• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: uz v bete (po prvnim wipe) tam ty stroje byly. Ale pred prvnim ne, takze ocekavam spis ze to je z 3.0 - ale je pravda, ze tam mam i nejaky stromy/dekorace, co jsem mel jen na standardu.

Jinak dohrano, nejvic se mi asi libil act 9. Umrel jsem 5x celkem, dvakrat na poslednim Kitavovi, hlavne teda proto ze jsem nevedel co udela, s jinejma lahvema bych neumrel.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: imho neni ta map device (a i ty ostatni workbenche) z bety, ale odnekud ze standardu, od 2.6.3 jak zmenili ty mtx, tak si je tam muzes nasazet rovnou (s tim ze umi kraftit podle aktualnich levelu masteru) ale budou ti "chybet" jinde.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak ten resist do map je osetrenej samozrejme - nedovoli pouzit map device dokud nedohrajete hru (a to i kdyz mam map device z bety, co mi bugem zustal v hideoutu :-) ). Zase ale na konci hry je Zana a da rovnou quest, takze neni treba ji pak hledat, teda aspon co rikal dneska kolega na discordu co je napred.
    Ja mam zatim na konci A9 jen dve smrti (jedna afk na trash, a druha u na tu reflect potvoru, kde jsem na bete umrel 20x, takze progres :-) )
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    kua a ja kysnu v praci :(
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    kdy budou ty support packy novy ligy?
    GURBON
    GURBON --- ---
    REDBRIGADIST: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/gurbon/characters postav Gurbonerd kdyby ses chtel inspirovat
    S timhle jen chodis, rozhazujes totemy co te lecej a uhejbas pred veskerym DMG i kdyz v podstate ani moc nemusis. Nedal jsem s tim akorat shapera a hydru ale to bude spis rukama...
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    GURBON: Já jel vždycky Juggernautha s takovým tím primitivním sweep -groundslam - heavy hit stylem kd yna každým jsem měl leech life amultiple attacks no a blood magic. Jako svým způsobem dobrá čistička, jen jednou za čas jsem prostě natrefil na něco s takovou kombinavcí statů, že to bylo děsné trápení.
    GURBON
    GURBON --- ---
    REDBRIGADIST: minule se mi dost osvedcili warchief totemy

typicky, vstanu abych si zahral a ona je udrzba, grr
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Jsem to nechal běžet přes noc ať s eto v klidu stáhne. Ráno rozlepím oči, kouknu a devatenáct procent s errorem. FML...
    Hele tipy na nějaké čistě STR buildy vo budu zvládat endcontent? Zjistil jsem že nic jiného než barbara s kladívkem moc hrát neumím-
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    kua mi to krachlo pri vylezu z haka :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    To je fuk, aspon ten discord odzkousim :D Ale ted nemam mluvítko
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    go!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: mas ho v poste, akorat my hrajem vsichni SC teda :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    We have a theory about what's causing the realm crash. We're doing one more restart and we're pretty confident that it will fix it.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    taktika je jasna, jak najdes wp projdi do mesta, vrat se a pokracuj, at to mas savenuty :D

jaky discord mate? ze bych s vama sel klabosit/psat ?
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    hele mozna kdyz vynecham jeden login tak budu brzo v dalsi queue? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: na discordu kamos uz asi popaty sbira musle :-))
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    teda doufám, rollne me to zpet :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta je ted jedno, stejne uz to te nepusti do mesta :-( asi to bude chtit vetsi fix
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    lol
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    A fronta stoji 875
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam