• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXI: prace to nebyla - ve dvou to bylo jen na neco pres hodku (kazdej jde svuj breach a na bosse se pozveme)
    Ale tech 10 tisic map bych nedal bez toho, ze jsem tak odhadem 4000 koupil jako shaped Mesa, ktery trvaj jen 20 vterin... :-)
    Kazdopadne totem je bozi, ten konecne si muzu vystavovat v hideoutu neco jinyho, nez ty nepovedeny pahejly ze vsech ostatnich lig.
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: EVILMIND: tohle mi už víc připomíná práci než hraní :)

EVILMIND: trochu nechápu jak souvisí ten headhunter s tím, když si na něj karty suší ve staši.. já čekal že skočí do mapy a chancne HH :D to bych mohl udělat video fastest 10 headhunters ever (nemohl, mám i soukromý život kupodivu ještě ;) ale přeju mu to, sám jsem SF jednou chancnul a byl to dobrý pocit .)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    asi zacnu taky streamovat, zjevne to nosi stesti :)
    FASTEST SKYFORTH AND HEADHUNTER EVER - How to finish a league in about 1 minute xD
    https://www.youtube.com/watch?v=cqOljh58ePk
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: a nepochybne bude hafo giveaway,
    lol to aby si clovek nacvicil oblibeny hentai :D
    ssf by melo bejt uz ted, 2.6
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: v pohode, mi jeste zbude, a jelikoz na standardu stejne nehraju, tak je mi to fuk. Ale jelikoz presne takhle jsem to proflakal predminule, tak tentokrat uz musim! :-)

BTW ted nevim jestli mi to uniklo, ten SSF mod bude uz ted, nebo az ve 3.0?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: nejaky orby/stony te muzu dat
    komp to v plnej sestiparte nedava, a jinak to nema smysl ;
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: dneska v tom utopim nelidske mnozstvi chaosu, a do pulnoci bude hotovo... nejvic casu asi zabere zabit tech zbyvajich 47 breachlordu :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    40??? OvO ja su tak stastne za ty deravy kridla za 36 :D
    [jako bych nemel svoje, #tojefuk]
    a na chayulu seru, je lakoma!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nejhorsi je, ze uz jen 3 dny do konce ligy, a furt nemam 40 challu, jsem za posledni 2 tejdny ani nelognul... ale chybi mi fakt kousek :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: heartbreaking :D
    Low Effort PoE Content: 2.6 Balance Manifesto 1st Thoughts, Analysis & Explanation
    http://www.youtube.com/watch?v=5dcX8jXAjxI&t=13m36s
    EXI
    EXI --- ---
    no já si dám do začátku ligy asi grim dawn (s DAIL megamodem), kdyby někdo chtěl jít v partě, tak kdyžtak pošta :)
    EXI
    EXI --- ---
    taxem si naklikal a ozkoušel build s konverzí cold -> fire za pomocí Pyre ringu, jakože startovací build.. a koukám že bude nerf itemů s konverzí :) se mi stává nějak často - co chci jet novou ligu, to nerfnou :)

s tou vaal disciplínou teda moc nesouhlasim... třeba já chci jet CI s hafo regenem ES, ale bez ES navíc je mi tendle nerflej gem k celkem prdu.. kua to nemůžou srazit ten bonus třeba na 50%, tohle je moc drastická změna

bladeflurry - měl jsem gladiátora s bladeflurry a dmg se mi zdálo teda malý.. to zas balancujou pro SC glass kanony nebo co?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: diminishing na AoE? trpim :(
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak zatim to vypada cajk, jen vaal disc nerf, to de.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    QQ :D
    namatkou vybiram:
    - Blade Flurry has had its damage reduced.
    - Vaal Discipline no longer grants any bonus energy shield.
    - Some unique items that converted elemental damage ... have had their conversion values lowered,,,,,

Forum - Development Manifesto - Content Update 2.6.0 Balance Changes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1837149
    EXI
    EXI --- ---
    spíš by měli buffnout life :) chci mit opět 10k, ale tentokrát bez kaoma .)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    počkej na patch notes. teda asi pojedu to samý s čím jsem ripnul, ale uvidíme co se z nich vyvrbí.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    koukam na build pro novou sezonu a zvazuji blade flury, prakticky vsichni to jednou s asskou kvuli critu zadara, jde to postavit s tricksterem? chtel bych mit co nejvetsi es ..
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak co. nerfnou nam ES nebo ne?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EXI: jo, tak to za tech deset dni dej na standardu a mas klid :D ja zkousel guardiana jednou a teda jsem lama a nemam ambice.
    EXI
    EXI --- ---
    MARSHUS: nejel jsem rf :) ale cyklon avatar of fire ngamahu sekera
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam