapy.com jsou sice momentálně zablokovaný, protože se tomu brání, ale zbytek jede.

OODOOW
    OODOOW --- ---
    RICK: Jo, fungovalo to kdysi na aktvitě, ale už ne ve flyby.
    RICK
    RICK --- ---
    OODOOW: Promítnuté mapy.cz na Stravě už jsem měl, pak to ale přestalo fungovat a už to nejde.. Dále už jsem pak po tom nepátral. Strava map switcher se to jmenuje. Ale stejně koukám, že při plánování trasy na Stravě nejde přepnout mapový podklad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam