• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    GORDHART: ctyri unique, casti co funguji od 68lvl a tabula na leveleni plus to vypada docela nudne :(

Path of Exile 2.4 - Shaper Viable Ancestral Warchief Guide!
    https://www.youtube.com/watch?v=jr1pRQmFOhk
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: ja stejne hraju v case, kdy jsou online 2 lidi a jedu jednu postavu tempem, ze jsem stejne pozadu, takze se to od hrani sam moc nelisi. no a pak dojdu do bodu, kdy veskerou svou currency neuspesne vyplacam na jeden zasadni item a vicemene jsem skoncil, pac se z toho do konce ligy uz nezpamatuju.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CARTMAN: ancestral warchief ;)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    dal bych si nejaky atainable totem build ale vsechno co najdu je zavisly na peti unikach a zacina to fungovat od levelu 68 apod... :( chjo
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    ORBIT: pristi ligu se na to hc chystam, budes me muset trochu povodit na zacatku za rucicku xD
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: Jsi ideální adept na HC. Tenhle problém, že nemáš co dělat tě přejde :)

MPEGYNA: Určitě s náma začni novou ligu, jet sám a čistě sám je nuda :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    SKUNK23: ona ma end game content. chybi ji zabavny end game ;)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Ok plne chapu tve pripominky, jenze bohuzel co se tyce toho end game tak v tom je PoE v haji, jelikoz vlastne zadnej neni. Jasne ted to trochu nakopli tim Atlasem, ale jen trochu sice je zabavnej ale end game to teda nijak zabavnej neudelalo. Sem v lize na 92 lvl atlas mam kompletne hotovej (nemam 5 uni map) a nvm co bych tam mel delat dal. Co se dalo udelat mam hotove challange taky, uber lab np, to same atziri a spol... takze me opravdu nenapada co bych mel delat na standardu, kdyz tam neni co delat... novej obsah je jen v ligach jak si sam zminoval. 5 akt ma bejt nekdy z jara 2017, tesim se hru to zase prodlouzi, ale neresi to ze v end game neni co delat. Asi sem divnej, ale nebavi me behat 1000 x ty same mapy, kdyz na lvl 92 v t15 mape udelas 2 az 3% xp max a kdyz nedejboze ripnes prijdes o 10%, tak te to opravdu frustruje. Takze ja se naopak na novou ligu tesim, taky me neba rozjizdet furt nove charaktery, ale v te hre proste chyby end game obsah jak svina.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    jako casual hrace, kery dal ted poprve v lize lvl 90 a podival se poprve na T10 mapy, me spis laka dojet endgame a ne jet zase od znova v nove lize. blby je, ze na standardu nebudou novinky z ligy. nehral jsem predtim moc lig, vsechovsudy mam 4 chary, takze jestli si dobre pamatuju hral jsem tu ligu, kdy za zabijeni potvor po sobe byly nejaky killstreak bonusy, pak myslim warbands, perandus a ted essence.

jako nerikam, ze ta liga je blba, protoze poe co se tyka updatovani contentu je imho na spici. jen ze me moc nelaka jet od zacatku, dokud nebude dalsi akt. radeji bych jel dal svuj char z essence v breach lize.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kazdopadne jako staticke obrazky to vypadalo docela strasidelne :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: jasne to mas pravdu, ale zkus vymyslet kazdej ctvrt rok nejakej novej mechanismus co bude fungovat. Ne vsechny ligy byly povedene, treba talisman byl podle mne otresnej. Znas to 100 lidi 100 chuti. A ok, nechapu proc to zase delaj fialove, to me taky nenadchlo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: trochu mi prijde, ze to vypada dost podobne jako nejaky predchozi ligy, kde vybihaly fialove/zlate potvory... ;)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MPEGYNA: A co se ti na tom nezda ?
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    SKUNK23: no nevim.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Nova liga vypada zajimave :)
    Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/breach
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    zato Blight se jim poved, uz dlouho jsem se tak nezasmal :/
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5dlm8d/fluff_the_power_of_blight/
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    cive ten blade flurry.. už to nerfli? nebo až na začátku další ligy? děsný maso :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Patch uz bezi :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Warbands members now drop their signature items already identified.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: No to asi jo, proto na HC :D tam si nedělám iluze že bych to tahal o moc vejš :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam