• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MRORANGE: ja PM pořídil před chvílí, a je to znát, i když golemové jsou pořád stejně tupí, a to i přes jakejsi improvement v dnešnim patchi :]
    ale jo, to půjde, convocation to jistí, teď spíš musim potunit životaschopnost a našetřit na 6L...
    jestli nemáš anima stone, tak to bych ten PM obětoval, dva golemove navíc se hodí, ne?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    To že to je provařený mi nějak zvlášť nevadí, jde to dle mého za elementalist hrát i bez animy a PM, vyleveloval jsem to tak na 88 úplně v pohodě a ještě jen s tabulou. Nemyslím že by to zase hrálo tolik lidí, vzhledem ceně za jewely, který se s anima, PM, PH a PE vyšplhá někam k 550c.
    Nicméně včera jsem se vydal pomalu ze všeho co jsem měl nasyslený a PM koupil. Clearspeed se určitě zlepšil, ale souhlasím s tím co jsem někde zaznamenal ohledně "ovládání" golemů, které se opravdu asi trochu zhoršilo a je to občas poznat třeba na bossech, když je okolo bordel. Ale je to vlastně můj první summoner build ever, takže nejsem rozhodně odborník.
    Testováno asi hodinu, takže relativně krátce, nicméně budu teď přemýšlet jestli si PM nechám a nebo to střelím na anima stone. Uvidí se po delším testování.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MPEGYNA: ty provareny buildy taky nemam rad, ja to zjistil pozde, jak ty videa nesleduju.
    nemam ty streamery rad :
    tak jedu za trest poison ice novu, nebo nejakej jinej chaos, to se jeste uvidi, kazdopadne to bude hodne lamanej cold/fire/chaos :::

mezitim snad nasetrim na ten primordial might, i kdyz uz ani ty belly nejdou na odbyt tak jako driv ;
    nebo nedej RNG, aby mi dropnul, to bych se napred posral stestickem, a pak poridil deluxe edici vsech mtx vcetne portretu :P

MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    MPEGYNA: nemam nic, pac na standardu nefunfuje poe.trade nebo co? aspon kdyz jsem se snazil neco koupit, tak jsem to po deseti unikatnich bezuspesnych whispech zapichl.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    nedavno jsem zkousel na standardu udelat svou verzi https://www.youtube.com/watch?v=69jj4zrZgug na me nejstarsi postave bez avatar of fire, ale nemam equip, nemam level, nemam level gemu, takze nic nezabiju a vecne chcipam. ale psycho styl hrani je to perfektni. jako starej dobrej mag v diablu 1, ale lepsi.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    golemy jsem chtel taky nekdy vyzkouset, ale pro me moc drahy a navic ted je to trendy a to ja nemam rad.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MRORANGE: pche, tos neviděls mý potato! ;D
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    HRAFNAIN: se bojím že to by moje náhradní potato co mám půjčené od bráchy nerozdejchalo... :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MRORANGE: musime dat nekdy golem party :]
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    HRAFNAIN:Jo, zatím taky nemám. Já je navádím pomocí ball light+coh+ flamability + tím aktivuju EE
    vzhledem k tomu že nemám jinej 6l než tabulu, tak jedu 3 flame a 1x stone pro regen + pro aktivaci primordial harmony. Musím se ještě kouknout na správnou kombinaci PH, PE a jaký množství se ještě vyplatí s golemy co nejsou v 6l a nejsou flame
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    PoE comix - http://imgur.com/hLpgpRp
    Týpek toho má víc tady: http://joeduncan123.imgur.com/all/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MRORANGE: to ti nepovim, protoze to jeste nemuzu vyzkouset. [leda ze by nekdo movitejsi zapujcil? ;]
    ale slibuju si od golemu joudu, ktery se kolem me motaj jak kachnata, sice tak nejak jdou, kam jim totem postavim, ale Convocation je porad moje spasa.
    tak jako ze by taky mohli bejt aktivnejsi, jak pisou 'agresivnejsi'.
    uvidime. jak rikam, respecnul jsem a zkousim. kazdopadne na lvl 86 muzu mapy t13-15, harbingy jsou radost. a to nemam 20/20 gemy, spis tak 18/0
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    HRAFNAIN: Anima stone je bez debat, ale zajímal by mě když tak názor na Primordial Might, názory se dost různí, tak jestli za to mám vyhazovat dalších 180c...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: ja jako prvni fazi dokazu dat bez smrti, obcas, zabiju tu mezifazi, pak druha faze velky problemy, ale obcas to vyjde do druhe mezifaze, ale tam se pak vetsinou hrozne rychle dostanu do problemu s mistem na manipulaci, a jak rikas, jak se musi clovek vracet (protoze ten boj rozhodne neni pauznutej) tak je v pytli. Z tech x pokusu co jsem mel sem se nedostal ani jednou do te casti, kdy tam je Shaper dvakrat... :-(
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ja uz ho skoro mel, utankovat pujde, ale jak me sejmul, tak po kazdym portu zpatky to byl instakill :/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Jj :D Reflexy pomaly, ja kdyz obcas vidim co provadi mathil za klickovani a reakce, rikam si ze bych mel delat neco jinyho :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja jsem zase trikrat umrel na Shaperovi, tak jsem na par dni ragequitnul... asi jsem na to moc starej uz nebo co, pomaly reflexy :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    sice nejsem invincible, ale jsem aspon invisible :::

ale koukam, ze to neni nic novyho, quartz flaska a phase run, celkem letitej 'bug'. nebo featura? kazdopadne prekvapilo, znejistelo, ale potesilo :]

btw. respecnul jsem na Golemancerku, zatim zjistuju co a jak, a dobry je to.
    sice trosku narocnejsi na vybavu, hlavne jewely, ale nic, co by neslo nasyslit.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Tak snad ty exalty rostou, suším tam dva od prvního víkendu...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: ja treba az ted zjistil, ze se cena pro baliky currency da udavat ve zlomkach (driv to slo v desetinnejch cislech, ale to zrusili), takze kdyz nastavis Price treba za balik 69 splinteru na 12c [12/69], budou ti diky tomu interface na poe.trade spis chodit nabidky na celej balik, nebo to muze dat [4/23], a prodat to treba natrikrat.

Kdyz jsem rozprodaval Currency tab, abych mel na Kaoms, tak jsem si s tim uzil srandy kopec
    protip: prodavas-li toho vic najednou, davej to tam postupne, nasad radeji vyssi cenu a postupne snizuj

To s tim regnutim je taky prima, ze jsi hned videt jako online, Acquisition to podporuje, nevim jak ostatni [Procurement, MercuryTrade?]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam