• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jo, neni to solo. Jsem treba jeste nehral animate weapon nikdy (vlastne zadnej summon build krome SRS), ale zda se, ze zacina fungovat az pri nejakym vysokym levelu a specifickych legendach, tak nevim no. Přemejšlím že bych mohl i svuj tradiční race build, Sunder, kterej umím jen někam k levelu 30, zkusit protáhnout dál... :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: Ja taky hledam nejakej zajimavej build co me bude bavit a nebude to uplna chcipacka, nicmene jestli to chapu spravne, tak tyhle eventy nejsousolo, tj jde hrat v parte ale hlavne i tradovat, tudiz se nemusim omezovat na nejakej self-found build, je to tak?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jeste k 24 hodinovce BLAMT Malachai, tady frajer to dal 20s pred koncem :-))

24h BLAMT Malachai #56 23 hours, 59 minutes, 26 seconds
    https://clips.twitch.tv/HelplessDarkLarkTinyFace
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw nejaky tipy na nove zajimave buildy pro 1week/2week eventy co ted budou? minimalne ten prvni chci hrat HC (bo ty kridla za lvl 85 uz mam), a rad bych jako zkusil neco, co jsem jeste nehral
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: lol 15 tisic lidi hralo :-) skoncil jsem na krasnem 653. miste
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ted ten Uber Beyond race byl fakt super fun! to doporucuju zkusit, dalsi mechanika co by mohla bejt ve hre furt 8-)
    navic prvni kde bylo vyslovene lehky se dostat do losovani, na klic jsem byl za 20 minut a v pohode jsem dal i tu druhou mez
    bohuzel teda nekolik tisic ostatnich se mnou, ale aspon sance! :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    jj blamt je taky muj oblibeny race. Ale pres brutuse jsem se taky nedostal, taky to bylo skoro :D Malo trepilivosti a malo soustredeni :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jasne no, ale tak musis aspon planovat nez na neco jdes, a uprimne jsem se dlouho u PoE tak nebavil jako dneska, kdyz jsem dlouze resil jak bych aspon pres toho Brutuse mohl prejit - nakonec byl i plan uspesny, jen jsem udelal chybu (a nebyl to oneshot). Protoze uz docela dlouho vlastne kazdej build co jsem hral byl v aktech naprostej veget, vubec jsem nemusel premyslet, a tezky to zacalo byt az v end level mapach. Coz by myslim neuskodilo trochu potunit...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: co se zabijeni mobu tyce, tak ano. Ale to oneshotovani u bossu na HC neni moc zabavne mi prijde.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: nakonec 5 chudaku nedostane nic... :-) Ale kazdopadne to byl poucnej event. Jak spravne tusim RaizQT rikal na streamu, tohle by mela bejt defaultni obtiznost hry!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: uz to na 100% nevypada, uz je 49 lidi a jeste je hodina casu :)
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Já si počkám, až mi to všichni otestujete a vychytáte buggy a těším se na Release, kdy si to budu moct poprvé užít rovnou v plné kráse ;) Nemluvě o tom, že si mezitím můžu ještě chvíli užívat Face-tankování bossů s Vaal-
    pact ES-stealem, což už brzo nebude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ted event co bezi ted, 24 hodin BLAMT Malachai, je btw zaruka 100% klice, protoze to neda vic lidi nez je cen
    ani ja teda ne, ale skoro jsem presel Brutuse, to se mi v BLAMTu nikdy predtim jeste nepodarilo :-)
    kazdopadne viteznej cas 4 hodiny, to jako fakt WTF, za 4 hodiny to nedam ani na tu obycejnou obtiznost, to je fakt silenstvi
    GURBON
    GURBON --- ---
    Mam box, dlabu na to .)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: treba ty races lidi omrzi, precejen prvni lvl 10+ je nejakej box, ke konci uz by ucast mohla byt slabsi, pote co si to kazdej da parkrat a bude z toho mit prd
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aha, tak moje nadseni ponekud opadlo :-) nejenze jsem umrel, coz jeste jako jsem zvyklej, ale na ten potrebnej level dosahlo tak hrozne moc lidi, ze sance na vyhru je miziva :-(

spis to vidim na tech 30 dolaru teda :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    racing o beta klice uz za 2 a pul hodiny!
    si to musim jit nainstalovat aspon a zkusit, abych hned nechcip :-)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: oo to je moc pekne uz se tesim :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada dobre, konecne se nemusim bat vyhrat nejaky ceny :)

Path of Exile: New Microtransaction System
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=yqbJgXr_wFg
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    No právě, to spíš mělo být o tom, že i když mě to až tak nebere z toho racing aspektu, tak kvůli těm módům a mtx mě to fakt štve. A betu jsem si stejně plánoval odpustit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak na to nemusis bejt racer, jde o to dat to minimum abys byl v losovani o beta klice a dalsi ceny... :) A to je nastaveny fakt nizko, aspon co koukam. A kazdopadne se tesim na tu tydenni/dvoutydenni ligu, s tema modama to bude pecka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam