• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: na to pouzivam poe.trade vzdycky, tam vidis cekoliv vec muze mit, krome uplne tech novych v nove lize
    GURBON
    GURBON --- ---
    LOOP_ONE: procesor mas AMD nebo Intel?
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    jeste sem zaponěl dodat, že to hlavně zamrzává na skill tree a ve hře taky a je jedno jestli tam jsou potvory nebo sem ve městě..
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    GURBON: zvuk jde a kurzorem taky můžu hnout, ale to je tak vše a pokud jdu alt+F4 tak se do spravce vubec nedostanu :( takže to ani nemužu shodit...pokud to pustim ve wiindow mode tak to shodim pres spravce, ale full screen ne e :( , mam Nvidia GTX960M, nový ovladače jsem stahnul, stejný :( jako hodně lidí píše, že od toho posledního patche jim to taky dost zamrzává...ještě sem nezkoušel vyponout zvuky atd..
    GURBON
    GURBON --- ---
    LOOP_ONE: jiny narocnejsi hry ti chodi bez problemu. Mohlo by to klidne bejt prehrejvani grafiky - u MSI bych se tomu vubec nedivil.
    Jinak bych urcite zkusil novy ovladace primo od Nvidie.
    Co presne znamena "zamrzava"? obraz zustane jak je?
    Neni neco v prohlizeci udalosti v case toho zamrzu?

Me se neco podobnyho obcas stane od posledniho patche ale vzdycky to jde shodit ALT+F4 do Windows..
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    Tak sem si to po asi 2 letech znovu nainstaloval a porad mi to zamrzava.. :/ vubec netusim cim to je :/ ve forech je toho mraky. Mam novejsi laptop MSI s 960M dobry pripojeni atd..proste neni duvod a stejne to zamrzne ze musim dat hard reset.. :/ netusite nekdo cim to mohlo byt..diky
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: a ad search - chybi mi nekde nejaky reference sheet, ktery by pojmenoval vsechny atributy, ktery jde hledat. nemate nekdo?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: před rokem jsem mel 340 tabů na standartu. k tomu připočti 3 ligy a race rewards.
    Na lize se v tom vyznám :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako on i ten search radek je dost mocnej, ze to umi i parametry/tiery apod - ale jen v ramci toho jednoho tabu no, takze musis aspon tusit :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    rozhodne pres taby :)

Ale acquisition /procurement je porad dobry, kdyz hledas neco ve vlastni stashi :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: no ja uz shop dlouho nedelal tak je tohle pro me novinka. Taby mam jen normalni ale tak holt nejaky zkonvertuju. dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: trade se uz asi tri sezony dela tak, ze na tech barevnejch prejmenovatelnejch tabech (pokud je nemas tak to vlastne je duvod mit externi utilitu) prepnes public, a muzes tam primo ve hre davat veci na prodej, a jsou na poe.trade v radu vterin. Jako uprimne, uz jen kvuli tomuhle a currency tabu bych free hru, co dlouhodobe hraju, podporil, protoze to fakt stoji za to... :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: no to asi zas jen o necem nevim :) Kazdopadne to pouzivam kvuli exportu veci na trade.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: jakej je btw duvod to pouzivat jeste? co zavedli ty public taby tak jsem nemel duvod vubec acquisition lognout, dovedu si to predstavit kdybych jednou za mesic neco hledal treba
    GURBON
    GURBON --- ---
    Pouziva tu nekdo Procurment? Nevim proc mi nerefresuje online status. Musim kvuli tomu mit pusteny acqusition ktery se mi nelibi vsim ostatnim ale status refresuje.
    Neni nejaka alternativa co by zvladla oboje? (Pekny prehledny GUI a refres)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    trocha vic zabavy na HC :] jinak rip 83. ghostovanej boss t7, trikrat jsem se lognul pryc a pak se mi zdalo ze to jde.. a neslo :]

$100 USD EHC Shaper Bounty! : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/52nb6u/100_usd_ehc_shaper_bounty/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    no a kdyz uz jsem u tech map, tak tady je jeste podrobnej prehled vsech map - layout, bossove a jejich skilly, karty, tilesety :::
    2.4 Mapping Guide : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/52mzk7/24_mapping_guide/
    https://docs.google.com/...eadsheets/d/1j5AU6Hy-6cfOixCqoOyYu20nPjPQAhYhKzRpWKPY5gc/edit?usp=sharing
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: to hledani v Atlasu je fakt zoufaly, treba ty spider/arachnid mapy co jsou tam rozfrkany vsude mozne, grrr! ... :D
    ale tohle jsem tedka objevil, muze bejt uzitecny :::
    I made an updated atlas map with search support : pathofexile
    https://www.reddit.com/...thofexile/comments/51tp89/i_made_an_updated_atlas_map_with_search_support/
    Atlas of Worlds
    https://lucaslunasouza.github.io/AtlasOfWorlds/
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: me tam veci normalne padaj, mozna za to muze culling strike
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja ho taky sejmul, kdyz se atlas zapocetl. Ale proste zmizel. Resp. ja jsem zvyklej ze bossove proste mizej kdyz k nim dam totem, ale vetsinou po nich zustane exploze itemu, tady ani jeden bilej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam