• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nevim, jestli jsem neprohloupil, prodal jsem Belly, ale zas za to mam komplet luxus vybavu pro Ice Whispering Berserkera :::
    (plus jeden exalt drop, ten zvukovej doprovod je fakt mohutnej :)
    tak za tejden budou ceny zas jinde, zejo, ten zacatek je dobry neprokaucovat ;
    jinak pewpewpew firestrom nedoporucuju, na ssf dobry, ale jinak nic moc, pomaly, glass cannon, a hlavne mi nejak nebavej ty zombici.

GURBON: ja to tribim, sem tam nejakej nadejnej item identifikuju, jinak to recykluju za chaosy/regaly, presne jako EVILMIND:
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: ja s timhle vzdycky cekam nez budu mit bizuterii za kterou se nebudu stydet, mozna bych se na to mel vyprdnout a pak si nejakou koupit
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja uz jedu natvrdo co jsem zacal delat tu bohatou miniligu - nic neidentifikuju, takze nejsem zklamanej :), a menim vsechno za 2c recept, tim se da zajistit plynuly prisun chaosu i na drazsi equip. Takze mam po tydnu vicemene komplet low-end equip na cokoliv, a uz nasetrelo 4ex na budouci 6L.
    GURBON
    GURBON --- ---
    NYRLEM: ja dal dokupy za celou dobu zatim jen cca 30c, vcera jsem pulku utratil za Doon tak uz je to trochu lepsi, o 6L si zatim nechavam zdat.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    GURBON: ja jedu t6 mapy celkem bez problemu .. obcas chcipnu (hraju to dost papirove), ale je to sc, tak pohoda .. krom 6linku (hul za 75c) jsem vsechno co nosim nasel nebo koupil do 2c ..
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: protoze kdyz stackujes milion shardu, spis si koupis dalsi tab :) Kamos co hraje s tema 4ma zakladnima je na tom v kazdy lize zoufalejc a zoufalejc a musim mu delat skladiste.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    chris_wilsonLead Developer [hodnocení skryto] 28 minutes ago*
    We have shut the realm down and are rolling back the last few minutes. It appears a command that normally works does not any more.

to je vtipny, zda se, ze se Harbringer postavy presunuly do void ligy, a nejde na ne lognout... nejkratsi liga v historii! :-)

jinak s tema harbringer zmenama me teda serou, ze budou az za tejden, uz se mi povedlo udelat jednu mapu, a setril jsem si ji na dnesek, kdyz meli ohlasit zmeny :-( kazdopadne mi to prijde jako malej rozdil, nechapu proc ty orby proste nemuzou dropovat cely s nejakou sanci, lepsi nez stackovat milion shardu
    GURBON
    GURBON --- ---
    NYRLEM: a vubec nejlepsi na tom je, ze ten build je bez ty helmy celkem slusne marnej :) Ja vcera dohral a sel prvni mapy a mam co delat abych nechcipal i v T1...
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    REDBRIGADIST: jsi klikar, ja kazdej den sonduju jestli uz sel dolu a jako za 200c dneska nejlevnejsi, co to je za nesmysl??! a prijde mi, ze se ani neda rozumne farmit ..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    MPEGYNA: alty/jewellery nafarmis snadno, chromy jsou tezsi..
    Super vec, znate nejaka dalsi triky?
    GURBON
    GURBON --- ---
    druha Kitava zase 10+ smrti... Jak se tohle dela na HC nechapu :)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    EVILMIND: to sem objevil minulou ligu, doufam, ze to nenerfnou, pac na 4L je to neskutecny, ale i na 6L pokud chce clovek trosku opacny barvy slotu, nez by podle statu meli padat je to vyhodny. akorat to krom chromatiku zere ty druhy orby, ktery jsou zatim porad vyhodnejsi nez chromatiky.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Mathill efekt v praxi, rano jsem dropnul nejakou sekeru co jsem vubec neznal, ale stala 1 alch, tak jsem ji tam hodil za chaos
    nez jsem dosel domu, tak Mathill nekde rekl, ze je vlastne docela dobra, a doma jsem mel po lognuti neskutecnej spam zajemcu, a prodal jsem ji za 7c :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw kdyby nekdo tapal jako ja - kdyz divine vesselem chcete capture bosse mapy, tak to nepada, jak jsem si myslel (jsem podeziral loot filter), ale najdete pak tu lahve plnou v map device kdyz z mapy vylezete :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle jsem vubec neznal - pro 4L je to docela uzitecny imho

2.6 - Vorici Coloring Secret Crane Technique - ALL THE OFF COLORS - Demi
    https://www.youtube.com/watch?v=wbhCcWtarLg
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    GURBON: Až takhle jsem měl štěstí? Ale tak je to jen dvousocketovej - a to je spíš otázka do pléna, kdyby někdo chtěl podarovat. Mám teď nějak problém s resistama haha.
    GURBON
    GURBON --- ---
    REDBRIGADIST: no za jednoho barona mas 10x carnage heart :)
    Ozvu se az u toho budu, snad dnes vecir. Dik
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    GURBON: Jasně - já ti ho milerád předám - co já s tím a co já s hromadama currency, že jo.Já jsem spíš rekreční hráč heh. Ve hře jako xHonzax - budu tam teď dva dny nějak nepravidelně, lae snad se potkáme.

Jo alt + enter - pravdu díš, už mám vygumováno z práce.

Já teda osobně zase sháním CARNAGE HEART
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Imho menit veci mezi kamosema me bavi asi nejvic, trade s ostatnima je vetsinou pekny oser.
    Takze vas podporuju k tomu si to predart mezi sebou, mit barona tak ti ho taky dam a nehledim na cenu. O tom ta guilda krapet ma byt..
    GURBON
    GURBON --- ---
    REDBRIGADIST: asi myslis ALT+Enter, vidis to jsem nezkousel

obchodovani je easy. Musis mit premium tab, nastavis ho ve hre jako verejnej (prava mys na tab), pripadne na veci nastavis cenu ( prava mys na vec v tom tabu) a vsechno se to propaguje na stranky poe.trade kde muzes i nakupovat.
    Vsechno to funguje relativne hned a prijdes si tak celkem rychle na hromady currency.
    Bejvaly casy kdy si potreboval externi utilitu a propagovalo se to tejden, dneska je to fakt snadny.

Jestli na tom Baronovi nechces zbohatnout, rad te ho zbavim .)
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    GURBON: Já popravdě v životě neobchodoval - jako férově ani netuším jak to funguje... Předměty si moc necraftím haha. Ale toho BARONA mám teda. Fakt to byla haluz - hned na první mapě.

Jinak stačí alt + F4 na fullscreen a nic nastavovat nemusíš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam