• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: muj hlavni plan pro tuhle ligu je dat level vyshapovat atlas, dosahnout nejaky godly clear speed na trashi, a dat na tom level 100... A kdyby to nevyslo, tak aspon budu prvne v zivote hrat shadow, takze urcite splnim ten achievment "kill dominus with shadow"! :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: jednou za hoďku hru restartovat? :)

(vím, moc nepomáhám, ale docela dlouho jsem to dělal stejně :D )
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    a ted na vaznejsi notu ::: posledni dobou se mi na win 7 s x64 dx11 klientem zaplnuje RAM [8gb, z toho holej system zplni sotva giga, s firefoxem giga a pul], a to zejmena standby, az to vede ke crashi cely hry [coz treba v uberlabu potesi dvojnasob]
    v pagefile to nebude, at dam 1024 nebo 8192, chova se to stejne
    ted experimentuju s RAMMap, ale to je takova znouzecnost :/
    hlp pls?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: to uz mam vyreseny davno, presne tak. preci jenom na trade si na zacatku nahrabes nejvic :)
    taky uz vim, jak se bude postava jmenovat, s buildem zatim tapu, ale bude to desny OP!
    chtel bych udelat 40 chall [cha cha, ale tak minule bylo predsevzeti 24, a to jsem daleko prekrocil, takze ted tech 36??? :]
    muj plan je nasledujici :::
    ::: step 1 ::: najit ve stashi currency tab, obvykle se zasiva kdesi vzadu
    ::: step 2 ::: vystizne ho pojmenovat, neco jako $$$, a vyrazne obarvit
    ::: step 3 ::: kompletne ho zaplnit! ;P myslim jako uplne, sakumprdum, sakra konecne uz! :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem se rozhodl, ze prece jen zacnu normalni ligu, a na SSF naskocim az me to tam omrzi - pravidelne kazdou ligu nekde po 1-2 mesicich mam vsechno, a pak bez motivace cekam na dalsi, tak to bude presne ta nova motivace, co razem budu mit... :-) Stejne bych nemel sanci tomu venovat tolik casu, abych byl nekde nahore v SSF ladderu.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    kdybyste někdo zítra startoval s wičkou na hc tak bych poslal nákupní list na gemy :) dík
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: jo ten wiki odkaz je super, takze 4 odmazy jenom (pocitam Volcano nechavam a mazu Overgrown Ruin

ted jdu jeste nastudovat tu optimalizaci kompasu, ty jsem tam fakt minulou ligu sazel uplne nahodne :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: Zizi teda jako nic moc, nejsrozumitelnejsi konkretni navod jsem nasel asi tady - ja jako chapu princip, ted uz mi jde spis o tu konkretni realizaci. A jeho atlas se mi docela libi, Zizho T10 Dunes treba vubec... :)

Path of Exile 2.5.1 | How to shape your Atlas. Tips & Tricks!
    https://www.youtube.com/watch?v=WBdPdj1xjCs
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    HRAFNAIN: pravda, na ssf to bude horsi :o
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: EVILMIND: jenom par jich budes chtit odmaznout: [excavation, estuary, high gardens, volcano (i kdyz to bych si i nechal)] :::
    List of Shaper's Orbs - Official Path of Exile Wiki
    http://pathofexile.gamepedia.com/List_of_Shaper%27s_Orbs
    nejaky ty yt:guidy ::: Pohx Kappa ::: general_tsoschicken :::
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    tenhle chlapík má fakt pěkný guid co a jak s buildem, třeba se to bude někomu bude hodit:
    Path of Exile: Creating A Build
    https://www.youtube.com/watch?v=9i2o2wW7xbQ

A má další užitečný guidy..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Gratuluju k nekonecnemu bohatstvi na Standartu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ovsem zatim jsem se k tomu nedostal, protoze jsem driv uvidel tenhle titulek
    tuhle helmu mam taky, jsem bohac! :-)

Ziz - 844ex Alt Art Alpha's Howl - Middleman
    https://www.youtube.com/watch?v=Uum3bVixEW8
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: kouknu a pak sem linknu... ted tu nad tim premejslim sam, a primarne jsem to chtel delat na SSF, kde stejne nebudu mit ambice na T16, ale ted si rikam, to muze bejt jako docela problem shapovat solo, kdyz potrebujes ten orb o x levelu vejs... :-) Bych musel pak smazat vsechny mapy cestou zpatky.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Na 99% mel jedne dobre udelanej Ziziran, jukni k nemu na YT
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: vsechny quest reward gemy za vsechny classy.
    Tkze tam nebude empower, enlighten, enhance, added chaos dmg, detonate remote mines a portal..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mate nekdo link na srozumitelnej navod na shapovani atlasu, chci to tuhle ligu prvne zkusit... :-)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Tak jsem si včera po x letech spustil PoE...to bude zase zabitého času :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem zatim beztak nikdy nemel filtr, co by cinkal na uniqy nejak spravne - vetsinou to ma zvuk jako exalt, a pak zjistim ze to stoji 1 alch... :-) Navic hadam na SSF kazda legenda dobra.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jinak jsem zvědavej jak filtry budou ty nový itemy zvládat. jsem si jistej že po nějakou dobu budou super uniqy ve filtru cinkat jako blbosti "D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam