• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: spis je to variace na ten predchozi 2week event. Ale libi se mi koncept davat odmeny denne (byt random pool z top 15000 je mala sance), urcite by se to dalo i domyslet dal.
    Navic ted co hraju betu a trpim tam nedostatkem currency si rad opocinu nejakym pohodovym campenim v desti chaosu.

A btw vite kolik je kurz exaltu na bete? 7 chaosu. Ted mi samozrejme padaj. K posrani... :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: chtel jsem se zucastnit doufaje, ze bude neco zajimaveho, ale takhle to vypada akorat na takovej random Legacy event?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: se tam mozna vratim, jsem si postavil na bete takovej blade flurry invul build (resp. pokud nedostanu instant tak neumiram), jeste sezenu nejakej equip a pujdu ho zkusit znova :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: preregenit :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    foo:art

zlatej rez mi nic nerika, natoz perspektíva
    stejnak v izometrickej hre je to nejdulezitejsi presne uprostred :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ted jsem asi 30x umrel na tom zrcadlovem bossovi v High Gardens. Chape nekdo, jak jako ma fungovat, resp. jestli se tem ty jeho koule daji nejak eliminovat?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    mayhem hc ssf : rip na 69. levelu, v kanalech me srovnal korektor
    ale jak hc nehraju, tak to povazuju za uspech, priste snad spustim i chicken makro a preziju o par levelu vic :)

pobavilo shrnuti na redditu :::
    Nobody plays Scion, Marauders last longer, and other fun facts from the 2W HC Mayhem leagues : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/6lsqg3/nobody_plays_scion_marauders_last_longer_and/
    Some people never give up. One guy had 17 characters for a total of 794 levels! - And they all died.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak Act 8 je fakt peknej, nejvic jsem chcipal uplne na tom prvnim bossovi na jeho zacatku, jak se tam utahujou ty ventily, to je dobra ripovaci past... :-) Posledni mapa je zjevne udelana na campeni, prvni zona 60, a je to dlouhej rovnej most. Kazdopadne ale po tom, jak jsem se rozmazlil v 2week, kde se dalo nahuntit desitky chaosu za hodinu, tady je to trochu utrpeni, nevim jestli budu pred wipe pokracovat a huntit na lepsi equip, abych si zkusil jak tenhle buidl obstoji v mapach...

BTW resisty na merciless to ted bere az po porazeni Lunaris/Solaris, takze se nemusite bat dokoncit A7 nez pujdete na cruelovskej lab.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    jo, ja rip na lvl 84. klasika: hubris, únava, a vaal detonate dead uprostřed xopha = lag a pozdní logout makro. ale stálo to za to. Kdybyste někdo chtěl základní vybavení na hc + nějakou currency a karty tak se ozvěte dneska, teďka.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MARSHUS: jsem dokonce nemohl koupit dobrou Atziri lahev, tak jsem musel jit sam na dva runy abych si ji dropnul :-) nevim, jestli hraje 2week tak malo lidi, nebo jestli jim proste nestoji za to neco prodavat... Ale aspon se ukazalo, ze muj scion cleave build funguje super, skoda ze uz mi chybi jen jeden level do 85, a nevim jestli budu mit cas/chut to tlacit dal do nejakyho end level contentu, zatim jsem jen u T6 map.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ty oriath sety jsou tak hnusny, ze bych bral radsi ty legacy, ale tam k tomu nejsou ty blbosti jako soundtrack. :(
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: presne. level 79, mam kaoma a tak nejak se potykam s tim ze neni co kupovat :]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW se da uplne hrozne snadno vydelat na cokoliv, behem asi dvou hodin jsem si koupil vsechno drahy co jsem chtel - proste vezmes rychlou mapu 60+ kde jsou zrovna exilove, a menis jejich dropy neidently za 2c recept. Sice jsem jako musel bojovat s nutkanim identovat vsechno, ale prekonal jsem to! :-)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    GORDHART: no co ti povim, jsem lvl 71 a chystam se na piety merc a3, a setrim na kaoma :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MARSHUS: Já se vůbec nedivím, těch 20 exilů je v pozdějších lokacích prostě peklo. Celou dobu pohodička a najednou na tebe naskočí čtyři dementi leapslamem a po dvou vteřinách stunlocku koukáš na RIP screen.

Na hardcore bych tohle nehrál, bylo by mi z toho smutno a to jsem zatím umřel asi jen pětkrát (konec merciless, zatím). :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Škoda že na ten race tu nejsem, že bych si dal taky, to b měl bavilo :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja poprve dostal neco co neni uplne k prdu. Nejaky bleskovy botky.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EVILMIND: je to super. lidi ripujou jak o zivot :D ja jsem na lvlu 65 a pomalu se prokousavam a2 merc :D
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: jojo, je to vtipný. Já teď na cruel zabíjel Barkhula s šesti duchama :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam