• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EXI
    EXI --- ---
    tsive, takze uz nebude cruel ani merc, tak to je hukot

ORBIT: skoda no, no ja takhle ripnul po ranu, voci jeste slepeny :]
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: jsem nachípanej a včšra mi fakt nebylo dobře a byl jsem fakt nepozornej. plivači bordelu me dali na dálku, času na reakci bylo spousta, ale reakce nedorazila :D

Njn, asi dám tu ssf na sc příští ligu :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    no vy jste šikovní...
    EXI
    EXI --- ---
    Nenéé ty taky? Jáj :D No já si dám s HC asi pauzu, musím nasbírat trochu zkušenosti než se necham zas tak trapně sejmout :) Leda že bych byl sám na SC, to bych asi nechtěl
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Budu věřit svojí intuici :)

Dva ripy v jedný mapě, to byl hukot.
    EXI
    EXI --- ---
    zdar, tak nahoru a dolu - se mi na BHC podarilo 6L armor, za 10 minut RIP :) oneshot (nebo hodne rychlej twoshot) tripl essence bossik v T6 @ LvL 86, 10500 ES.. FAAAAAK :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: vsechny odmeny se maji prepocist az po skonceni vsech race - coz jeste nenastalo, posledni zacinal v 10 dneska. Minimalne se kazdymu objevi ten jeden mystery box, podle toho to poznas. Normalne se losovany itemy objevujou v extra read only tabech, ale jelikoz tohle jsou vsechno mtx, tak se asi proste jen zjevi v to uzasne prehledne bedne s nima...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja doted nedostal nic. Uz to ani nepredpokladam.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: proste nedava smysl ze bys jich dostal 30 ze jo, nejsou Vanoce :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    zejtra ti tam pristane dalsi stash tab :D
    a budes rad, ze jenom jeden ;
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: ani bych nerekl jednou za vikend .. proste jednou v kterekoliv race
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hele se tu dohadujeme nad tou formulaci - By reaching level 10 in any race you will be awarded a Stormcaller Mystery Box. This applies only once per account. Multiple level 10 characters will not grant multiple mystery boxes.

Ja to chapal od zacatku ze proste jednorazove jeden box za vikend, ale tady v guilde jede info, ze to je jeden box za kazdej race?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    27. v BLAMT, tyhle racy to bude asi moje jediny umisteni v top50, doufam ze se usmeje stesti pri losovani :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Hra konecne pochopila ze sem uplne levej. Dala mi hned ze zacatku wondertrapky a stih sem lvl 18. Free box zatim nikde.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty vole 59. BLAMT - a to jsem 3x umrel na zacatku, a pak na konci neskutecna minutova cast v prison kde nebyla jedina potvora, a dalsi minuta behu zpatky :(
    GURBON
    GURBON --- ---
    HRAFNAIN: myslim ze to bude spis JesteJedenPosranejLagAVazneMiMrdne :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GURBON: priste zaloz postavu JduSiProVitezstviAtToStojiCoToStoji! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nevim no, ted jsem 3x za sebou neumrel a to staci kolem 150-200. mista tak, takze nejaky losovacky na top300 nasbiram, ale ty dobry veci na top50 jsou fakt hrozne vysoko... je videt, ze jsem uz posledni 3 sezony neracoval, a jsem nejak vysel z cviku... :-(
    GURBON
    GURBON --- ---
    Ja ty zavody fakt nenavidim. Udelam si postavu JduSiJenomProBednu a jdu pomalu abych urcite nechcip. Samozrejme ze na koncil lvl8 lag na 5 vterin a smrt. GRRRRRRRR
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: champions byla podobna tragedie, ale aspon jsem si zkusil ruzny postavy no, abych vedel cim priste... lepsi nez kamos, co dobehnul az na konec asi 60. a tam zrakvil, takze jsme na tom ve vysledku stejne :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak ja skoncil na krasnem 2044. miste, u me je uspech, ze jsem aspon nezakalil :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam