• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROMANONKupujeme a prodáváme nemovitosti
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FOSILIE: Dan se vypocitava akorat z upravene vymery jednotky. Precti si pokyny k tomu priznani, pripadne zakon o dani z nemovitosti.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    ceny tý daně
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FOSILIE: Jaky vypocet ceny?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    GHOSTSTALKER: Jo to je mi jasný, spíš sem nevěděla jestli mám uvést výpočet ceny za jednotku a výpočet ceny za společný prostory na dva separátní listy.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    FOSILIE: Radek 323 - uvest citatel a jmenovatel stejne jako je u jednotky uvedeny v KN.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Ahoj nevim jestli to tady neni OT, ale zkusím se zeptat. Má někdo zkušenost s vyplňováním přiznání daně z nemovitosti? Koupila jsem jsem loni nebytovej prostor v bytovým domě. Vyplnit info o "jednotce" je ok, ale pak jsem ještě spoluvlastník společných prostor a stim si nevim rady jak to vmáčknout na ten list (protože tam je ten zlomek) ale tu jednotku vlastim výhradně já. Přemejšlim, že nejjednodušší bude vyplnit dvě přiznání. Někdo ví?
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    MARKYTKAK: Ono je toho dost, napisu, na co koukam po zkusenosti s developerama ja. Ekospol je proslulej tim, ze korumpuje mistni spravu, o problemech s kupijicima jsme neslysela, ale nedelala bych si iluze. Predne bych resila lokalitu - jestli tam jeste neni moznost zastavet pred oknama (nejde jen o vysku, ale i provoz atd.) dal, to se nam stalo a vpodstate vyhnalo z bytu a je to dost casty. Pak urcite u techhle developeru bych resila, ktery sluzby sepojeny se spravou domu mas vpodstate vnuceny - vetsinou nejake ty vratnice, drahy uklidy, drahou spravu, nepotrebne sluzby: casto to provozuje nejaka spriznena firma nebo firma z jejich struktury, ktera takhle dal vydelava a maj smlouvy tak, ze je tezke je hend vypovedet, taky trva nez se (v idealnim pripade) zakceschopni SVJcko atd. No a pak samozrejme resit ve smlouve dobre reklamace vad stavby. Doporucuju pravnika a trvat na zmenach smlouvy - dnes se byty jen tak neprodavaji, je slusna sance imho, ze kyvnou na upravy proti jejich pripravenym mustrovym smlouva, ktere samo jsou vyhodnejsi pro ne.
    KRTKOVRTKO
    KRTKOVRTKO --- ---
    Ahoj
    Hladame maly domcek do prenajmu s moznostou odkupenia /ponajom+doplatok za odkupenie nehnutelnosti/ najl.Praha okolie dakujem
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    Zdravím, potřebovala bych radu, zaujala nás nabídka bytu v novostavbě od spol. EKOSPOL. Máte někdo nějakou zkušenost, na co si dát pozor, nějaké problémy,...
    ADAM
    ADAM --- ---
    4PTO: které lokality z OL kraje? je hodně rozlehlý...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam