• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    name tu na SC bleachi uz haku na 7, potrebuju neco maznout?
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Moje Zana se fakt zbláznila. Teď jsem si chtěl dát klidný daily před spaním a ona mi otevře Poorjoy's :O
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: jj jsou to pribehy:) v klidu jsem dojizdel mapu, deset minut do restartu serveru, pohoda,
    hele Zana, /global 820, ok, parta, par minut do konce, a ejhle Untained Paradise!
    tak rychle jsem ji nevidel projet, 30s na bosse, a odkliknout u Zany doslova par vterin pred resetem :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    První zana v mapách.

Caer Blaidd, corrupted bosses. Skvělý, no :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hmm 20 dolaru. To budu muset premejslet teda, zvlaste kdyz mam 53 premium tabu co vetsinou do konce ligy nepouziju... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: jako je hezkej na pohled, ale jedinej problem s div kartama (nikdy jsem jich nemel vic jak 1 tab) je, ze kdyz nejakou nemam, tak je problematicky se podivat co je to za set, treba kvuli challenge. Tj. musim jit na wiki. A tohle to, soude dle videa, neresi, a pokud nejakou kartu nemam, tak furt nemam ani informace o ni... :-(
    U esenci totez, jedna obrazovka mi vzdycky stacila.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: mě se zdá zajímavej ten divination card tab.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja se ani nestihnul podivat kolik vlastne stojej, z tech 3 tabu mam zajem fakt jen o quad
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jj je to dole a pořádně :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: já se zksuil připojit a očividně quad taby nalákaly dost hráčů! :))

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a btw quad taby jsou prej duvod, proc ted nejde hra vubec :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm, to asi budu chtit :-)

Path of Exile: Quad Tab
    https://www.youtube.com/watch?v=JrbbqqKEmfw
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A teda, našel jsem vyloženě promarneněj potenciál, co se týče designu breachů:

Když najdete dva vedle sebe, tak můžete mít najednou aktivovanej jen jeden. Žádný překřížený efekty, nic. I když se ten první rozšíří na startovní pozici toho druhýho, tak se nic nestane. Čekal jsem mnohé efekty, které mi spálí počítač a ono nic :( :))
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    CRACKY_: obecně se mi příjemně hraje s lebkama.
    CRACKY_
    CRACKY_ --- ---
    neporadite mi nekdo pls nejakej zajimavej 2.5 build pro witche se zamerenim na summoning a totemy, jestli se to teda da vubec nejak zajimave postavit, jde mi o to, ze sem jeste low lvl ale nerad bych posral talent tree...zkousel sem neco cist na forech a ty end game summoning buildy me nejak moc neoslovili, spis jestli nemate nejakej vyzkousenej build, kterej vam v breach league sedi, diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: kdybych hral nejakej svuj obvyklej build, tak asi problem neni no, ale zachtelo se mi experimentovani! :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A ad Breach - doporučuju si udělat char, tak ať je můžete vymetat. Expů to dává tolik, že jsem těžce nadlevlenej (cca dva nad zonou, což je tak 5 levelů nad to co jsem zvyklej) a takovyho gearu co tam padá, to je neuvěřitelný.. Snad padnou nějaký iir breach ringy.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: tak tak, kombinace master (alespon level 4 u Hakua a Elreona a tory) vyřeší v kombinaci s esencema co potřebuješ. I to málo co teď padá stačí, hatred dává cold resist a je nejčastější.

S tíámhle prstě nemůžeš mít problém s resistama a na cruelu na HC teď mám resisty na merc .. Ale chce to sbírat gear a kombinovat. A to mě baví :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    mastery craftim minimalne tu jejich parodii na trading jsem v zivote nepouzil a ziju a hraju si krasne :)
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Ale prd, jen to chce správnej build a používat craft od masteru ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam