• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    REDBRIGADIST:

Jo, souhlasil bych spíš na straně je to super, jako opakování mi to až tak nepřijde, zvlášť když jsem si v prvním playthrough poslechl i všechny řeči od všech NPC. Ale kdo ví jak to bude působit v další league, až to člověk půjde po desátý

REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    SKUNK23:

Mě se právě dost líbily ty nové cesty a nové lookace co to doplňujou. Teď jsem v Sarnu a to je teda dost epic. Nové potvory super a hrozně žeru ty detaily - jak se do vězení tentokrát dostaneš střechou atp. Za mě je to naopak super nápad a přístup.

ORBIT
    ORBIT --- ---
    <p class='spoiler'> ... sem piste text spoileru ... </p>
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23:

... sem piste text spoileru ...

ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: 6 a 7 souhlas, 8 se mi líbil a dále je to naprosto super :D
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Budu spoilovat kdo to ještě nehrál tak nečtěte.
    Přidám taky svoji trošku do názorového ohně. Jsem teď na konci 8 actu a jsem z toho celej rozpačitej.... proběhnu klasické 4 acty, vletim dál, zamrzlá lokace nové příšerky prostě nádhera... jedem dál act 5 super nádhera fight s bosama atd... těším se na act 6 a tam přichází rozčarování co to doprdele je ? nvm jestli sem jedinej, ale já rozhodně nejsem zrovna nadšenej probíhat ty posraný první 4 acty (co všichni z nás běželi tisíckrát) znova a pozpátku to je jako co ? WTF Jo je tam pár změn na mapách, ale osobně si přijdu podvedenej, slibovali 6 novejch actu a nakonec je novej a originální jenom 1.
    Abych jen nehanil pantheon systém se mi líbí, nové příšerky a skilly taky. Bossfighty jsou super, ale přijdou mi dost jednoduchy (rip sem zatim 2x 1 afk podruhý na pasti v labu když sem čuměl kam sem neměl)
    Doufam že to act 9 a 10 zachrání jelikož acty 6,7,8, mě teda fakt nenadchli
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    Ahaha, to nasere! Já mám velkou radost - konečně se mi povedlo nalinkovat všech pět socketů v brnění. Ale po tom co jsem utratil tuny currency aby se dostal na těch šest linků už nemám koule zkoušet vyrážet díry dál. To samé kladvo - takovou práci daly aspoň čtyři....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    REDBRIGADIST: i merciless lab je docela rewarding, na max klice a vsechny truhly cestou... jsem ho teda sel hlavne proto, abych si dal aspon neco na boty, a az v cili jsem zjistil, ze je mam vlastne corrupted, takze trapas a zejtra znova az koupim jiny :-)
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    EVILMIND: Jsem zvědavý - jel jsem ho jen před 3.0, povedl se mi projít jednou a po druhé mě poslední Izaro dal na první ránu, byť předtím ty fighty byly bez problému. To asi prubnu hah.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Neversink 5.1
    Release Version 5.1 - improvements, economy adjustments, fixes · NeverSinkDev/NeverSink-Filter · GitHub
    https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-Filter/releases/tag/5.1

A u darkshrines v labu - jsou vsechny nahodne a pozitivni a drzi na cely lab.
    Jednou jsem takhle dostal crit shrine :D easy lab
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    EVILMIND: efekty by měly být podle poznámek náhodné
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CARTMAN: ted jsem dal uber lab, prdel jak svina - jsme sli ve trech, s cilem najit vsechny ty bonus ortaly (protoze podle changelogu uz maji jen pozitivni efekty), a jeden z nich vypinal pasti ve final roomu! Bozi. I presto vsichni ostatni umreli, culler jako prvni... :-) Netusite, jestli ty efekty jsou random, nebo jsou behem jednoho dne stejny? Protoze jako final room bez pasti je dost velkej bonus.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: ja se vysypal petkrat v normal labu... ale zase jit tam bez bleeding flasek byl muj fail coz uznavam :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak mi prijde, ze uber lab naopak ztizili, na nekolika mistech bylo vyslovene videt, ze to je stejnej layout co clovek zna, ale mezi pastma jsou jeste napichany novy shock/bleed koliky, apod
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RADICETA: me bavilo ze ho zkratili na tech nizsich obtiznostech :-) uber lab jsem zkusil vcera a kdyz me zabila past obrazovku pred izarem tak me moc nebavil uz :-) ale libi se mi, ze ted je dost rewarding i delat ty side questy/truhly v nem, jsou to proste stejny truhly jako po izarovi, takze aspon clovek kdyz umre tak neodejde s prazdnou
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    CARTMAN: souhlas, teda hrál jsem i v betě, ale normálně mě začal bavit i labyrint
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    jsem na zacatku actu 8 s glacial cascade mine buildem a takovej clear speed jsem jeste na zadnym buildu nikdy nevidel :D

jinak se chci podelit z nadseni co s tim udelali. Od konce actu 4 hraju skoro s otevrenou pusou, stranse me to bavi, strasne se mi to libi a nechci to dohrat :D

asi druhej pruchod me to bude nekde uz trochu srat ale ted je to bozi :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: Kitava je btw zrovna priklad toho, kde si prehodit na jinej bonus, takovej ten ze nedostavas tolik z te burning podlahy :) Jinak jsem si ale permanentne oblibil ten bonus, ze life lahev dostava charge pokud ji nepijes, idealni do labyrintu.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Tak taky dohrano, ale kitava me davala silene :D Storm burst enni dobry skill na range.

A na hc by to chtelo nespechat a dat par levelu navic a bude to snad dobry.
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    TYRAEL: Tak resolute technique samozřejmě. Jel jsem groundslam a dnes jsem to právě doplnil o sunder a šlape to hezky. Ale v osmém actu už trochu pochvcípávám, tak to budu muset trochu poladit. Jinak v rukách marohi - takže asi by to chtělo primárně zrychlit.
    Jinak spamuju fortify a endurance charge, takže na dmg fajn - ale musím opsílit resistence,
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    REDBRIGADIST: Jeden z nových doporučovaných starter buildů je Sunder (+Fire Dmg, Multistrike a Concentrated Effect). Můžeš to jet s čímkoliv kromě meče, mně se osvědčily Dual Wield sekery a je to mazec. Jsem v 5. kapitole, zatím žádná smrt a clear krásnej. Když si vezmeš Resolute technique abys nemohl missnout tak ani Dex nepotřebuješ a můžeš jet jen STR.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam