• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Hádejte, kdo šel naslepo do mud geyser mapy a měl tam nahozený multiprojectiles?

Úplně jsem si představil ten mylšnekovej pochod v design týmu GGG:

"Hej, když teď dáváme všechny bossy do samostatnejch arén, co kdybychom vzali toho jednoho, kterej je notoricky známej zabíjením postav a dali ho jen tak do mapy, kde nikdy nebyl a ani s ní moc nesouvisí, protože fuck you players?"

:))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    item info skript:
    Releases · aRTy42/POE-ItemInfo · GitHub
    https://github.com/aRTy42/POE-ItemInfo/releases
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: tak to neni nic konkretniho jeste, ze jo :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    3.0.0, patej akt a zadnej hype? :D
    Forum - Development Manifesto - Difficulty Levels in 3.0.0 - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1743790
    good bye Cruel? ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Forum - Announcements - The Plan for Upcoming 2.4.x Patches - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1743295
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    nazdarek :D koukam zase hafo zmen a to si clovek odskoci jen na 10 dni na dovcu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zrovna sem s tim jdu! :-) bozi
    When your Atlas and Inventory are both open, hovering over a map in your inventory will highlight it on the Atlas. When right clicking on a map in your inventory, the Atlas will centre around that map.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw dneska je nejlehci moznej uber labyrint, malo mistnosti, rychlej presun, za 3 klice izaro bez nebezpeci
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: zatim mi padnul jeden, jsem ho pocraftil klasicky altama a prodal za 40c :-) sam ciham na nejaky s esencema na dmg, resp. dva uz mam ale krome 20 dmg physical to je trash
    ale koukal jsem ted na video nekoho z naseho threadu, kdo sel uber prvne zkusit, chcipnul tam, a jako moc to nevypadalo ze to dava - a ma presne dps jako ja, akorat to hraje trochu jinak defenzivne, ale pro atziri to zrovna asi je fuk... budu muset jeste poladit
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: jestli s tim das uber, dej vedet, protoze to by se mi taky libilo a predelat svyho icecrashera na totemy je asi tak 15 respec bodu a dva gemy rozdil :D Ach ko zase pojedu mainstream.

Ale co jeste tyden dovca, takze testuj at pak muzes radit. A kdyz nasbiras nejaky bily steel ringy, budu zauzlovany naveky :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja to pochopil, ale proste to neslo :) Nicmene jelikoz je to challenge na endgame grind, tak me to asi ceka jeste 3x.

Uz mam 3/4 klice na uber atziri, takze brzo udelam prvni pokus, abych vedel jak na tom asi tak jsem... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: Je ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Divej se na vaal temple bosiky jako na uber atziri trio^2, pak ti to bude davat smysl.

Ja si dopravam dovolenou na vic nez tyden a zatim parada ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    10x Atziri za sebou bez smrti, prvni liga, kde ji mam konecne na bezpecnym farm modu... :)

Nicmene zkusil jsem Vaal Temple, kterej se mi vubec prvne podarilo vaalnout, a musel jsem trapne na tradu pozvat nekoho, kdo mi to zabije, nevim jestli jsem tak neschopnej, nebo to proste pro tenhle build neni...
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    je 20-30 jewel orbu a 10-15 fusingu dobrej trade z 1 slot rare chesty (stala 1-2 chaos) s dobryma statama na 5-link?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja vim, ale je to znatelnej pokrok proti /dnd
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: no jo, ale zrovna do labu to tak dobrý neni...

This applies to your current instance only - if you change areas then you'll need to specify a new message.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    You can now type /autoreply [message] and that message will be sent to people who whisper you.

bozi, konecne neco do labyrintu :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    V softcore lize právě někdo udělal lvl 100 :)
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    tak jsem to díky GURBON: vyřešil - apliakce od MSI .. po vytvoření guest učtu se během spuštění dotázal na spuštění, což se zamítlo a PoE běží bez zamrzávání,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam