• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Bloodnotch bye bye sice to asi porad bude hratelny ale vyrazne horsi.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    A fire mastery na refresh gone dopice.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Omg nerf Chief sice lepsi pro clear ale na Bosse sad.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak z Toweru to ma jen tu aplikaci na region, ma to nulovej management vlastne, tuplem jeste kdyz beres v atlase ze to muzes jet porad s jednou mapou a odebira to efekt z jine
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Trosku me to na jednu stranu desi pac ten Tower map system z PoE2 je jedna z veci proc to moc nehraju.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: to byla fakt nejdebilnejsi mechanika ever, pulku casu jsem je zapomnel pouzit bo to chtelo extra klavesu nebo dve dokonce, zbytek casu to jako nic nedelalo, a jedinej smysl mel gold, a ten jsem videl dvakrat za ligu.

Ted mi doslo, ze ty novy astrolaby jsou vlastne taky variace na POE2, v podstate je to Tower mechanika spojena s Memory... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To se asi ted nedozvime may be patch notes.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Petals are gone konecne...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Uplne jsem nepochopil teda tu cas s lodkama. Jestli prehodili mezi sebou efekt crops/ore, tak co me nuti mit masivni gold sink na farmare, kdyz ore predtim bylo k nicemu? Doufam to z changelogu bude jasnejsi.

Pak, pokud strom zustal, ale ruce zmizely, kam se bude ukladat currency pro strom a kolik ji muzu mit? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: Ultimatum zatim vypada strong, specialne s tim, ze v te casti mapy za zrcadlem budes mit sanci mit druhy. A jestli ty catalysty na prefix/suffix budou fungovat jako ostatni, tak to je proste top currency, vlastne by ani nebyl duvod pouzivat jiny. Tj. pravdepodobne to bude davat min procent nebo tak neco...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj to bude hodne simple dokonce tam je noda ze muzes chodit porad oblibenou mapu a mizi ty ostatni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jo a pritom by me to vubec nenapadlo, az kdyz to rekl tak mi hned doslo jak to je genialni, jak to resi otravny prohrabavani v map tabu (nevim teda co ted bude delat favorite slot), a jak to vlastne je jen implementace z POE2. Ale uplne nejvic jsem se tady roztekl po zidli kdyz hned potom ukazal video z dob War of Atlas, kde jsi musel spravovat ty elder/shaper regiony, to byla moje oblibena zabava stavet ten neznicitelnej kruh! :-) Ale ta nova implementace nevypada moc ze by taky zahrnovala skill, jestli jsem to dobre pochopil, tak je to spis jako memory, a ani nebyl videt nejakej prekryv tech zon.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Uz zbyva jen aby me nevyjebali Ultimatum je to doma :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: To me mrzi hodne Harb byla moje oblibena mechanika na farm. Ale uvidime co snima udelaj az se vrati.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Btw to stema mapama je asi nejlepsi zmena za poslednich 5 let. Ma to sve mouchy ale jinak je to genial.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: well, harbingery jsou pryc ze hry, takze fractured orb je ted core drop. Cekal bych narust ceny taky.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Ja pres ne craftim kazdou ligu takze pro me je to huge. A s fractured Veiled modama to bude uplnej ulet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: tak to nevim, ale je jasny, ze toho budes potrebovat spoustu, ve chvili kdy si na papire narysujes jakej cluster chces pres, a pak ti bude jedno kolik te currency spotrebujes - coz nejaky whales tutove budou delat
    takze jo, cekal bych to bude stat aspon par div i kdyby to nebylo moc rare
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: uprimne jsem tak 5 lig zadnej fossil nepouzil, driv jsem s nima craftil clustery prave aspon, ale jsem linej, takze pres harvest to proste bylo pohodlnejsi...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Jj ale oba vime ze to bude hodne rare :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam