• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GURBON: classic effects - weta pet
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: kde je brouk za 5? Nejlevnejsiho vidim za 15.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: aha, on je to uz docela starej announcement ::: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1703631/
    snad plati ten 21. únor, to uz je brzy :::
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND:D armor effects, urcite i ve weapon
    a hele na co jsem jeste narazil, kdyz jsem hledal moznost nekomu darovat mtx body - na Amazonu predobjednavka na obrazkovou knihu o PoE
    Amazon.com: Art of Path of Exile (9781524102647): Various Artists: Books
    https://www.amazon.com/..._1_cc_6?s=aps&ie=UTF8&qid=1486127223&sr=1-6-catcorr&keywords=path+of+exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    i kdyz koupil jsem si brouka jako peta, ten je jen za 5 - a mam dalsi stast tab, to jsem presne potreboval teda :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: v jake kategorii je schovanej skin transfer?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    sakrys, uz zase rozdavaji mystery boxy za jakoukoliv utratu, takze skin transfer za 6 bodu a v balicku Stormcaller rukavice, ty jsou bozi! :)
    no jo, ted ale abych si k nim poridil zbytek ;D
    Forum - Announcements - All Weapon Effects Discounted by 40% - Get a Free Stormcaller Mystery Box When you spend Points! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1828884
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha koukam ona uz jedna takova byla, ale zrovna v listopadu jsem nehral a nesledoval. Kazdopadne to nevypada, ze by vsichni hrali jeden dva top classy, jak jsem si myslel, rozlozeni hracu je celkem podobny jako pri hodnoceni kazde class zvlast.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: presne takhle chodime v parte breach zony, silak bezi dopredu, a my pobijime rare vzadu, aby nam nedosel cas, a sbirame loot :-))
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ORBIT: to vypada na breach run :)

a ja jsem jako ten Jake, furt musim neco sbirat ;P
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Mini race sezona se presne trefila do vikendu kdy budu pryc :D

Tak aspon prispeju takhle:

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    mini race sezona! :-)
    rozhodne se vyplati aspon jeden race dat, lvl 10 je na 10 minut hry a je za to mystery box
    trochu mam teda problem s tim, ze jednak neni zadny celkovy hodnoceni (takze nemuzu jako obvykle utocit kvantitou), a potom zrejme ty random odmeny pro 10 z top50 a 30 z top300 jsou ocividne bez ohledu na class, coz jako je dost pakarna, nikdy jsem nehral meta race classy :-(

Forum - Announcements - Weekend of Races! - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1828491
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Jo, Diablo III pravidla, ideálně.

Tj. možnost tradovat itemy pouze v v rámci party, ve které droply (v zásadě se to může týkat i currency. Když hodíš na zem 5 exaltů, z nichž jeden vám právě dropnul a zbylé 4 jsi měl už před tím, tak se vytvoří dvě hromádky a spoluhráč v partě bude moct sebrat jen tu s jedním).

Jo a zrušit sezóny! :)
    Tj. sezónní vychytávky jako esence a tak mít v tomhle módu dostupné rovnou ve standard lize.

Pokud by se hrálo bez tradování, tak by konečně dávalo smysl postupně sbírat unique dropy a stavět z nich buildy podle toho, co ti napadalo - což samozřejmě moc dobře nejde, když po pár měsících o všechno přijdeš.

EVILMIND: Jasně, no. Nechci SSF, ale GF ;)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    tam nastava problem ze jsi v parte, pustis item na zem a hned vedle seberes exalty, ktere nahodou vypadli z druhe postavy.. Proto vznilo SSF
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    YORK: ty bys chtel proste disabled trading, ale party nechat
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: to prvni S v SSF znamena solo, takze nedava moc smysl to delat v grupe, ne? :)
    YORK
    YORK --- ---
    ORBIT: Blbý je, že spojili SSF a sólo hraní. Tj. že pokud chceš hrát SSF, tak nemůžeš hrát v grupě :\
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    We will announce our long-awaited 3.0.0 expansion on Tuesday, February 14 (US time). Two days later, on Thursday the 16th, we will announce full details of our upcoming 2.6.0 challenge league, which will begin on Friday March 3 (US time). The release date of 3.0.0 is currently not decided, but it's likely that the Beta will start at some stage during the second half of the 2.6.0 challenge league.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: nevim, pockam si jaky budou vypsany challenge, a jak presne bude fungovat ten SSF mod/ladder. Ale primarne plan je spis SC SSF, a az to nebude fungovat nebo budu videt ze nemuzu dat ty chally tak ho proste vypnout a nakoupit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Taky hodne uvazuju o SSF. Chces to jet na hc nebo sc?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja zrovna dneska prochazel svoje stary postavy, a zkoumal jsem kde mam jakej equip, co bych pripadne mohl hrat jako SSF v nove lize. A jak jsem to chodil v A4 testovat tak jsem malem zrakvil svou jedinou zijici HC postavu... presne takhle jsem prisel u tu posledni, ze jsem ji lognul po roce, zapomnel co dela, a nechal ji umrit na prvnim strongboxu.

Kazdopadne asi zacnu nejaky totemy, jeste nevim jestli fire crit nebo ancestral stun, to je nejmin zavisly na prisunu equipu, a pak se uvidi podle toho, co mi padne za drahou legendu... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam