• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No ja zkousim udelat ten looper build - neni k tomu moc infa protoze frajer ten char okamzite rozprodal a nereaguje na redditu na dotazy, plus mam podezreni, ze na tom atlasem ulozenym obrazku ma nejaky veci schvalne aby matl :-), nicmene mozna ten zaklad pouziju na nejakej svuj pristi HC build, bez nejakyho drahyho equipu ted regeneruju tolik ES, ze muzu facetankovat skoro vsechno, a staci k tomu jen ascend po cruelu. Teda zatim.

S loopem je to horsi, ten me furt zabije kdyz to pustim... :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    no a ted jsem prodal osmacku ZuZanu za par altu; exalt dropnul k tomu ::: bitch lvl 666 :::
    a typek to komentuje: "thats how the game works my friend" :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: dělám ho tak jednou ze tří obchodů :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    prej "good lick", omg tohle typo uz prestalo bejt vtipny predminulou sezónu; asi sebou zase zacnu vodit modrou žábu :o
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: da se udelat i vic, extremni pripady jdou pres 30k es

ty mana jewely co se stackujou jsou šílený, když k tomu máš správný gear..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    stats... hlavne ty rip oblasti jsou dobry :)

Forum - Announcements - Breach Statistics - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1817180
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    bude rebalancovani, ES pujde dolu nebo zmeni jak na to funguje dps.. jako 25k hp nikdy mit nebudes a ES se da udelat..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Imho vydrzi, neni tam nic op
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: hele to zase nebude tak drahy, ne? Nejvic tam stoji 10ex ten ring, co ti da 3% regen, kterej mi prijde neni uplne nutnej, protoze mas celkem cca 15% regen. Plus samozrejme potrebujes co nejvetsi ES, takze dalsi raketa je ta chesta/stit, ale to bude platit vsude. Fakt me docela laka zkusit, jestli to v nejaky ekonomicky verzi bude fungovat, hadam do dalsi ligy to bez nerfu nevydrzi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: lol to je ultra epic :-) nejlepsi je ta cast jak to samo da afk celej lake :-))

The Heartbound Loop Firecracker Build Desync Deluxe
    https://www.youtube.com/watch?v=_FnpdLAS8js
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    ORBIT: zabavny a ultramega drahy :DD

kua a ja jsem v práci. potřebuju vyčistit nějaký prophecy a sám to nedám.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BTW mam fakt nutkání rozjet tohle HC:
    https://i0.imgpile.com/i/AdYdE.png
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MARSHUS: mam hodinovy response time :D a jsem ready to help :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    orbite pomoc! doufám že budeš mít čas :D
    TIGERCLAW
    TIGERCLAW --- ---
    je tu někdo online kdo by si zahral s lehce pokročilim noobem?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    No muj hlavni cil ted asi bude tech 40 challu, mam aktualne 35 a myslim jdou udelat vsechny. Pak se uvidi jestli mi zbude rozpocet jeste i na nejakej jinej build... :)

Kamos ted dropnul chayula uniq normalne na mape (jsem ani nevedel ze to jde a on uz ma trati), prodal ident za 1ex, pak na tu upgradlou tabulu suse hodil vaal, +1 gems, a prodal ji za 19 ex
    tak to se me fakt nestane :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: jj, mapky, taky obcas nevim, do ceho ďobnout,.

a jak jsem minulou ligu zneuctil Blight, tak ted lvl 72 blight cwc vortex pyre dual wield consuming dark chaos posion kamikadze banzai!!!
    uvidime za dvacet levlu, ale takovy 'jednotlacitkovy' hovado jsem zatim jeste nejel :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: já mám prostě problém v tom, že mám pozornost akvarijní rybičky, takže když už mám charakter schopnej dělat koncovej obsah, tak mě nebaví a jdu dělat něco jinýho :))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GORDHART: ja atziri taky pokousel poprvy ted :D a i neco dala
    a ty tri blby jsem napred jel podle yt navodu, nez jsem prisel na to, ze vbehnout do "kruhu zla" a tam je zmasit vsechny najednou je vlastne nejlepsi zadostiucineni :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak jsem si nasel sound:track na races, jestli nejaky budou, a na levleni obecne ::: https://www.youtube.com/watch?v=10XQbzB7qcQ ::: :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam