• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    je sranda si cist ten jeho chat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm Ziggy hraje na australskym serveru, hned jsem tam skocil i pres tu desivou latenci - a stejne 40k lidi fronta :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no jako na foru lidi rvou at to cely restartnou, protoze to neni moc fair, ze jo... nez pustej EU servery tak uz lidi budou pradavat Atziri dropy
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    haha. a protoze to nejede tak je path of exile 7my na steamu co se tyce lidi co koukaj. pac co jinak delat :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: njn klasika, prece ho nekdo nepredbehne :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Our launch has uncovered a big problem where our game instances are taking up ten times as much memory as they did previously on our servers. This is significantly affecting our realm capacity and we have had to impose a queue to prevent users being disconnected while playing. We are working on a solution. We do not have a timeframe yet but will try to get the realm stable and high-capacity as soon as possible. We're very sorry about this!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejhorsi je, ze ZiggyD normalne hraje, to je jen EU chyba
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    hoho, 60142 Frankfurt:D
    HUGILA
    HUGILA --- ---
    ty brdo, 52791 lidí ve frontě, t osem eště neviděl.)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    ale jako videl sem tam docela dost lidi co sem nevidel x lig, mozna proste nezvladli ten napor, 40K na jeden realm mi prijde hodne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    taky me docela sralo, ze po dokonceni questu nedostanu odmenu ale proste se nestane nic, a musim si ji v tom npc dialogu najit - doufam to neni zamer
    EXI
    EXI --- ---
    16870 Milan
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jsem chtel zkusit jinej server tak mam 40352 no :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Tak muzem hrat kdo ma nejvyssi cislo ve fronte? :D 12322
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste nez to ted padlo uplne, tak predtim jsem mel s tim multiprocesingem proste 10s lagy, a pak se to vzdycky doanimovalo jak zrychlenej film :-( s vypnutim to zmizelo, nicmene i tak me to jako i na nejaky trivialni akce dvakrat koplo, se nejak nepovedlo GGG
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    padlo to skoro komplet
    EXI
    EXI --- ---
    taxem se dostal do fetid poolu, tam asi pul minuty lag.. pak smrt. disconnect a ted jsem ve fronte 6500 lidi prede mnou a neklesa to.. hmm
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    docela to jako pada, ne? :-( jsem vypnul tu podporu vic procesoru, na to mam podezreni jako prvni
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak prihlasit se nemuzu. jste tam?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam