• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BUCCI: Mne se z nich začalo právě párat velcro, tam jsem přecházel na nylon - I že to lépe vypadá, je to tenký pásek, minimální výška :)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Nepomůže, zasmátne to jak se to suší na ruce... Ale pár týdnů to vydrží v pohodě, tenhle řemínek mám rok a půl celkem a furt je jak nový

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Však jsou ty hodinky vodotěsné, dá se s tím sprchovat :) Není to vyprání, ale pomůže to
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    ADAM: Mám to podobně, když vyndávání ruku z boxerky, tak je to jak z louže.... Další tréninky taky hodinky mám snídaně vždy max 2 hodiny na nabití (4 roky staré F7x zatím cca 13 dní vč. všech aktivit)
    Pásek měním nebo Peru až když žena začíná mluvit o bezdomovcích,kdykoliv se ocitne blízko hodinek... Normálně to cítit není, ona je citlivější
    ADAM
    ADAM --- ---
    ADAM: Ne peří, ale "peru"...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAESTRO_007: co ne? vse co sem napsal, je fakt.
    DON
    DON --- ---
    MAESTRO_007: a máš nějaký vyzkoušený zdroj?
    ADAM
    ADAM --- ---
    MAESTRO_007: Já se potím extreme moc. Ale taky jsem trochu prase, takže ten nylonové peří asi tak dvakrát do roka, když už začínám smrad cítit i na vzdálenost ruky :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAESTRO_007: vždyť ten pásek sundáš během dvou vteřin a pere se to v pračce samo, jaká komplikace? ;)

Btw měl bys točit jakejkoliv materiál, protože smrad potu, což je věc, která mi hodně vadi a usazovalo se to i do gumovejch, podle mě i to přispívá k faktu, že ta sůl z potu aktivně degraduje silicon/TPU a je třeba je jednou za čas obměňovat. Mně obměna stoji 80 korun.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    DON: nosím hodinky nonstop, hodně se potim, nesundavam ani v dílně atd. Originál jsem měl několikrát a vždycky brzo odešel tím, že se roztrhla "díra" kam ho primárně zapínám. Dost ho utahuju a povoluju. Tak jsem koupil neoriginální a ten vydrží několikanásobně dýl. Je prostě tužší a pevnější. Což pro někoho může být nevýhoda :-) někdo má dokonce i vyrážku pod ním, ale na to já netrpim.

O nylonovem jsem uvažoval, ale představá že musím točit vic pásku mě odradila. (Špína v dílně, velké pocení atd). Už to že je nabíjíme jednou za 3 týdny je pro mě "komplikace" :-)
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Používám už jen armyproduct.cz, mám 3 točíme je podobně, jako @dragon....
    PEJR
    PEJR --- ---
    AUDIAC: Mel jsem k fitbitu, cca po dvou letech povolilo to lepidlo co drzi ty suchace nalepene. Tak jsem presel na garminy. Ale s timhle jsem ani nesportoval. Na behani jsem prehazoval silikonovy. Nicmene pohodli bylo fajn.
    DON
    DON --- ---
    OK, díky - vyzkouším...
    ADAM
    ADAM --- ---
    DON: Ten co jsem ti posílal do pošty pruží tak akorát. Cca stejně jako ten silikonový....
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DON: Prst pod něj strčím a tak na další 1 cm dho dokážu natáhnout
    DON
    DON --- ---
    NAVARA: Ten nilonový nepruží, ne? A mně docela vyhovuje, když při některých aktivitách hodinky drží opravdu těsně...
    MTHU
    MTHU --- ---
    DON: Na německým Amazonu bývají občas výhodné akce na originály.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    já už bych na ruku nedal nic jiného než nato strap, podle mě je nejpohodlnější, nejhezčí a nejmíň se ničí. Mám už několik let dva, ty točím, jednou za 2-3 týdny ho dám do pračky do kapsy nějakých kalhot a pohoda, to je jediná údržba bez práce :)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    47 je v pohodě, aspoň je lepší výdrž baterky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam